Wyjazd do Zielonej Góry na mecz rewanżowy ZKŻ - TŻ

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Miras

#26 Postautor: Miras » 11 października 2004, o 11:28

Gawrzyk pisze:kij z nimi. zielona gora to takie cwaniaki w gebie ze szok. Przyjechali do lublina hojraczyli na torze przed meczem, cwaniakowali w podobnym stylu jak na forum. w koncu jeden koles mowi ze jak byli na stadionie wczoraj to nie padalo. na to ktos z lublina odpowiedzial ze padalo. w koncy koles ktory sprzata na stadionie wkurzył sie na tą gadke i powiedzial slowa ze falubazy ze spuszczonymi glowami zamkneli sie w swych busach

"Lublin to nie jest taka wiocha jak zielona gora, ze jak pada to w calym wojewodztwie. u nas moze padac na bronowicach a nad stadionem juz nie..." i po tych slowach falubazy poszly dalej pocwaniaczyc, ale juz w swoim towarzystwie...

nie reagujcie na zaczepki. frustraci po przegranym meczu musza sie jakos podbudować...

Dokładnie ! Nie zwracajcie uwagi na jednego z drugim kretyna z Zielonej Góry.

Straszne rzeczy wypisują na forum SB :shock: - żenujące są ich wpisy poprostu.

Ekstraliga jest już bardzo blisko Tż-cie. :D Teraz tylko wystarczy dopełnić formalności, zdobyć 39 punkty i będzie płacz w biały dzień Falubazów..... będą mieli nauczke chamy ... Lublina nie można lekceważyć. :P

Co roku w barażach kibicuje zespołowi z pierwszej ligi i ty razem jest podobnie.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
camel

#27 Postautor: camel » 11 października 2004, o 11:29

to zaczyna se mecz o 14 czy 14:30 :?: :?: :?:

Gość

#28 Postautor: Gość » 11 października 2004, o 12:01

Panowie co to jest dla Leszka Kępy 9 tyś zł ???
wystarczy ładnie poprosić.

dupman

zycze wam awansu

#29 Postautor: dupman » 11 października 2004, o 12:04

pamietajcie tylko ze baraze to dwumecz. radze sie za wczesnie nie podniecac.
w sporcie wszysko jest mozliwe. moze sie tez tak stac ze bedziecie mogli pozniej sobie powiedziec

"juz byl w ogrodku, juz wital sie z gastka"

a wowczas beda sie wszyscy z was smiali.

wiec reasumujac zycze wam awansu ale zachowajcie jeszcze troche zimnetj krwi.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#30 Postautor: istred » 11 października 2004, o 16:04

A klub kibica nie bedzie organizowac zadnego wyjazdu do Zileonej Góry ( jakis autokar dla kibicow z Lublina ) ???

Klub Kibica organizuje wyjazd do Zielonej, ale niestety nie ma już wolnych miejsc. Tak więc nie dzwońcie na numer jaki podał Kugel. Jak będzie drugi autokar to ktoś da znać, ale to raczej mało prawdopodobne.

FALUBAZ, o nasze bezpieczeństwo to ty się nie martw :twisted:

Może ktoś próbować też organizować autokar na własną rękę. Jeśli zbierze komplet to powinno wyjść około 60zł/os.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#31 Postautor: mikas » 11 października 2004, o 16:15

Pewnie tak da znac jak i dał o tym pierwszym. Własnie widac jak wygląda Klub Kibica nie ma jak sobie załatwic a reszte kibiców miec głęboko w d...
Od razu widać ze jest to grupa koleżków którzy jakos tam sie zorganizowali, ale z reprezentowaniem reszty kibiców to oni nic wspolnego nie mają. To ma być klub kibica?? Starałem sie was bronic do tej pory ale widac ze liczą sie dla was tylko wasze własne interesy.
Czy Fan Klub bedzie coś organizował, bo widać ze na forum jest troche osób które chciałyby sie do Zielonej wybrać??
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
istred
Trener

#32 Postautor: istred » 11 października 2004, o 16:34

Dlaczego niby Klub Kibica miał szukać chętnych na wyjazd na forum ? :shock:
Chętnych było/jest więcej niż jest miejsc w autokarze więc mamy możliwość doboru takich osób, z którymi chcemy jechać i które nie będą robiły problemów. Po co mają jechać z nami osoby przypadkowe ? Jak ktoś organizuje samochód to też musi pytać na forum czy przypadkiem są jacyś chętni ?
Starałem sie was bronic do tej pory ale widac ze liczą sie dla was tylko wasze własne interesy.

