Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Cieślak nas chyba nie lubi :(.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
On nawet jak ma mówić o Motorze, to i tak mówi o Sparcie :D
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Cieślak nadal doskonale wspomina Wrocław. Te liczne mistrzostwa zdobyte dream teamami. A nie... Tam mu chyba z raz wyszło.
-
rumburaquee
- Senior
RadeKas pisze:tezetomaniak pisze:
Z bonusami Zmarzlik jedyny w Motorze z dwucyfrówką.
Zmarzlik pojechał dosłownie jeden dobry bieg. Jestem jego fanem tak samo jak Ty, ale nie rozumiem potrzeby zaklinania rzeczywistości.
Ale 13 biegiem ustawił z Fredem mecz.
A Bańbor 12 biegiem ustawił mecz i co.
Zmarzlik dziś kaszana i tyle. Nie zaklinajmy rzeczywistości.
Zmarzlik dziś kaszana i tyle. Nie zaklinajmy rzeczywistości.
I to był właśnie ten jeden dobry bieg.
Ale jakbyś zapytał samego siebie przed początkiem sezonu, czy takie mecze Zmarzlika to to czego od niego oczekujesz, to odpowiedziałbyś sobie....
Ale jakbyś zapytał samego siebie przed początkiem sezonu, czy takie mecze Zmarzlika to to czego od niego oczekujesz, to odpowiedziałbyś sobie....
Richie Faulkner:
Co ciekawe w Szwecji nasi z Lejonen tez maja zaliczke +4 przed rewanzem u siebie. A w skladzie rywala z Malilli m.in. Bewley
Co Artiom powiedział w mix-zone? Wyłączyłem po meczu, bo wyjątkowo szlag mnie trafił na komentatorów dzisiaj. Motor wychodzi ze startu na 5:1 "Spartanie wspaniale wyszli ze startu" (i to kilka razy). Koniec meczu "Spartanie mają duże szanse na mistrza"... Cytaty z pamięci, pewnie niedokładne.
Cieślak gratulował Zmarzlikowi tytułu i gadali ogólnie o rywalizacji o MŚ. W pewnym momencie Bartosz mówił o trudnych momentach i problemach, a Łaguta wtrącił coś w stylu "jak ja to zrobiłem w 2021".
Richie Faulkner:
Do tego dołożył, że nie ma z kim przegrać bo go nie ma w GP.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czy tylko mnie denerwuje jak Cieślak mówi ciągle "tego Lublina"? Może jestem przewrażliwiony ale on to mówi z ewidentnym obrzydzeniem :)
Sadowski zachęca żeby głosować na Chomskiego jako trenera roku. Komedia :D
No i Lebiediew w Stali, Woźniak z wolną ręką na szukanie klubu. Jak nikt mu nie da tyle co ma to będzie ciekawie
No i Lebiediew w Stali, Woźniak z wolną ręką na szukanie klubu. Jak nikt mu nie da tyle co ma to będzie ciekawie
Gelo pisze:Czy tylko mnie denerwuje jak Cieślak mówi ciągle "tego Lublina"? Może jestem przewrażliwiony ale on to mówi z ewidentnym obrzydzeniem :)
Nie tylko Ciebie.
Poza tym od dawna jest asłuchalny.
"Mnie co prawda nikt nie zwolnił, tylko sam się zwolniłem to wiem jak to jest"
EDIT: 1 punkt więcej w 30 wyścigach i Bydgoszcz miałaby Woźniaka i Przyjemskiego na start budowy składu na Ekstraligę. To musi boleć.
Ostatnio zmieniony 29 września 2024, o 22:22 przez Kargolo, łącznie zmieniany 1 raz.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Cieślaka nikt nigdy nie zwolnił? Albo coś mylę albo wyleciał z Ostrowa i to po jakimś oskarżeniu o chlanie.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
ale w Ostrowie chyba i tak kończył mu się kontrakt, a oni kończyli sezon. Bardziej by pasowało, że odszedł w atmosferze skandalu
https://youtu.be/xJiTFgXF5I4
Tak dla przypomnienia :)
Tak dla przypomnienia :)
Tak tak - było coś o lizaniu butów. Trener coś przyjął przed meczem z Kokinem

Najlepsza oprawa jaką pamiętam, autorstwa Wandy Kraków
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Demski o braku wykluczenia Fajfera - dobra decyzja. Co ci ludzie biorą, gość jest motocykl z tyłu, teatralnie upada i powtórka w 4 to prawidłowa decyzja
Gelo pisze:Czy tylko mnie denerwuje jak Cieślak mówi ciągle "tego Lublina"? Może jestem przewrażliwiony ale on to mówi z ewidentnym obrzydzeniem :)
Tak, tak, "tego (...) Lublina". Brakuje przymiotnika i Cieślak bardzo chce go użyć, ale resztkami przytomności kojarzy, że nie wypada.
Po wygranej na wyjeździe w finale mi to nie przeszkadza, wręcz czekam na końcową stypę po rewanżu, na te pozwieszane głowy i szukanie wymówek.
Ale na codzień tak, bardzo mi przeszkadza. Żużlowe środowiska tzw. "opiniotwórcze" (pożal się Boże w większości) stale dokładają cegiełkę do czegoś, co ktoś kiedyś zrobi naszym kibicom lub zawodnikom. Obym się mylił, ale czy się mylę, czy nie, to wszystko ma ogólny smrodek nawoływania do nienawiści.
Fuck. Co ten gość wygaduje
Po słuchaniu komentarza Noskowicza wyszedłem na chwilę na dwór otrzeźwić umysł. Włączyłem później magazyn. Trochę mnie ominęło, ale nieważne. To jest jakiś kolejny stan świadomości. Jakaś alternatywna rzeczywistość.
Na rewanż proponuję neutralne grono gości w studio, nie związanych z rywalizującymi klubami, np. Jacka Sutryka rodziców Maćka Janowskiego.
Widzę że canal plus zadbał o to żeby meczów Motoru nie komentował Tomek Dryła. Szkoda że telewizja boi się troglodytow.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Gelo pisze:Widzę że canal plus zadbał o to żeby meczów Motoru nie komentował Tomek Dryła. Szkoda że telewizja boi się troglodytow.
Rok temu też pierwszy finał komentował Noskowicz, a drugi Dryła. Raczej to nie jest związane z Motorem. Po prostu w tym roku większość meczów Motoru miał Eleven.