Finał DMP: Sparta Wrocław - Motor Lublin 43:47, 29.09.2024,
Re: Finał DMP: Sparta Wrocław - Motor Lublin 43:47, 29.09.2024,
Sledzio współczuję.
To była jakaś zaplanowana akcja ? Nie pamiętam takich cyrków na żużlowych wyjazdach. Wiadomo, że czasem nie wpuszczą najbardziej zworowanych, ale chyba nie każdy się zatacza albo ledwo idzie. I jakie namioty ?
To była jakaś zaplanowana akcja ? Nie pamiętam takich cyrków na żużlowych wyjazdach. Wiadomo, że czasem nie wpuszczą najbardziej zworowanych, ale chyba nie każdy się zatacza albo ledwo idzie. I jakie namioty ?
Prawda pewnie jest taka, że koleś był pijany i wulgarnie odnosił się do wrocławskiej ochrony.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Rewizja osobista odbywała się w specjalnie przygotowanych namiotach, gdzie wchodziło się pojedynczo z jednej strony i wychodziło, po przeszukaniu, z drugiej. Ale przynajmniej w moim przypadku wyglądała dokładnie tak samo, jak w Lublinie - standardowe obmacanie nóg, tułowia i ramion. Wszedłem na stadion bez najmniejszego problemu, podobnie jak kilkaset innych osób. No ale ja byłem trzeźwy.
KDS pisze:Rewizja osobista odbywała się w specjalnie przygotowanych namiotach, gdzie wchodziło się pojedynczo z jednej strony i wychodziło, po przeszukaniu, z drugiej. Ale przynajmniej w moim przypadku wyglądała dokładnie tak samo, jak w Lublinie - standardowe obmacanie nóg, tułowia i ramion. Wszedłem na stadion bez najmniejszego problemu, podobnie jak kilkaset innych osób. No ale ja byłem trzeźwy.
Znam kilkanaście podobnych relacji, a oprócz tego opisy jak wyprowadzano na zewnątrz alkoholików.
papi pisze:Wszędzie gdzie mówimy o postępie technicznym - szybki dostęp do informacji, logistyka, zakupy, unikanie oszustów itd.
Jeśli o logistykę chodzi to tu doświadczenie jest akurat kluczowe … więc pozwolę się nie zgodzić. ;) tutaj strzał w płot.
Sledzio pisze:Może zamiast stadionu we Wrocławiu trzeba było pojechać z różańcem w ręku do Lichenia albo Częstochowy ? Od kiedy alkohol jest zabroniony ? Sam byłem jednym z tych osób które nie weszły na stadion bo ochroniarzowi nie spodobało się moje pytanie po co te namioty ? Później poszedł alkomat bo przez 500 km nie można wypić czteropaka i do obiadu ? Poszła straszna nagonka na kibiców gdzie co roku jestem we Wrocławiu i nie było takich cyrków co teraz.
Admin przepraszam na początku.
Śledziu z racji że znam Cię osobiście odpowiem jak kolega koledze. Wypić z kultura 4pak piwa i umieć się zachować,a zachlać mordę i pierdolić głupoty pod stadionem to drugie( wyciąganie małpek z cycek bo jesteśmy sprawdzani przez ochornę, wypijanie i rzucanie butelkami to jest normalne? wyzywanie chuju wpuść nas,dawaj kurwo kierownika bo nie będę z Tobą gadać
Raz jeszcze przepraszam za słownictwo,do dziś palę się ze wstydu za Was do tego stopnia że mecz który będzie w sobotę obejrzę przed tv.
Fantys pisze:Sledzio pisze:Może zamiast stadionu we Wrocławiu trzeba było pojechać z różańcem w ręku do Lichenia albo Częstochowy ? Od kiedy alkohol jest zabroniony ? Sam byłem jednym z tych osób które nie weszły na stadion bo ochroniarzowi nie spodobało się moje pytanie po co te namioty ? Później poszedł alkomat bo przez 500 km nie można wypić czteropaka i do obiadu ? Poszła straszna nagonka na kibiców gdzie co roku jestem we Wrocławiu i nie było takich cyrków co teraz.
Śledziu z racji że znam Cię osobiście odpowiem jak kolega koledze. Wypić z kultura 4pak piwa i umieć się zachować,a zachlać mordę i pierdolić głupoty pod stadionem to drugie( wyciąganie małpek z cycek bo jesteśmy sprawdzani przez ochornę, wypijanie i rzucanie butelkami to jest normalne? wyzywanie chuju wpuść nas,dawaj kurwo kierownika bo nie będę z Tobą gadać![]()
). Stałem w pierwszym rzędzie do wejścia i widziałem wszystko,wstyd MI ZA WAS LUBELSCY KIBICE ŻE ZACHOWYWALIŚCIE SIĘ JAK BYDŁO. Wiesz co modlę się aby ktoś poszedł po rozum do głowy i wszystko zostało ukrócone jak na piłkarskim Motorze.