Niby dlaczego mają się dla nas liczyć interesy osób, które stale narzekają że im coś nie pasuje, że Klub Kibica wszystkich dookoła przewala itp. Jest grupa osób, które poświęcają swój czas itp. robiąc coś ... dlatego pierwszeństwo mają te właśnie osoby. Nie powinno to nikogo dziwić.
Od razu widać ze jest to grupa koleżków którzy jakos tam sie zorganizowali, ale z reprezentowaniem reszty kibiców to oni nic wspolnego nie mają. To ma być klub kibica??
My nie jesteśmy i nigdy nie byliśmy "reprezentantem kibiców". Takim "koleżką" mógł być każdy. Norbi pisał na forum o koszulkach, pisał tez o wyjazdach ... Wtedy tylko wrzuty się pojawiły, że chce przewalić ... jak widać przewalił...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#33 Postautor: mikas » 11 października 2004, o 16:43

Wiesz nie wszyscy mają ochtę byc takim "koleżką" i lizac dupy wszystkim naokoło. OK wasze prawo nie organizowac wyjazdu, ale w takim razie nie nazywajcie sie Klubem Kibica bo to co robicie nie ma z tym nic wspolnego.
Przeciez nie bede sie na siłe wpraszał do Was do autokaru.
Mam nadzieje ze bedzie jednak organizowany wyjazd na takich zasadach jak było do tej pory i zeby sie na niego załapac nie bedzie trzeba miec zadnych kolegów wsród KK zeby łaskawie poinformowali ze były jakies miejsca,tylko bedzie tak jak do tej pory, kto pierwszy ten lepszy i odbędzie sie to na zdrowych zasadach.
Pozdrawiam bawcie sie dobrze w swoim gronie.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#34 Postautor: Lublin_Fan » 11 października 2004, o 17:22

istred pisze:Dlaczego niby Klub Kibica miał szukać chętnych na wyjazd na forum ? :shock:
Chętnych było/jest więcej niż jest miejsc w autokarze więc mamy możliwość doboru takich osób, z którymi chcemy jechać i które nie będą robiły problemów. Po co mają jechać z nami osoby przypadkowe ?

A choćby po to, żeby od tej każdej osoby odpalić na oprawy meczowe po 5 zł i mieć z czym zacząć nowy sezon. Sami marudzicie, że ludzie wam kasy nie dają, że wszyscy mają was w d... a tymczasem nie potraficie sami podnieść kasy, która leży pod nogami.

Ja jeśli sie wybiore do zielonej to na pewno nie autokarem bo 1200 km to jest mordęga, szczególnie gdy sie jedzie 70 km/h.

Pozdr.

majkel1983

wyjazd

#35 Postautor: majkel1983 » 11 października 2004, o 17:26

A co na to klub? nikt qrwa nie chce jechać za darmo każdy zapłaci za siebie aby klub porozumiał się z jakąś firmą turystyczną która sama podstawi autokary w zależności od ilości chętnych.
Wiadomo, że im więcej będzie kibiców tym lepiej będzie się jechało naszym zawodnikom.Panie Siwek nich pan nie zapomina o kibicach.
Bo to także dzięki nim dalej to wszystko działa.Pamiętamy co działo się kilka lat temu jaka była żenująca jazda a i tak kibiców było więcej niż na przykład na montexie czy azs.A o klubie kibica to szkoda mówić .......haha.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#36 Postautor: istred » 11 października 2004, o 17:36

Mam nadzieje ze bedzie jednak organizowany wyjazd na takich zasadach jak było do tej pory i zeby sie na niego załapac nie bedzie trzeba miec zadnych kolegów wsród KK
Nie trzeba mieć żadnych kolegów w KK wystarczy się zainteresować. Współpracować z KK może każdy, to nie jest żadne zamknięte grono. Pisałem na forum o spotkaniu, prawie wszyscy co przyszli wtedy na spotkanie jadą do Zielonej.

Nawet nie wiem jak powstała nazwa Klub Kibica. Tak poprostu się przyjęło, ktoś tak kiedyś powiedział/napisał o nas i tak już zostało. Nie troszczymy się o kibiców, bo z jakiej racji ? Nazwy ? Tego, że słyszymy krytykę na każdym kroku ? Przecież wszystko co robimy jest złe, wszystkich oszukujemy i przewalamy. Kto by chciał z nami jechać ?

