Żużel w TV
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Re: Żużel w TV
Nowy podcast Dreczki fajny. Dużo dobrego o Lublinie mówili, o dziwo:)
Ten z Wilkiem? Nowszego nie widzę.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Walczak z Meyze
We wtorek podczas Magazynu PGE Ekstraligi poznamy terminarz PGE Ekstraligi i METALKAS 2. Ekstraligi na sezon 2025! Bądźcie z nami!
Program obejrzysz w CANAL+ SPORT, CANAL+ SPORT 5, na YouTube i w CANAL+ online: can.al/zuzel
Wklejam tutaj jakby ktoś przeoczył. Początek magazynu o godzinie 20.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Zaczynamy 11.04 w Zielonej Górze.
Zawsze powinniśmy zaczynać od meczu wyjazdowego, bo nasz tor zwykle nie jest gotowy na inaugurację.
Pierwsza kolejka zapowiada się bardzo spoko. Gorzej z czwartą. Chyba chodzi o to, żeby grand derby nie musiały konkurować o widza.
Pierwsza kolejka zapowiada się bardzo spoko. Gorzej z czwartą. Chyba chodzi o to, żeby grand derby nie musiały konkurować o widza.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
rumburaquee
- Zawodowiec
8 meczów w piątek.
Oby komentował Korościel ;)
Swoją drogą trochę Rybnik postawiony pod ścianą. Największa szansa na punkty w pierwszej kolejce. Jak nie wykorzystają to będą na straconej pozycji.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
W nowym systemie nikt nie jest na straconej pozycji aż do ostatniego meczu fazy play-out. Dla Rybnika runda zasadnicza to będzie 14 sparingów.
Tak bym to potraktował na miejscu Mrozka. Ale czy oni w tej mieszance wybuchowej przetrwają do sierpnia, żeby skutecznie jechać o utrzymanie w decydujących meczach ? Śmiem wątpić. Tam pod koniec sezonu morale może szorować po dnie. I korzystny teoretycznie dla nich system rozgrywek ich nie uratuje przed spadkiem.
Podczas wywiadu na kanale Mateusza Kędzierskiego Martin Vaculik stanowczo zaprzeczył jakoby Motor oferował mu kontrakt na 2026.
Sama rozmowa wypadła tak sobie, odcinek z Michelsenem dużo lepszy.
Sama rozmowa wypadła tak sobie, odcinek z Michelsenem dużo lepszy.
A co miał powiedzieć? Że niby reprezentuje Gorzów, ale myślami jest już w Lbn? Jakby redaktorzy byli choć odrobinę inteligentni, nie zadawaliby takich pytań.
Michelsen w 2022 przez kilka miesięcy wręcz zaklinal się, że jego rzekomy transfer do Włókniarza to debilne wymysly dziennikarzy :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Haron90 pisze:A co miał powiedzieć? Że niby reprezentuje Gorzów, ale myślami jest już w Lbn? Jakby redaktorzy byli choć odrobinę inteligentni, nie zadawaliby takich pytań.
Też mi się tak wydaje. Nie widziałem wprawdzie programu ale czytałem, że zdementował, że przychodzi do Motoru.I rzeczywiście - nawet gdy jest u nas dogadany - najgłupsze co mógłby teraz zrobić to ogłosić taką informację. Po tym jak zgodził się na obniżenie kontraktu żeby "ratować Stal" wypadłby (delikatnie mówiąc) niewiarygodnie. Do tego każdy słabszy mecz w oczach kibiców Stali byłby postrzegany jako sabotaż. Zabrałby im radość kibicowania jak Mikkel nam. Układa się to w jakąś całość - Fred do Falubazu, Vacul do nas. Nie wiem czy chciałbym takiej podmianki. Jeżeli Fred z Jackiem pojadą sezon na 2,0 pkt to nie ma przesłanek do zmian.
To jeszcze raz - Vaculik nie powiedział, że nie przechodzi do Motoru, tylko że nie otrzymał oferty z Motoru. Oczywiście zgadam się z Wami, że istnieje duże prawdopodobieństwo, że odpowiedź Martina nie była szczera.
Hetman się coś produkuje podczas konferencji, wiecie w jaki sposób możemy pozyskać środki? A no stadion może służyć za schron :)
Wielofunkcyjny schron z funkcją żużlową.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Kaman pisze:Hetman się coś produkuje podczas konferencji, wiecie w jaki sposób możemy pozyskać środki? A no stadion może służyć za schron :)
Nie on pierwszy na to wpadł. Miało to trafić na listę inwestycji strategicznych. Ech durni ludzie...
Ciekaw jestem kalkulacji budowy hali bez funkcji żużlowej plus modernizacji Z5 vs budowa tej wszystkofunkcyjnej hali schronu ;)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]