Co Ty zrobiłeś dla naszych sponsorów?
-
- Trener
Re: Co Ty zrobiłeś dla naszych sponsorów?
Puka wspomniał o wieloletniej umowie z Orlenem. Bardzo mnie ciekawi, na ile została podpisana.
- tezetomaniak
- Trener
Haron90 pisze:Faktycznie rozdwojenie jaźni. Aczkolwiek idzie w dobrym kierunku.
Widocznie Pukę zaczął opłacać Orlen.
Cooper pisze:No jakoś nie słyszałem, żeby domagali się upublicznienia informacji ile SSP wydały np. na działalność kulturalną :)
Coś tam u finansowaniu kultury też piszą ;)
https://jawnylublin.pl/sa-pieniadze-do- ... wybranych/
https://jawnylublin.pl/esk-2029-kto-zai ... -konkursu/
choć oczywiście nie w tym kontekście, o którym mówisz.
Myślę, że nie ma co mieć pretensji do Fundacji Wolności, że ujawnia dane o użytkowaniu publicznych pieniędzy, bardziej należy mieć pretensje do dziennikarzy, którzy tych danych nie potrafią interpretować, albo którzy je świadomie i z premedytacją przedstawiają nierzetelnie.
Przewrotnie dla Motoru zbawienne mogłoby się okazać ujawnienie tych wszystkich umów i ich warunków, bo być może pozwoliłoby to uciąć milion durnych spekulacji. A jeżeli "jest co ukrywać" no to pewnie prędzej czy później to gówno wypłynie i może lepiej to poukładać "po Bożemu".
Ja ogólnie jestem zdziwiony naprawdę niską kwota dla siatkarzy. Choć to w sumie potwierdza informacje, że sponsorzy tytularni wcale nie płacą wielkiej kasy za nazwę zespołu.
Nie wiem jak Orlen, ale Speed Car ponoć wcale nie placil dużych pieniędzy ( w porównaniu do ówczesnego budżetu)
Nie wiem jak Orlen, ale Speed Car ponoć wcale nie placil dużych pieniędzy ( w porównaniu do ówczesnego budżetu)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Z ciekawości sprawdziłem pierwszy post w tym temacie.
Ciekawe ile Redstar płacił za miejsce w nazwie ;)
Ciekawe ile Redstar płacił za miejsce w nazwie ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Swoją drogą to chyba nadal mają sklep w Olimpie.
Flagg pisze:Ja ogólnie jestem zdziwiony naprawdę niską kwota dla siatkarzy
Mysle, ze w tym sezonie ta kwota znacznie sie zwiekszyla
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Wspaniały napis na kewlarze Stali KGHM .Nie znam firmy zapewne jakiś lokalny prywatny sponsor nie to co Orlen .