Ktoś poświęca swój czas i nie tylko więc ma miejsce w autokarze i jedzie. Dlaczego jechać mają te osoby, które się pierwsze zapiszą ? Jadą te, które gotowe są coś zrobić DLA KLUBU (zuzlowego nie kibica). Bo pewnie nawet nie wiesz, ale zrobiliśmy wiele rzeczy, które miały na celu promocję żużla, a o kórych nie było mowy na forum. Do takich działań czasami byli potrzebni ludzie, teraz ci ludzie mają pierwszeństwo w autokarze. Dziwi Cię taka sytaucja ?(chciałbym żebyś odpowiedział).

Awatar użytkownika
istred
Trener

#37 Postautor: istred » 11 października 2004, o 17:47

A choćby po to, żeby od tej każdej osoby odpalić na oprawy meczowe po 5 zł i mieć z czym zacząć nowy sezon.

Na oprawę będzie odpalone od każdej osoby dużo więcej niż 5zł. Będzie to jednak oprawa meczu w Zielonej Górze. Na przyszły sezon fundusze na pewno się znajdą i oprawa będzie jeszcze lepsza niż w tym sezonie. Nie umniejszam tutaj oczywiście niczego Fan Klubowi.
Sami marudzicie, że ludzie wam kasy nie dają, że wszyscy mają was w d... a tymczasem nie potraficie sami podnieść kasy, która leży pod nogami.

ehhh, kolejny. Klub Kibica nigdy nie wziął ani grosza od ludzi... nikt nie narzeka na kasę, bo budżet mamy odpowiedni. Niestety mało idzie na oprawę, co wszyscy widzą. Pewnie w przyszłym sezonie to się zmieni.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#38 Postautor: mikas » 11 października 2004, o 18:04

Wiesz nie musze być w zadnej organizacji kibiców zeby pomagac klubowi. Sam zgłaszałem sie do FK aby dac kase na oprawy gdy nie mogłem byc na treningu i tam zaplacic i nie było to 2 czy 5 zł, zadeklarowałem sie załatwic za darmo styropian na napis który był w niedziele( i załatwiłem niestety pozniej okazało sie ze niepotrzebnie bo juz w tym czasie załatwił ktos inny). A Ty mi tu piszesz o jakichs zasługach dla klubu. Ja sie nie musze na lewo i prawo chwalic ile to nie dałem pieniedzy na oprawy albo wyciągnąłem fajerwerków od sponsorów. Na spotkaniu o którym mowisz nie mogłem byc bo mam tez swoje inne sprawy, zreszta jakbys chciał naprawde ludzi poinformowac o wyjezdzie to bys napisał wtedy ze na tym spotkaniu takie zapisy beda prowadzone. Nie mam zamiaru wspołpracowac z KK ani z FK bo mnie to poprostu w takiej formie jak jest to teraz nie bawi(sponsorzy na flagach, uciekanie od nazwy Motor itp.) ale nigdy do tej pory nie krytykowałem tych ludzi(oprócz tych durnych i niebezpiecznych petard) i doceniałem to co robią a w miare mozliwosci tez starałem sie pomagać. I ty mi teraz bezczelnie mowisz ze jada Ci co przyszli na jakies spotkanie albo cos tam zrobili. A co mnie to obchodzi są tez ludzie którzy nie zrobili do tej pory dla klubu kompletnie nic ale chcą wspomoc swoich zawodników dopingiem w najwazniejszym meczu od wielu lat, są w stanie za to zpłacić i przejechac całą Polskę ale sami sie nie zorganizują bo nie działają w zadnych organiazacjach kibiców i sie poprostu nawzajem nie znają. Dlaczego takim ludziom nikt nie umozliwi wyjazdu tak jak było to robione do tej pory przez cały sezon? Czy tak trudno byłoby KK zapytac na forum o liczbe chetnych na taki wyjazd i ewentualne zamowienie jeszcze jednego autokaru lub busa??
Juz nawet nie chodzi tu o mnie, bo ja jak bedzie trzeba to sobie poradze, ale jest napewno wielu kibiców w Lublinie którzy by pojechali gdyby ktoś im to umozliwił i z chęcią wsparliby swoim gardłem naszych zawodników w Zielonej.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