Raz jeszcze przepraszam za słownictwo,do dziś palę się ze wstydu za Was do tego stopnia że mecz który będzie w sobotę obejrzę przed tv.
Wstyd to mało powiedziane. Przez takich degeneratów radykalnie spadła frekwencja na meczach wyjazdowych. Do tej pory było nie do pomyślenia, żeby kibice Motoru nie wypełnili sektora gości na finale. Na niektórych meczach rundy zasadniczej było fatalnie. Po niedzielnym meczu co chwilę słyszę od kogoś, że przestaje jeździć za Motorem. Spacyfikujcie tę zapijaczoną hałastrę, w tym te agresywne menelówy, bo tak źle jeszcze nie było.
Sledzio pisze:Może zamiast stadionu we Wrocławiu trzeba było pojechać z różańcem w ręku do Lichenia albo Częstochowy ? Od kiedy alkohol jest zabroniony ? Sam byłem jednym z tych osób które nie weszły na stadion bo ochroniarzowi nie spodobało się moje pytanie po co te namioty ? Później poszedł alkomat bo przez 500 km nie można wypić czteropaka i do obiadu ? Poszła straszna nagonka na kibiców gdzie co roku jestem we Wrocławiu i nie było takich cyrków co teraz.
Ten czteropak to pewnie tak samo wiarygodny jak to, że kulturalnie zapytałeś "przepraszam uprzejmie w jakim celu te namioty?"
Alkohol jest co do zasady zabroniony i każdy klub (organizator) ma prawo nie wpuścić pijanych czy nawet tylko po "4-paku". Twoje ryzyko i bardzo się cieszę, że niektórym się w końcu nie opłaciło. Może reszta otrzeźwieje, bo zgadzam się, że poziom części ekipy wyjazdowej jest żenujący i zniechęcający.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Wszyscy jacy abstynenci nagle. Albo zapomnieli jak się na wyjazdy jeździło. Ja wiem jak jest, bo jeżdżę. Trzeba odróżnić rzeczywiście tych, co po czteropaku od tych, co już na rogatkach Lublina nie wiedzą, co się z nimi dzieje. A już stawanie po stronie chamów z ochrony to wstyd w środowisku kibiców. Upijanie się do upodlenia to też wstyd, żeby była jasność.
Cooper pisze:Ten czteropak to pewnie tak samo wiarygodny jak to, że kulturalnie zapytałeś "przepraszam uprzejmie w jakim celu te namioty?"I akurat Ciebie biednego wylosowali na badanie alkomatem? Ciekawe czemu?
No nie, przecież Sledzio wyraźnie napisał:
Sledzio pisze:nie można wypić czteropaka i do obiadu ?
Czyli wypił czteropaka oraz coś do obiadu. Nie wiemy czy był to drugi czteropak piwa, litr wódki czy lampka wina mszalnego.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Ge(L)o pisze:Wszyscy jacy abstynenci nagle. Albo zapomnieli jak się na wyjazdy jeździło. Ja wiem jak jest, bo jeżdżę. Trzeba odróżnić rzeczywiście tych, co po czteropaku od tych, co już na rogatkach Lublina nie wiedzą, co się z nimi dzieje. A już stawanie po stronie chamów z ochrony to wstyd w środowisku kibiców. Upijanie się do upodlenia to też wstyd, żeby była jasność.
W tym przypadku chamstwo i alkoholizm były tylko po jednej stronie, a argument, że kiedyś to było jest słaby. Ma być po prostu normalnie.
I mówimy o dorosłych ludziach 30+ i 40+, a nie małolatach, którzy na pierwszym wyjeździe w życiu przegięli z alko.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:I mówimy o dorosłych ludziach 30+ i 40+, a nie małolatach, którzy na pierwszym wyjeździe w życiu przegięli z alko.
Wyglądają na 50+, ale to pewnie kwestia trybu życia.
- tezetomaniak
- Trener
Bo co... że sobie od czasu do czasu wypije, to zaraz skąd to skąd tamto... 12 lat jestem kibicem Motoru.. i stać mnie kupić czteropak. Nikogo nie powinno interesować...jak ja sie przewróce albo co... to ja sie za swoje przewróce.
tezetomaniak pisze:Bo co... że sobie od czasu do czasu wypije, to zaraz skąd to skąd tamto... 12 lat jestem kibicem Motoru.. i stać mnie kupić czteropak. Nikogo nie powinno interesować...jak ja sie przewróce albo co... to ja sie za swoje przewróce.
Pomijając, że sporej części ludzi po alkoholu włącza się agresor i nie uczestniczy w widowisku sportowym, to jaki jest z Ciebie, pijanego i wywracającego się na trybunach? Nie kibicujesz, nie dopingujesz, ale jesteś balastem dla innych.
''Czteropak do obiadku''- dla mnie to tekst roku!
GIGI pisze:''Czteropak do obiadku''- dla mnie to tekst roku!
To pewnie stały tekst ma spotkaniach w klubach AA.
Czarek pisze:GIGI pisze:''Czteropak do obiadku''- dla mnie to tekst roku!
