Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Ten mecz to jest kara za system playoff, który miał gwarantować emocje do końca, zamiast ligi. To zamiast playoff mają fuckoff. Stypa w telewizji większa niż dwa czy rok temu.
Zesrałem się ze szczęścia.
Zesrałem się ze szczęścia.
Chyba nikt na stadionie i w parku maszyn nie umie liczyć, bo oficjalnieb mistrzem zostaliśmy po 11 biegu :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Czekali na 90+
Nie chcieli celebrować po przegranym niego pewnie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Eh, szkoda że Bartek nie chciał 3ci raz z ruskim jechać ;(
Motor mocny
Bol dupy Cieślaka jest miodem na moje serce..
Marek apeluje, MIEJ HONOR pogratuluj najlepszym.
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Blinki pisze:Bol dupy Cieślaka jest miodem na moje serce..
Nie zauwazylem tego. Mozesz jasniej?
Jaki jest sens puszczać Jaworskiego w 15 na lagute i Janowskiego?
Motor mocny
Żeby sobie pojechał w finale.
Richie Faulkner:
Hayden pisze:Jaki jest sens puszczać Jaworskiego w 15 na lagute i Janowskiego?
Po to, zebys sie pytal..
Nie mógł pojechać w 12 na juniora i Gustsa? Przecież taki wyścig nic mu nie daje
Motor mocny
Daje mu udział w finale. Zresztą bardzo nie odstawał w takiej pace.
Richie Faulkner:
No właśnie, to z takim Kowolikiem mógłby sobie w 12. realnie powalczyć. Ze względów szkoleniowych trochę bez sensu takie puszczanie chłopaka na najlepszych przeciwników. Imo można to było lepiej zrobić
Motor mocny
Hayden pisze:Nie mógł pojechać w 12 na juniora i Gustsa? Przecież taki wyścig nic mu nie daje
Zgadzam się, miałby udział i jakąś szansę na punkty. A Bartka z Freddim w 15 na dobicie - z przytupem - rywala.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
To tak, jakby to mialo jakiekolwiek znaczenie o ile punktow pogonimy Sparte......
Mecz dawno był wygrany, ale liczyłem na wygraną Bartka nad Artiomem jako ostatni akcent sezonu.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Ale powiem jednak, że podoba mi się, że Łaguta śpiewa hymn Polski.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Fajna ceremonia odebrania medali ,ciekawsza niż zawody ;) Jest pięknie :)
Fajna oprawa i muza mi weszla :)
Jakby ktoś nie został do samego końca, to Bartosz Zmarzlik wskoczył do gniazda i wygłosił wielkie zżycie z Lublinem. Można już przestać się czepiać
.
Richie Faulkner:
Potwierdzam ;) i to jeśli dobrze widziałem, sam wyszedł z inicjatywą ;) i jeszcze z Domina wciągnął.
Ogólnie odnośnie Zmarzlika to mam wrażenie, że to jest niebo, a ziemia jeśli chodzi o jego podejście i ogólnie luz, który prezentuje w porównaniu do poprzedniego sezonu. Tak jakby to "gorzowskie ciśnienie" z niego zeszło.
Oczywiście nie znaczy to, że ma od teraz Stal w dupie i kocha Motor oraz Lublin. Bo tak raczej nigdy nie będzie. Ale na pewno łatwiej mu uzewnętrzniać sympatię do nas i nie wydaje się one sztuczna jak rok temu
Więcej o finale jutro, jak się człowiek wyśpi :)
Ogólnie odnośnie Zmarzlika to mam wrażenie, że to jest niebo, a ziemia jeśli chodzi o jego podejście i ogólnie luz, który prezentuje w porównaniu do poprzedniego sezonu. Tak jakby to "gorzowskie ciśnienie" z niego zeszło.
Oczywiście nie znaczy to, że ma od teraz Stal w dupie i kocha Motor oraz Lublin. Bo tak raczej nigdy nie będzie. Ale na pewno łatwiej mu uzewnętrzniać sympatię do nas i nie wydaje się one sztuczna jak rok temu
Więcej o finale jutro, jak się człowiek wyśpi :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Dokładnie. Po tylu godzinach na tym wypiździewie trzeba się trochę czymś rozgrzać.
Richie Faulkner:
Smacznego :)
Największy entuzjazm wzbudziły ogniste wybuchy, bo ciepło dochodziło do trybun ;)