Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Jeśli Kergel zawsze działa to nie mam nic przeciwko, VK jest lepsze od strims.in dlatego podałem, jak się nie podoba to więcej nie zamieszcze
Zamieszczaj śmiało. Nikogo się nie bój.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
mozesz zamieszczac, ja tylko podalem alternatywe, generalnie to mogliby sobie wszyscy pododawac do zakladek i nie pytac co tydzien :)
METHANOL ADVENTURE TEAM
Jest gdzieś w internetach do obejrzenia wczorajszy magazyn ?
Lorek jednak jest chory, normalny człowiek nie zna znaków zodiaku żużlowców
Bosze jak dobrze, że jest przycisk MUTE na pilocie
Anitka zna nazwiska narzeczonych zawodników Lorek znaki zodiaków. Wiedza żużlowa? No właśnie. Dzisiaj w magazynie wszystko wróciło do normy. Czyli wygrana Motoru we Wrocławiu do przemilczeniia, a wywiad... z Artiomem. Kurtyna
Pytanie o znaki zodiaku ostatecznie podsumowało temat żużlowej komentatorki w wykonaniu kobiet. To jest dramat.
PS. Uporządkowanie żużlowców w kolejności wzrostu też nie lepsze. Mielibyśmy wielką aferę gdyby jakiś dziennikarz uporządkował zawodniczki pod kątem rozmiarów.
PS. Uporządkowanie żużlowców w kolejności wzrostu też nie lepsze. Mielibyśmy wielką aferę gdyby jakiś dziennikarz uporządkował zawodniczki pod kątem rozmiarów.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Ej ale wiecie, że to jest quiz dla rozrywki? Mi Lorek zaimponował, choć wiedza z cyklu "bezużyteczna".
Co do Artioma, nie patrząc na paszport, to wielka jest różnica między nim a Emilem. Różnica klasy.
Co do Artioma, nie patrząc na paszport, to wielka jest różnica między nim a Emilem. Różnica klasy.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Oczywiście, że nikt nie zakuwa znaków zodiaku poszczególnych zawodników, niektórzy po prostu znają zodiak i przynajmniej w przybliżeniu daty urodzin zawodników. W pewnym sensie pytanie o znak zodiaku jest ułatwieniem w stosunku do pytania o datę urodzenia.
Dla mnie ganz egal, bo nie znam ani dat urodzenia, ani okresów zodiakalnych.
Wiadomo, że nie jest to wiedza żużlowa, ale quiz, jak i sam magazyn na Eleven, jest głównie programem rozrywkowym - i całe szczęście.
A że Motor znów pominęli milczeniem jest faktem, którego nawet są świadomi - Kuźbicki coś na ten temat mruknął, kiedy przechodzili do omawiania meczu o brąz.
Dla mnie ganz egal, bo nie znam ani dat urodzenia, ani okresów zodiakalnych.
Wiadomo, że nie jest to wiedza żużlowa, ale quiz, jak i sam magazyn na Eleven, jest głównie programem rozrywkowym - i całe szczęście.
A że Motor znów pominęli milczeniem jest faktem, którego nawet są świadomi - Kuźbicki coś na ten temat mruknął, kiedy przechodzili do omawiania meczu o brąz.
Torsen pisze:A że Motor znów pominęli milczeniem jest faktem, którego nawet są świadomi - Kuźbicki coś na ten temat mruknął, kiedy przechodzili do omawiania meczu o brąz.
Nie pominęli, nawet Lorek chwalił Motor i zarząd klubu. Wydaje mi się, że jak na standardy to całkiem sporo było o nas na początku programu.
W sumie fakt. Nawet rzucił trafną diagnozę co do zjawiska możliwego do zaobserwowania nawet tu na forum - głodu sukcesów i syndromu niedopieszczenia :)
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Lorek po za jego dykcją to spoko że ma zajawkę dalej.... Kto z nas nie pamiętał dat urodzin swoich idoli....
13 idoli jeżdżących na przestrzeni 30 lat? Nie zabraniam, ale i nie podziwiam, dla mnie zboczenie i to wcale nie z tych lzejszych. Ale wiadomo, każdy to może widzieć inaczej
-
rumburaquee
- Zawodowiec
papi pisze:13 idoli jeżdżących na przestrzeni 30 lat? Nie zabraniam, ale i nie podziwiam, dla mnie zboczenie i to wcale nie z tych lzejszych. Ale wiadomo, każdy to może widzieć inaczej
Każden ma jakiegoś bzika;)
Nie uważam tego za zboczenie, tylko fakt, że Lorek zna daty urodzenia wybitnych żużlowców, a daty potrafi dopasować do znaków zodiaku (co też nie jest oczywistą wiedzą, ale też dostępną
)
Puka ma chyba traume w Przyjemskim xD Leci kolegium, Trwa dyskusja o finale, a Puka totalnie z dupy wrzuca swój wywód, ze Przyjemski nie powinien jeździć w Motorze, bo ma za mało biegów i kompletnie nie rozumie tej decyzji, a Przyjemski wręcz sobie szkodzi :D
Średnia w Elidze ponad 2.0, MIstrzostwo Świata Juniorów, Drużynowy MIstrz Świata juniorów, Brązowy Kask - No ale chłopak się w tym Lublinie nie rozwija, bo nie jeździ po 5 razy :)
Średnia w Elidze ponad 2.0, MIstrzostwo Świata Juniorów, Drużynowy MIstrz Świata juniorów, Brązowy Kask - No ale chłopak się w tym Lublinie nie rozwija, bo nie jeździ po 5 razy :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Mało tego... zrobili ankietę czy robi błąd zostając w Motorze na dłużej? Ja jebie no prawdopodobnie zdobędzie mistrza i jak wyżej wiele tegorocznych sukcesów, ale to my my mamy odklejki...
gość kilkukrotnie ośmieszył się mówiąc o składzie Motoru, pewnie próbuje ratować twarz budując narracje, że to nie miało sensu. Zaraz ogłosi że Jack miał +20% w Apatorze, a Fred w Falubazie. A później jakby nigdy nic powie, że to Motor psuje rynek pieniędzmi z SSP. Takie perpetum debile
Na YT stacji Eleven opublikowano bardzo fajne kulisy magazynu ekstraligi. Mnóstwo śmieszkowania, szczególnie z Marceliny. Ale oberwało się idolowi lubelskich nastolatek Mikkelowi Michelsenowi, który wg Korościela jest wyjątkowo niesympatycznym facetem.
https://youtu.be/_coRgKojrk8?si=1ARKcjXQ_6PWgWKn
https://youtu.be/_coRgKojrk8?si=1ARKcjXQ_6PWgWKn
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
w przeciwieństwie do swoich mechaników ;)
Mechanicy MM'a nie tylko są sympatyczni, ale też zdaje się waleczni.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Czy dobrze usłyszałem we wczorajszym magazynie speedway Plus powiedzieli że ewentualnym terminem rezerwowym finału jest dzień później o tej samej porze czyli niedziela?
Oczywiście mam nadzieję że pogoda jakoś przetrzyma w Pardubicach i w Lublinie i jutro jedziemy najważniejszy mecz w sezonie.
Oczywiście mam nadzieję że pogoda jakoś przetrzyma w Pardubicach i w Lublinie i jutro jedziemy najważniejszy mecz w sezonie.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Jakby ktos byl zainteresowany GP Challenge, to tutaj bedzie transmisja: https://www.tapesup.tv/. Koszt- 15 funtow.
pewnie Kergel albo vk dadzą za darmo. Rok temu chyba nawet na youtubie ktoś przemycił na żywo