#152 Postautor: Flagg » 21 stycznia 2025, o 12:29
Torsen - artykuł tez skrzętnie pomija fakt, ze Bańbora obserwuje jeszcze Kuciapa, Trojanowski (którzy oprócz ligi jeżdżą też na wszystkie zawody młodzieżowe) plus kilku zawodników ze ścisłego światowego topu, którzy, jesli wierzyć temu co się mówi, są chetni do pomocy. Chcesz mi powiedzieć, że nikt z tego grona nie widzi tych kardynalnych błędów Bańbora, albo boi się mu o nich powiedzieć? Też się boją o posadę?
Wedle tego eksperta, Bańbor robi 7 blędów w 2-3 sekundy, bo tyle mnie wiecej czasu upływa od momentu startu do dojazdu do łuku. Czyli pratycznie wszystko co robi w tym okresie jest złe. W tej sytuacji mozliwości są dwie:
NIKT W klubie i sztabie tego nie widzi - to oznacza, że mamy w klubie bande niekompetentnych ludzi, których należałoby się jak najszybciej pozbyć. Od Kuciapy, przez Trojanowskiego, a na Lamparcie kończąc (to już musiałby zrobić sam Bartek)
W klubie to widzą, przekazują Bańborowi, ze wszystko co robi w ciągu pierwszych 30-40 metrów wyścigu jest o kant dupy potłuc, ale ten jest tak zadufany w sobie, ze nie przyjmuje zadnych uwag od ludz mądrzejszych od siebie.
Próbujesz nas przekonać, że skoro jakiś ANONIMOWY spec od żużla RZEKOMO coś powiedział Ostafie, który znany jest z wymyślania sobie artykułów i problemów kompletnie z dupy, to należy to traktować poważnie. Nie, nie należy. Masz bardzo dziwne pojęcie rzetelności dziennikarskiej, szczególnie, ze sam byłeś ostatnio gorących zwolennikiem chodzenia przez Motor po sądach i pozywania dziennikarzy godzących w dobre imie klubu. I nie wiem, nie znam się, ale fajnie by było, z perspektywy rzetelnosci, zapytac się o zdanie drugiej strony zanim się wypuści taki artykuł, prawda?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski