I kolejka PGEE: Falubaz Zielona Góra - Motor Lublin
Re: I kolejka PGEE: Falubaz Zielona Góra - Motor Lublin
Bieg ósmy - Madsen wchodzi pod lewą pachę po raz pierwszy... w tym sezonie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
RadeKas pisze:Ciężki mecz się szykuje.
Co? XD No chyba że to sarkazm.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Postawiłby kto jakieś pieniądze na takie wyniki drużynowe i indywidualne?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
- tezetomaniak
- Trener
Przyjemski skrojony pod tor w ZG. Start, jedna ścieżka środkiem. Myślę, że lepiej mu sie tam jeździ niż w Bydgoszczy.
Nie spodziewałem się, że wygraną zapewnimy sobie już w 11 wyścigu. Szacun!
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Perez pisze:Co? XD No chyba że to sarkazm.
Chyba nie trzeba tego tłumaczyć skoro pisałem już po pierwszej serii.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Spotkanie gołej dupy z batem.
Wielki Motor Lublin.
Wielki Motor Lublin.
Motor mocnyj
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
Ups. Tego nikt się nie spodziewał. Dominiku Kubera - nie idź tą drogą hihihi.
Nie liczyłem na taki pogrom. Obstawiałem kilka punktów do przodu, ale nie taką miazgę :) Mati z bonusami 13pkt :) więc pytanie kto za niego jechał w sparingach ;)
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Wynik super to fakt, Madsen słabo, Jensen też, no ale Curzytka albo Pawlickiego porównać z kimś z naszej kadry to jednak jeat różnica. fajnie wyszło, jednak testy to testy ;)
- Dragon_Juventino
- Junior
Mocny sygnał wysłaliśmy. Nikt się nie spodziewał.
Brawo dla całej drużyny.
Brawo dla całej drużyny.

Cierniak bez formy przed sezonem, Bańbor bez jazdy, Przyjemski sztywny, Holder "nijaki" i na inaugurację klepiemy 59 na torze kandydata do top 4 xD
Fajnie się na to patrzyło, a do Freda pałam miłością prawdziwą fana::)
Fajnie się na to patrzyło, a do Freda pałam miłością prawdziwą fana::)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Pomyślałem zaraz KSM wyjmą z szafy i już na PS Cieślak mówi ,że temat KSM zaraz wróci po takich wynikach ha ha.
Wszystko wskazywało na to, ze mecz dostarczy nam emocji. Bo Falubaz u siebie, bo mocniejszy niż rok temu, bo pierwszy mecz w sezonie, bo forma nie do końca wiadomo jaka. A skończyło się tak jak zawsze, czyli po pierwszej serii wiadomo było kto wygra mecz, a po 7 biegach można było gasić światło.
W Falubazie tylko Jarek i Przemo Pawlicki pojechali na swoim poziomie. Najbardziej zawiedli natomiast Madsen i Ratajczak. No jeszcze Rasmus, ale ja nie mam do niego przekonania, choć lubię go jako zawodnika. Curzytek to nie jest poziom Elipy, a Hurysz to nie jest poziom Motoru Lublin. Ale on jeszcze punkty będzie robić z innymi drużynami. No ale wielki lider Leon Madsen dostaje trzy razy w trąbę 1:5, a jedyny bieg wygrywa tylko dzięki chwilowej pomroczności jasnej Dominika (choć nie wiem, czy Madsen nie emituje jakiś przekazów podprogowych, które zmuszają zawodników to wpuszczania go po małej). A tak to udało mu się wygrać po razie z LIndgrenem, Cierniakiem i Holderem. Ratajczak kompletnie bez wyrazu. Jedyny punkt wyrwany Bańborowi i to po błędzie Bartka. Jak na gościa, co miał być obok Palucha i Przyjemskiego gwiazdą ligi, to dużo, dużo za mało.
A nasi? Domin wiadomo, szkoda jedynie, ze płatny komplet stracił przez własny, dziecinny błąd. No i Zmarzlik chyba powinien kupić Dominowi dobrą whiskey, bo ten dzidą w 13 biegu uratował Bartkowi występ w biegach nominowanych i 5 punktów biegowych (czyli lekko 50 tys. złotych) :) Przyjemski rakieta ze startu i tyle go widzieli. Dobrze, że Fred oddał mu bieg, bo Wiktor zdecydowanie na niego zasłużył. Bańbor zrobił swoje, Holder też, Fred jak zwykle zadbał o widowisko.
A Cierniak?
A, no i po cichu liczyłem, ze w 15 biegu pojadą Jaworski z Bańborem, a Madsen zrobi rundę honorową na jednym kole po wygranej ;)
W Falubazie tylko Jarek i Przemo Pawlicki pojechali na swoim poziomie. Najbardziej zawiedli natomiast Madsen i Ratajczak. No jeszcze Rasmus, ale ja nie mam do niego przekonania, choć lubię go jako zawodnika. Curzytek to nie jest poziom Elipy, a Hurysz to nie jest poziom Motoru Lublin. Ale on jeszcze punkty będzie robić z innymi drużynami. No ale wielki lider Leon Madsen dostaje trzy razy w trąbę 1:5, a jedyny bieg wygrywa tylko dzięki chwilowej pomroczności jasnej Dominika (choć nie wiem, czy Madsen nie emituje jakiś przekazów podprogowych, które zmuszają zawodników to wpuszczania go po małej). A tak to udało mu się wygrać po razie z LIndgrenem, Cierniakiem i Holderem. Ratajczak kompletnie bez wyrazu. Jedyny punkt wyrwany Bańborowi i to po błędzie Bartka. Jak na gościa, co miał być obok Palucha i Przyjemskiego gwiazdą ligi, to dużo, dużo za mało.
