Żużel w TV
Re: Żużel w TV
sądząc po tym co piszesz to te fikołki masz za sobą, niestety nie wszystkie zakończyły się szczęśliwie
x
Ostatnio zmieniony 20 września 2024, o 22:48 przez owen1989, łącznie zmieniany 1 raz.
szukasz ukrytego sensu tam gdzie go nie ma. Kibicuje Motorowi, ale nie widzę najmniejszego powodu żeby mówić pozytywnie o Mrozku. Skoro Ty uważasz, że te punkty się wykluczają to naprawdę się zastanów czy wszystko jest ok
Tu chyba tylko późna piątkowa pora może tłumaczyć taką odklejkę ;D
W jednym Gelu masz rację. Moje zdolności intelektualne nie pozwalają na dyskusję z Tobą. Aż tak nisko, nie potrafię zejść
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Nie rozumiecie interesu Motoru. Współczuję. Flagg chciałbyś się zmierzyć na wiedzę - serio?
Nigdy nie mówiłem pozytywnie o Mrozku. Dzisiaj zaatakował tych samych ludzi, którzy jadą po Motorze. I bardzo dobrze. Ktoś to musi przerwać. A że wygrana Rowu jest nam na rękę to chyba oczywiste.
Nigdy nie mówiłem pozytywnie o Mrozku. Dzisiaj zaatakował tych samych ludzi, którzy jadą po Motorze. I bardzo dobrze. Ktoś to musi przerwać. A że wygrana Rowu jest nam na rękę to chyba oczywiste.
- tezetomaniak
- Trener
Plot twist: Rybnik awansuje, Lublin świętuje, a Mrozek angażuje górnicze siły i w odwecie za Grigorija L. wyciąga z Motoru Zmarzlika lub Kuberę.
Kępie wypada cała zastawa stołowa, a Mrozek z Lorkiem kręcą bączki na quadzie.
Yno ROW.
Kępie wypada cała zastawa stołowa, a Mrozek z Lorkiem kręcą bączki na quadzie.
Yno ROW.
Wyklęty powstań ludu ziemi powstańcie których dręczy głód...
Niestety jest duże prawdopodobieństwo, że mecz w Bydgoszczy będzie wyglądał jak nasz mecz z Apatorem. Walasek, Blodorn... Juniorzy na pewno słabiej pojadą. Sam Kurtz tego nie wyciągnie. Przykro mi, ale widzę 60:30 dla Bydgoszczy.
Na miejscu Mrozka wystawiłbym za Walaska Miesiąca, niech lata po bydgoskich balotach. Żal było patrzeć dzisiaj na sędziwego Grzesia.
Na miejscu Mrozka wystawiłbym za Walaska Miesiąca, niech lata po bydgoskich balotach. Żal było patrzeć dzisiaj na sędziwego Grzesia.
Umówmy się. Mrozek nie ma czego szukać w Ekstralidze. Kanclerz też może zaklinać rzeczywistość ale straszyć Łoktajewem i Czugunowem to on może swoją rodzinę. Szkoda tylko, że Przyjemski odejdzie. A para Bańbor Jaworski nie gwarantuje absolutnie niczego.
Gelo pisze:Umówmy się. Mrozek nie ma czego szukać w Ekstralidze. Kanclerz też może zaklinać rzeczywistość ale straszyć Łoktajewem i Czugunowem to on może swoją rodzinę. Szkoda tylko, że Przyjemski odejdzie. A para Bańbor Jaworski nie gwarantuje absolutnie niczego.
Nie od tego jest sport, żeby mieć coś zagwarantowane. Zresztą, popatrz sobie w tym roku w krótkim czasie na ,, gwarantującego " Zmarzlika i jego wyniki w Toruniu dwukrotnie i we Wrocławiu. W dzisiejszych czasach nawet karta gwarancyjna nic nie gwarantuje, bo Ci powiedzą że zepsułeś przez niewłaściwą eksploatację...
Nie mam nic do Rybnika i nawet ten Mrozek nie irytuje mnie aż tak jak niektórych, ale kibicuję w tej potyczce Bydgoszczy. Dlaczego? Bo mają odrobinę większe szanse na późniejsze utrzymanie. Bo mam dobrego kumpla z Bydgoszczy i chciałbym z nim spotkać się na bezpośredniej potyczce. Bo niech Przyjemski spełni marzenia bydgoskiego bohatera. Bo to jedyna szansa dla Jaworskiego w Motorze na miejsce w składzie. I to nie są wszystkie ,,bo".
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
No właśnie i wszystkie Twoje "bo" razem wzięte nie ważą tyle co jedno "bo" Przyjemski odejdzie. Wielokrotnie to pisałem. Najważniejsze jest dobro Motoru. Mamy robić Rejtana i udowodnić całej Polsce że na złość mamie odmrożę sobie uszy i pojadę wychowankiem? No błagam. To niczego nie zmieni w nastawieniu do Motoru. A będą tylko zacierać ręce że dostajemy w palnik w juniorskim. Kolega z Bydgoszczy - no fajnie. Ale jakby to sprawa prywatna więc w kontekście wyniku sportowego marginalna. Od zawsze nawołuję - także siebie- do właściwej hierarchii priorytetów.
