Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
JAG
Senior

#576 Postautor: JAG » 10 października 2004, o 18:06

yamahaR1 pisze: W pierwszej części tor był fatalny ale wystarczyło jechać przy krawężniku i dowozić pozycje które mieliśmy po starcie.

na pierwszym łuku to nie było na początku jazdy przy krawężniku(przykład Franek w biegu 2),dopiero po paru biegach mozna było tędy jechać

za to na ostatnim trzeba było ten krawężnik trzymać,dużo punktów nam przepadło w głupi sposób.

szkoda że mecz nie rozpoczął się po gruntownej kosmetyce toru.oby przewaga wystarczyła na rewanż
Ostatnio zmieniony 10 października 2004, o 18:13 przez JAG, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#577 Postautor: yamahaR1 » 10 października 2004, o 18:07

Mam nadzieje że teraz Pruszkowski da reszte kasy którą obiecał bo przewage mamy i trzeba to utrzymać. A startów wcale "ekstraligowcy" nie wygrywali na wyjeździe można walczyć o utrzymanie wyniku. A wcale nie jest powiedziane że będą mieli tor pod siebie bo jest środek października a jak widać te gwiazdy dopasować sie nie bardzo potrafią.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#578 Postautor: Apocalips » 10 października 2004, o 18:10

pahlavi pisze:Cieszę się że wygraliśmy, ale z tak fantastycznie przygotowanym sprzętem bedzie ciężko. Ogromnie ciężko.
Wspaniały powrót Tomka, brawo Grzesio, Peter nie wymaga komentarza. Nadal podtrzymuję zdanie o zrezygnowaniu w przyszłym roku z Jelenia, Trumy i Mordela.

Może ktoś podać czasy z XII, XIII i XV biegu?
Pękło oficjalnie magiczne 10.000 luda?

:shock: A masz ze wcześniejszych biegów czasy :?: Ogólnie jestem zszokowany, że ktoś usłyszał to co spiker mówił. Mamy nasze ekstraligowe nagłośnienie....

Jakby ktoś mógł to niech napisze czasy biegów, bo ja niestety dysponuje, AŻ jednym :lol: Z góry dziękuje.

Prezydentowi Lublina mówimy NIE :!: Obiecanki cacanki...