A nasi? Domin wiadomo, szkoda jedynie, ze płatny komplet stracił przez własny, dziecinny błąd. No i Zmarzlik chyba powinien kupić Dominowi dobrą whiskey, bo ten dzidą w 13 biegu uratował Bartkowi występ w biegach nominowanych i 5 punktów biegowych (czyli lekko 50 tys. złotych) :) Przyjemski rakieta ze startu i tyle go widzieli. Dobrze, że Fred oddał mu bieg, bo Wiktor zdecydowanie na niego zasłużył. Bańbor zrobił swoje, Holder też, Fred jak zwykle zadbał o widowisko.
A Cierniak?
Flagg pisze:Przypominam tylko, ze co roku jest praktycznie to samo. Sparingi, zawody towarzyskie przed sezonem - Cierniak jedzie piach - kibice lamenty, płacze, Cierniak się skończył.
Przychodzi liga i Mati robi swoje.
A, no i po cichu liczyłem, ze w 15 biegu pojadą Jaworski z Bańborem, a Madsen zrobi rundę honorową na jednym kole po wygranej ;)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Wooooooow tyle jestem w stanie powiedzieć,spodziewałem się meczu w okolicach remisu max -4/+4 na korzyść każdej z drużyn,ale nie takiego pogromu nawet gwałtu bo inaczej nie można powiedzieć.
Mati pojechał piękny mecz,takiego Mateusza aż chce się oglądać o reszcie nie wspominam bo każdy z Was już coś napisał.
Brawo Motor!!
Mati pojechał piękny mecz,takiego Mateusza aż chce się oglądać o reszcie nie wspominam bo każdy z Was już coś napisał.
Brawo Motor!!
Parę osób pisało o Bańborze. Chłopak mądrzeje na torze i w wypowiedziach. Ciekawe czy dojrzeje na tyle by zmienić team. Z Lampartem sufit jest już dość blisko. Pamiętam jak przychodził miał fantazję i szybkość, a w wywiadach był jeszcze nieroztropnym gagatkiem ;) teraz wypowiada się dużo dojrzalej niż Wiktor Lampart, a jego szalony potencjał na torze nieco został okiełznany, tylko nie do końca właściwie.
Co do Mateusza to tylko jedno mnie ciekawi. Czy nie obudzą się w nim te same zachowania w konfrontacji z topowymi zawodnikami. Cierniak gdy czuje na plechach Sayfutdinowa czy Lagute ewidentnie palił się psychicznie. Zaczynał zwalniać, albo popełniał duże błędy. W podobny sposób przytłoczył go debiut w SGP na narodowym. Na agrafce jechał w pierwszych startach przyklejony do krawężnika omijali go jak adepta szkółki, ale później się odblokował, presji nie było i wyglądało to dość fajnie. Mateusz jeździ bardzo mądrze, potrafi naprawdę twardo i zdecydowanie, ale musi też tak jechać z najlepszymi bo stać go, by od czasu do czasu radzić sobie z Emilem, Lagutą, Lambertem czy Janowskim.
Co do Mateusza to tylko jedno mnie ciekawi. Czy nie obudzą się w nim te same zachowania w konfrontacji z topowymi zawodnikami. Cierniak gdy czuje na plechach Sayfutdinowa czy Lagute ewidentnie palił się psychicznie. Zaczynał zwalniać, albo popełniał duże błędy. W podobny sposób przytłoczył go debiut w SGP na narodowym. Na agrafce jechał w pierwszych startach przyklejony do krawężnika omijali go jak adepta szkółki, ale później się odblokował, presji nie było i wyglądało to dość fajnie. Mateusz jeździ bardzo mądrze, potrafi naprawdę twardo i zdecydowanie, ale musi też tak jechać z najlepszymi bo stać go, by od czasu do czasu radzić sobie z Emilem, Lagutą, Lambertem czy Janowskim.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
KibicMotoru
- Szkółkowicz
Powiem szczerze, że jestem miło zaskoczony zwycięstwem a przede wszystkim różnicą i stylem. To był pogrom i pokaz dominacji. Spodziewałem się meczu na styku z lekkim wskazaniem na Falubaz. A tu nie było czego zbierać , mecz kontrolowany od początku do końca. Mimo wszystko to pierwsze koty za płoty , cieszy świetny start sezonu ,ale trzeba pozostać na ziemi ,pracować, ponieważ konkurencja nie śpi a pierwszy mecz jeszcze o niczym nie świadczy.
kibicLBN pisze:Parę osób pisało o Bańborze. Chłopak mądrzeje na torze i w wypowiedziach.
Tez na to od razu zwrocilem uwage. Pajac gdzies zniknal. Tak trzymac!