sobi2004

#39 Postautor: sobi2004 » 11 października 2004, o 18:12

Mam prosbe a takze apel do ludzi blisko zwianych z klubem TZ Sipma o zooraganizowanie jakiegos wyjazdu ( liczba miejsc,autokarow w zaleznosci od chetnych osob).Na pewno znajda sie ludzie.KK - tak gadaliscie na Rzeszow ale widac ze pod tym wzgledem KK Rzeszowa goruje nad wami.Dlatego zwracam sie prosba do osob (kierownictow klubu ) aby zorganizowac wyjazd - tak jak Rzeszow dla wszytskich chetnych.Po cholere ja chodze na kazdy mecz,place za bilety, wspieram tym samym klub zebym teraz musial spedzic 2 dni w pociagu .Poza tym klub nie doplacilby do tego wyjazdu - wystarczy wynajac autokar (autokary) i ustalic odpowiednie oplaty za bilet.Dzieki

Awatar użytkownika
siber84
Kontakt:

#40 Postautor: siber84 » 11 października 2004, o 18:20

Według mnie FanKlub nie jest jeszcze Extraligowy,zero organizacji w dopingu.Jedyne usprawiedlliwienie to że istnieje od niedawna.
....chyba chłopaki z FK powinni sie wybrac na piłkarski Motor i zobaczyc jak to wyglada.pOzdrO,yO

TÅ» MOTOR LUBLIN -EXTRALIGO WITAJ NAM...!!
TRELE MORELE FALUBAZ K...Y i C...E!!!!!!!

Awatar użytkownika
istred
Trener

#41 Postautor: istred » 11 października 2004, o 18:20

Mikas, w pewnym sensie masz racje, ale z tego co widzę do końca nie znasz sytuacji.
Klub Kibica nigdy nie zajmował się organizowaniem autokarów na wyjazd, z wyjątkiem Gorzowa - odnośnie tego wyjazdu była informacja na forum, cena bardzo niska - 30zł.
Teraz też właściwie nie zajmujemy się organizowaniem autokaru. Tak jak już kiedyś ktoś na forum pisał Klub Kibica ma sponsorów, którzy na przykład podstawiają autokar. Autokar jest na dzień dzisiejszy jeden więc nie dziw się, że wchodzą do niego osoby z Klubu Kibica, którzy na swoich koszulkach mają logo firmy, która płaci za wyjazd.

Napis ze styropianu robiłem ja i kolega. Postaraliśmy się o styropian, też za darmo więc nie było sensu brać też od Ciebie, szczególnie, że jeszcze wtedy nie do końca było wiadomo czy na pewno będzie. Mimo wszystko prosiłem Stinga, żeby Ci podziękował. Jeżeli nie przekazał to dziękuję Ci teraz.

Pieniądze dawałeś Fan Klubowi, który organizował większość wyjazdów i prawodpodobnie zorganizuje też i ten. Jestem pewien, że jeśli będzie odpowiednia liczba chętnych to autokar ktoś zorganizuje. Jeśli nie będzie chciał się tym zająć Fan Klub, to zajmiemy się tym my, nie ma problemu.

Postaramy się o drugi autokar od sponsora, ale jak już napisałem wątpie żeby się udało. Jak wyjdzie to koszt wyjazdu będzie wynosił 30zł.

Mam nadzieję, że teraz nie będzie już żadnych niedomówień.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#42 Postautor: mikas » 11 października 2004, o 18:29

No i o to caly czas chodziło. Czy nie mozna było tak napisać od razu? Nie wiem tylko jak sie zorientujecie czy są chętni jesli nawet przynajmniej na forum nie zapytacie sie o to czy Ci chętni by sie znaleźli. W sumie widze ze wystarczyło zakupić sobie koszulkę za 51zł i miejsce w autokarze prawie pewne. Ale ok jesli cos bedzie organizowane(czy to przez KK czy FK) to cała ta dyskusja była niepotrzebna. Szkoda ze nikt wczesniej nie potwierdził tego ze bedzie proba zorganizowania wyjazdu gdy takie pytanie zdąrzyło zadać juz kilka osób.
P.S. Sting podziękował :)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Zulu
Junior

#43 Postautor: Zulu » 11 października 2004, o 18:36

A co z Siwuchą? Jak by nie było, to koza się sprawdziła. Przyniosła nam szczęście w najważniejszych meczach, więc może warto zabrać ją do Zielonej ? :D :D :D

