KrzyczącyK1b1c pisze:Cooper pisze:Nowy termin poniedziałek 19:15
Zwracam honor Panom informatorom ;)
Ja również
KrzyczącyK1b1c pisze:Cooper pisze:Nowy termin poniedziałek 19:15
Zwracam honor Panom informatorom ;)
go! pisze:Ge(L)o pisze:Każdemu z kibiców pewno inny termin pasuje.
Ale pochmurna sobota vs słoneczny poniedziałek na dzień, w którym świętujemy mistrzostwo Polski, to ja jednak biorę sobotę.
Co ci za roznica, jak tu sami abstynenci
Haron90 pisze:Sledzio pisze:Sam się kompromitujesz prymitywie. Skoro nazywasz patolstwem, to jak nazwiesz kibica wieloletniego niewidomego co nie chcieli go wpuścić z opiekunem tylko dlatego bo miał laske? Gdyby nie te patole co nazywasz to guzik by wszedł bo niewidomy pewnie był nawalony jak szpadel. Ogarnij się.Haron90 pisze:Skończ się już się kompromitować. Nasi kibice którzy byli i widzieli przedstawiają zupełnie inny obraz tego co się tam odstawiło. Próbujesz na siłę wybielić coś czego się nie da obronić. Patola będzie patola.
Jak ludzie jadą do innego miasta na mecz, na miejscu wypadają najebani z auta, i mają problem z ochroną bo nie chcą ich wpuścić na stadion, to innego określenia jak patola, to nie ma. A prymitywem jesteś Ty nagle wrzucającym do 'dyskusji' osoby niewidome. Zaczyna brakować argumentów? Parodia chłopie. Jeszcze raz, bardziej ci zależy na najebaniu się niż na meczu to zostań w domu i oszczędź wstydu.
Czarek pisze:Haron90 pisze:Sledzio pisze: Sam się kompromitujesz prymitywie. Skoro nazywasz patolstwem, to jak nazwiesz kibica wieloletniego niewidomego co nie chcieli go wpuścić z opiekunem tylko dlatego bo miał laske? Gdyby nie te patole co nazywasz to guzik by wszedł bo niewidomy pewnie był nawalony jak szpadel. Ogarnij się.
Jak ludzie jadą do innego miasta na mecz, na miejscu wypadają najebani z auta, i mają problem z ochroną bo nie chcą ich wpuścić na stadion, to innego określenia jak patola, to nie ma. A prymitywem jesteś Ty nagle wrzucającym do 'dyskusji' osoby niewidome. Zaczyna brakować argumentów? Parodia chłopie. Jeszcze raz, bardziej ci zależy na najebaniu się niż na meczu to zostań w domu i oszczędź wstydu.
Pełna zgoda. Zabrakło argumentów to niepełnosprawny wyskakuje z kapelusza. Rozumiem, że trzeba było się upić, wyzywać i przeklinać przy dzieciach, bo "niepełnosprawny jest wśród nas". :)
Ge(L)o pisze:Ja świętuję jutro akonto. W poniedziałek nie mogę.
Takie mecze nie mogą być w poniedziałek. Zabili całą radość. Dobra może nie całą, ale dużo.
Do abstynentów i porządnych : tak chciałem się napić z okazji zdobycia przez Motor mistrzostwa.
papi pisze:sobota byłaby przyjemniejsza.
kdsz pisze:Zdecydowanie wolę, by nawierzchnię przygotowywał nasz toromistrz, a nie deszcz. Poniedziałek jest do przeżycia. A świętowanie? Jeśli ktoś musi się przy tej okazji obowiązkowo upodlić, to są specjalne grypy wsparcia dla takich delikwentów.
Sledzio pisze:Haron90 pisze:Sledzio pisze: Sam się kompromitujesz prymitywie. Skoro nazywasz patolstwem, to jak nazwiesz kibica wieloletniego niewidomego co nie chcieli go wpuścić z opiekunem tylko dlatego bo miał laske? Gdyby nie te patole co nazywasz to guzik by wszedł bo niewidomy pewnie był nawalony jak szpadel. Ogarnij się.
Jak ludzie jadą do innego miasta na mecz, na miejscu wypadają najebani z auta, i mają problem z ochroną bo nie chcą ich wpuścić na stadion, to innego określenia jak patola, to nie ma. A prymitywem jesteś Ty nagle wrzucającym do 'dyskusji' osoby niewidome. Zaczyna brakować argumentów? Parodia chłopie. Jeszcze raz, bardziej ci zależy na najebaniu się niż na meczu to zostań w domu i oszczędź wstydu.Czarek pisze:Haron90 pisze:
Pełna zgoda. Zabrakło argumentów to niepełnosprawny wyskakuje z kapelusza. Rozumiem, że trzeba było się upić, wyzywać i przeklinać przy dzieciach, bo "niepełnosprawny jest wśród nas". :)
Próbuje wam jakoś dojść do mózgu, ale widzę jesteście tacy sami jak te ochraniacze, żadne tłumaczenie nie dochodzi![]()
I dla waszej wiedzy nie byłem najebany, ale inteligenty wiedzą lepiej
kdsz pisze:Ja nie potrzebuję dnia wolnego po świętowaniu.
kdsz pisze:Zdecydowanie wolę, by nawierzchnię przygotowywał nasz toromistrz, a nie deszcz. Poniedziałek jest do przeżycia. A świętowanie? Jeśli ktoś musi się przy tej okazji obowiązkowo upodlić, to są specjalne grypy wsparcia dla takich delikwentów.
kdsz pisze:Jeśli ktoś musi się przy tej okazji obowiązkowo upodlić, to są specjalne grypy wsparcia dla takich delikwentów.
Kargolo pisze:.
Chciałem wypić parę piwek i do późna nacieszyć się ze złota.