Bo patrzysz na dobro klubu w sezonie 2025 i ani kroku dalej. Przyjemski ucieknie jak nie teraz to za rok, kolejny drętwy sezon jak tegoroczny - spowoduje spadek frekwencji. Czas zdobyć kolejne trofeum z innej pozycji niż zdecydowany faworyt i czas na Jaworskiego. Mam nadzieję że niedługo będzie wozić Przyjemskiego.
Oczywiście, że patrzę na tu i teraz. Zresztą jak większość prezesów. Za dwa lata klubu może w ogóle nie być i cały plan długofalowy w p...du. I nie - Jaworski nie będzie woził Przyjemskiego przynajmniej przez najbliższe 3 lata. Widzę, że przez niektórych Przyjemski jest traktowany jak dobry ale junior. Też rzygam na artykuły o złotym dziecku ale to gość, który jako jedyny przez cały sezon robi swoje, kilka razy wyciągnął drużynę za uszy i przez cały sezon daje niesamowity komfort pozostałym. Ta wyrwa będzie nie do zasypania.
Gelo pisze:Za dwa lata klubu może w ogóle nie być i cały plan długofalowy w p...du.
rozsiewanie takiej propagandy uderza w Motor i sposób w jaki klub jest postrzegany przez całe środowisko. Skończ te swoje fikołki, rozkroki i wszystko inne i zdecyduj się czy jesteś za Motorem czy przeciwko
Mylisz pojęcia. To nie jest żadna prppaganda. To rzeczywistość, która dotyczy wszystkich klubów. Kluby znikają i pojawiają się. Czasem nie. Ja nie wiem czy Motor będzie za dwa lata. I nikt tego nie wie. Jestem szczerze zdziwiony że to wymaga wykładni. A za Motorem żużlowym zawsze i wszędzie murem.
Gelo pisze:Kluby znikają i pojawiają się. Czasem nie. Ja nie wiem czy Motor będzie za dwa lata. I nikt tego nie wie.
No jakoś falubazy, Stale, Unie czy inne Apatory nie znikają. My też możemy,,nie znikać ", zwłaszcza jeśli nie będziemy jeździć wyłącznie najemnikami.
Serio jara Cię koślawa jazda chłopaka, który w każdym wywiadzie mówi - ,,tylko Polonia"?
A Morawski to co? Jara mnie wynik Motoru. A Wiktor może jeździć i tyłem. Ważne żeby był skuteczny
My możemy sobie toczyć dyskusje w sprawie Przyjemskiego. Możemy być sobie za ROWem. Ale wpływ na losy niedzielnego meczu to mamy żaden. I co jak Polonia awansuje ? Co możemy ? Rejtana robić pod domem Przyjemskiego? Do Kępy pojechać i błagać na kolanach, aby przepłacił Polonię ? Silnych ludzi wysłać do Przyjemskiego ?
My tylko możemy dyskutować, bo forum to mocy sprawczej nie ma.
My tylko możemy dyskutować, bo forum to mocy sprawczej nie ma.
- tezetomaniak
- Trener
Tyle płaczu o gościa, który wyjeżdżając na odsypane nie wie w którą stronę meta.
Do tej pory Motor wszystkie swoje DMP zdobył bez Przyjemskiego. Wystarczy naprawić Holdera i Motor nadal będzie faworytem do finału 2025 :) Podobno Kępa umie stworzyć warunki do odbudowy.
Do tej pory Motor wszystkie swoje DMP zdobył bez Przyjemskiego. Wystarczy naprawić Holdera i Motor nadal będzie faworytem do finału 2025 :) Podobno Kępa umie stworzyć warunki do odbudowy.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Gelo pisze:Mamy robić Rejtana i udowodnić całej Polsce że na złość mamie odmrożę sobie uszy i pojadę wychowankiem?
Przypominam, że w tej chwili NIC nie zależy od nas xD
Ale sami decydujemy komu kibicujemy - bez siły sprawczej. I jeżeli leży nam na sercu dobro Motoru jutro wszyscy powinniśmy być... Mrozkami. Jakkolwiek to brzmi
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Gelo pisze:Ale sami decydujemy komu kibicujemy - bez siły sprawczej. I jeżeli leży nam na sercu dobro Motoru jutro wszyscy powinniśmy być... Mrozkami. Jakkolwiek to brzmi
Ale to czy kibicujemy temu czy tamtemu nie ma wpływu na interes Motoru. Mógłbyś tak mówić, gdyby któryś z forumowiczów był sponsorem Polonii, ale raczej tak nie jest xD
Przyznam się, że czasami kupuję ryby od Abramczyka i nawet mi smakują.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.