Awatar użytkownika
istred
Trener

#44 Postautor: istred » 11 października 2004, o 18:49

Dyskusja rzeczywiście niepotrzebna, ale myślałem, że każdy się spodziewa, że wyjazd będzie organizowany jak będą chętni.
Ja napisałem swój "pierwszy" post w ramach odpowiedzi na pytanie czy Klub Kibica organizuje jakiś wyjazd :wink:

A co z Siwuchą? Jak by nie było, to koza się sprawdziła. Przyniosła nam szczęście w najważniejszych meczach, więc może warto zabrać ją do Zielonej ?
Siwucha by się zamęczyła jadąc do Zielonej, ale na pewno będzie kibicować z Lublina :wink:

majkel1983

#45 Postautor: majkel1983 » 11 października 2004, o 19:29

Mikas ma racje w końcu oprócz zawodników kibice są najważniejsi i nie powinno ich zabraknąć na najważniejszym meczu od kilku lat.
A sprawą autokarów powinien zainteresować się ktoś z zarządu i podać na przykład numer kontaktowy do dziennika lub kuriera lubelskiego i na pewno byłoby kilka autokarów a nie jeden.
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH KTÓRZY MYŚLĄ JAK JA.

TÅ» W EXTRALIDZE!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
istred
Trener

#46 Postautor: istred » 11 października 2004, o 20:29

Teraz cała dyskusja robi się na prawdę niepotrzebna...

Na pewno będzie więcej niż jeden autokar. Tak więc można się zapisywać do mnie. Maksymalny koszt wyjazdu to 65zł.

kontakt:
mail :istred@o2.pl - najlepiej
telefon:5263772 - prosić Konrada, po godz. 20.
gg: 4190837

Najlepiej przez email. Na gg wiadomości nie dochodzą.

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#47 Postautor: bartosch » 11 października 2004, o 21:27

istred pisze:Teraz cała dyskusja robi się na prawdę niepotrzebna...

Na pewno będzie więcej niż jeden autokar. Tak więc można się zapisywać do mnie. Maksymalny koszt wyjazdu to 65zł.

Konrad mozesz napisac na ktora jest planowany powrot do Lublina, gdyz mam na 8.00 do pracy, a musze byc "w formie"... pozdrawiam!
carpe diem!

zenon_bombalina

#48 Postautor: zenon_bombalina » 11 października 2004, o 21:29

Czy ktos bedzie jechal pociagiem z wawy do zielonki ?
Bo samemu to mi sie nie chce a jak znalazlo by sie pare osob to zawsze to byloby razniej :).

adrian10

#49 Postautor: adrian10 » 11 października 2004, o 21:32

siemka sluchaj napsiz pewnie nie tylko dlamnie ale dla wszystkich chetnych co z tym autokarem do zie :twisted: lonej..........

rks

d

#50 Postautor: rks » 11 października 2004, o 21:42

moze ejstem zmecozny i zle czytam ale wynika z tego ze klubowi nie zalezy aby masa kibicow z lublina pojechala na mecz.moim zdnaiem skromnym klub z fan clubem powinien zorgazniowac autokary -do piatku wplacic powiedzmy 70% sumy tak aby w razie tego jak ktos nagle rezygunuje reszta nie musiala mase placic.mysle ze grubo ponad 100 spokojnie by samymi autokarami pojechalo.a tak na marginesie mecz jest o wielka stawke i powinno byc tak ze ci co jada za klubem autokarami powinni miec z 50% znizki doplaty do biletow czy jakos to zalatwaic ze na 1 mecz w lublnie ci co maja bilety z zielonej dostaja jakas znizke.tak sie robi nawte w polsce. ps kolega z gory mial racje doping slaby niestety prezenatajca tez co najwyzej srednia.czemu nikt nie wpadl na tak malo genialny pomysl jak puszki .lazic po stadionie i zbierac na oprawe .mysle ze kolo 1 tys spokojnie by wpadlo.dac spikerowi niehc gada.....ze sa zbierane pienidze na oprawe spotkan.przy 11 tys ludzi i swietnej akustyce stadionu mozna bylo zrobic tu kociol a tak mielismy to co ostanio na slaksim w chorzowie ....rykowisko jeleni ktore lecialo dodatkow w glosnikach ........