Do pary z "piję bo lubię, mogę przestać w każdej chwili".
Haron90 pisze:Czarek pisze:GIGI pisze:''Czteropak do obiadku''- dla mnie to tekst roku!
Do pary z "piję bo lubię, mogę przestać w każdej chwili".
i "nie można bawić się na trzeźwo".
wg mnie jeden z najlepszych pijackich tekstow nalezy do Zdzislawa Kreciny, ktory po tym jak w stanie najebania zostal wywalony z samolotu powiedzial: 'jako pasazer zawsze jestem na tzw. lunchu'
METHANOL ADVENTURE TEAM
Haron90 pisze:Sledzio pisze:Hehe nie mierz wszystko swoją miarką że Ty po czteropaku się zataczasz skoro to działa na Ciebie jak płachta na byka. Ja nie uważam żeby czteropak który sączysz go przez 5 godzin szkodził. Pojechałem na mecz nie pielgrzymkę. I to nie jest żadne tłumaczenie tylko chce byście wiedzieli jak wyglądał temat. A skoro uważasz że to dziecinne tłumaczenie to nie mam pytańI gościu jaką trzodę ? Trzodę to ochraniacze zrobili i tyle w temacie.
Nie wchodzę w dyskusję, nie ma z kim ani o czym. Myślisz, że się tłumaczysz, a tylko potwierdzasz że niektóre osoby powinny mieć zakaż wyjazdów klubowych.
Co za Typ
Ge(L)o pisze:Sledzio współczuję.
Uważam ze to była zaplanowana akcja, bo co roku jestem We Wrocławiu i nie było takich cyrków.
Czarek pisze:Prawda pewnie jest taka, że koleś był pijany i wulgarnie odnosił się do wrocławskiej ochrony.
Byłeś, widziałeś mnie że tak oceniasz ? Nie mierz wszystkich swoją miarą.
Fantys pisze:
Śledziu z racji że znam Cię osobiście odpowiem jak kolega koledze. Wypić z kultura 4pak piwa i umieć się zachować,a zachlać mordę i pierdolić głupoty pod stadionem to drugie( wyciąganie małpek z cycek bo jesteśmy sprawdzani przez ochornę, wypijanie i rzucanie butelkami to jest normalne? wyzywanie chuju wpuść nas,dawaj kurwo kierownika bo nie będę z Tobą gadać![]()
). Stałem w pierwszym rzędzie do wejścia i widziałem wszystko,wstyd MI ZA WAS LUBELSCY KIBICE ŻE ZACHOWYWALIŚCIE SIĘ JAK BYDŁO. Wiesz co modlę się aby ktoś poszedł po rozum do głowy i wszystko zostało ukrócone jak na piłkarskim Motorze.
Mordeczko ja nie wiem co tam się działo, ale wiesz mi mnie to nie dotyczyło, bo przyszedłem na stadion dosłownie przed meczem więc nie wiem co tam się działo wcześniej. Jak przyszedłem pod stadion to trwała wymiana zdań z Panią Kloc.
Cooper pisze:
![]()
![]()
![]()
Ten czteropak to pewnie tak samo wiarygodny jak to, że kulturalnie zapytałeś "przepraszam uprzejmie w jakim celu te namioty?"I akurat Ciebie biednego wylosowali na badanie alkomatem? Ciekawe czemu?
Alkohol jest co do zasady zabroniony i każdy klub (organizator) ma prawo nie wpuścić pijanych czy nawet tylko po "4-paku". Twoje ryzyko i bardzo się cieszę, że niektórym się w końcu nie opłaciło. Może reszta otrzeźwieje, bo zgadzam się, że poziom części ekipy wyjazdowej jest żenujący i zniechęcający.
To wyobraź sobie że właśnie tak było. A czemu akurat mnie ? bo np gdy za pierwszym razem mnie wyprowadzono, gdy zapytałem po co te namioty, to po 20 minutach poszedłem jeszcze raz tylko wybrała się ze mną reszta ludzi co byli już wyproszeni 3-4 razy czy nawet 5 razy i stąd się wziął alkomat, a że był alkomat jak drogówka że albo zielona kontrolka albo czerwona, to już nie liczyło się czy ktoś wypił 5 litrów wódki czy jedno piwo.
Skończ się już się kompromitować. Nasi kibice którzy byli i widzieli przedstawiają zupełnie inny obraz tego co się tam odstawiło. Próbujesz na siłę wybielić coś czego się nie da obronić. Patola będzie patola.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Nie wiem, teraz nie byłem. Ale kto jeździ na wyjazdy to wie że zawsze są osobniki nawalone w trzy dupy i robiące oborę..... Być może Sledzio był na " lekkiej orbicie" ale z drugiej strony kto nie jest jak jedzie jako pasażer. Tylko wszystko z umiarem. Może " tacy" dostali rykoszetem przez chamskich ochlajmordów.
Sledzio pisze:gdy za pierwszym razem mnie wyprowadzono
Dla jednych to po prostu picie, dla innych to sens życia 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.