Motor Lublin w sezonie 2025
Re: Motor Lublin w sezonie 2025
Ten sam co logo satanistycznego zespołu?
Gelo pisze:Ten sam co logo satanistycznego zespołu?
Możesz rzucić trochę więcej światła, bo coś chyba przegapiłem.
To jeszcze Woźniak za Kubere i już nie będzie kogo lubić w tym zespole
Szkoda, wolę Jacka.
Z drugiej strony to oznaczałoby że zostaje z nami Fredi, z czego bardzo się cieszę.
Z drugiej strony to oznaczałoby że zostaje z nami Fredi, z czego bardzo się cieszę.
Wielkim fanem Vacula nie jestem, ale jeśli faktycznie ma przyjść, to dobrze, ze za Jacka. Nie mam nic do Australijczyka, nie czuje do niego żadnej antypatii, ale też sympatii. Jest dla mnie totalnie przeźroczysty i kompletnie mi obojętny. Nie wzbudza żadnych emocji. Ot po prostu gość w kevlarze Motoru, który robi punkty.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
to jest co najmniej 3 raz kiedy Vaculik do nas dołącza, zachowajmy spokój
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
papi pisze:to jest co najmniej 3 raz kiedy Vaculik do nas dołącza, zachowajmy spokój
To drugie źródło (po Interii), które potwierdza przyjście Vacula, a to dodaje wiarygodności.
albo ściągają jedni od drugich
samba pisze:To jeszcze Woźniak za Kubere i już nie będzie kogo lubić w tym zespole
Paluch za Przyjemskiego jak Polonia awansuje.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
papi pisze:albo ściągają jedni od drugich
Raczej nie ;)
Jaki Vacul gdy Władek zaraz będzie pierdzielił o ksm. Czerwone dupsko znów mu spuchnie jeśli Vaculik odejdzie do Motoru a dodatkowo Thomsen do innego zespołu.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Dupsko jak dupsko ale z wrażenia to zje obiad cygarem a potem odpali widelec.
Oby z Motoru nie zrobiła się klika pana Bartka Zmarzlika. Jedyne czego nie chciałem zobaczyć po przyjściu Bartka to zrobienia tu drugiej stali. Szkoda że zaczyna się ten scenariusz wypełniać
- tezetomaniak
- Trener
Stasiu Chomski wolny, na pewno nie uczyłby się 2 lata dobrego numeru dla Lindgrena 
Jeżeli to prawda z Jackiem to kogoś trzeba będzie za niego ściągnąć. Pod względem sportowym Vacul się broni, pod względem lubienia "tak se".
Ktoś wie, jakie względy logistyczne sprawiają, że Kangur chce odejść? W Apatorze mają komplet więc bliżej warsztatu Kowalskiego nie będzie, a w Modlinie nie ma toru żużlowego. Ligi polskiej raczej nie odpuści żeby być więcej czasu z dzieckiem więc o co kaman? Gdzie się Jack wybiera?
Ktoś wie, jakie względy logistyczne sprawiają, że Kangur chce odejść? W Apatorze mają komplet więc bliżej warsztatu Kowalskiego nie będzie, a w Modlinie nie ma toru żużlowego. Ligi polskiej raczej nie odpuści żeby być więcej czasu z dzieckiem więc o co kaman? Gdzie się Jack wybiera?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
chce być dalej od Australii, bo Lorek mówił, że to wyspa skazańców
Skazańców-ludożerców
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
boxing pisze:Jeżeli to prawda z Jackiem to kogoś trzeba będzie za niego ściągnąć. Pod względem sportowym Vacul się broni, pod względem lubienia "tak se".
Może wymiana w obie strony?
Nie leży mi ten Vacul kompletnie.
Chłop zamienił Gorzów na Falubaz, a potem wrócił do Stali. Definicja złotóweczki z fałszywym uśmieszkiem. Tak, wiem, że to dla niego tylko praca, ale gryzie mi się to i totalnie nie pasuje do obecnego wizerunku Motoru.
Chłop zamienił Gorzów na Falubaz, a potem wrócił do Stali. Definicja złotóweczki z fałszywym uśmieszkiem. Tak, wiem, że to dla niego tylko praca, ale gryzie mi się to i totalnie nie pasuje do obecnego wizerunku Motoru.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Perez pisze:... a dodatkowo Thomsen do innego zespołu.
Na Thomsena chrapkę ma ponoć Rusko, tylko tam muszą sobie przeanalizować, czy lepiej im będzie wymienić Janowskiego na Thomsena, czy jednak postawic na zagranicznego juniora, bo obu tych rzeczy nie zrobią.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
samba pisze:Oby z Motoru nie zrobiła się klika pana Bartka Zmarzlika. Jedyne czego nie chciałem zobaczyć po przyjściu Bartka to zrobienia tu drugiej stali. Szkoda że zaczyna się ten scenariusz wypełniać
Ale po czym wnosisz? Póki co ze starej stali jest tylko Zmarzlik. Ktoś nieśmiało wspomina, że może trafić do nas Vaculik, nie wiemy ile w tym prawdy. Nawet jeśli trafi to będzie to dopiero drugi człowiek z niedawną przeszłością w Gorzowie. Drugi a nie czwarty...
Mi doprawdy będzie obojętne czy Kevlar motoru założy Holder czy Vaculik. Nie mam nic do Jacka, ale no nie jest to żadna ikona naszego klubu.
Chyba jeszcze ciągnie się za Słowakiem łatka złotówy, chociaż w porównaniu do Hancocka czy G.Laguty to brzmi jak żart. Jakoś trzyma się tej Stali mimo, że licho tam wszystko wygląda, chociaż na odejściu Zmarzlika swoje ugrał razem z Thomsenem. Zwykły zawodnik zagraniczny, na średnią 2.0-2.2, w miarę bezproblemowy, adaptuje się do otoczenia, nie ma skłonności do częstych kontuzji. W czym problem?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Kargolo pisze: gryzie mi się to i totalnie nie pasuje do obecnego wizerunku Motoru.
A Holder pasuje? Kojarzysz go z czymkolwiek po tych ponad 2 dwóch sezonach u nas? Największą zaletą Holdera jest dla mnie wiek.
Holder po prostu jest. I tyle
Cała reszta jest jakaś. Fred daje chociaż show na torze, Zmarzlik wiadomo - czy chcemy czy nie to twarz klubu, Kubera jest ulubieńcem kibiców. Mateusza widać non stop na jakiś akcjach pozatorowych, angazuje sie mocno w promocje klubu poza stadionem, ma kolekcje butów i ogólnie sympatyczny chłopak.
Cała reszta jest jakaś. Fred daje chociaż show na torze, Zmarzlik wiadomo - czy chcemy czy nie to twarz klubu, Kubera jest ulubieńcem kibiców. Mateusza widać non stop na jakiś akcjach pozatorowych, angazuje sie mocno w promocje klubu poza stadionem, ma kolekcje butów i ogólnie sympatyczny chłopak.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
A sportowo niestety rok temu bardzo mocno zaminusował, bo on jednak miał najgłębszy kryzys, którego nie zażegnał do półfinału z Toruniem.