Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Trudna decyzja z tym Buczkiem i Rohanem.
Niby Kangur zdążył wskoczyć przed Buczkowskiego, ale Krzysiek moim zdaniem nie mógł zrobić kompletnie nic. Uważam, że nikt nie zawinił.
Niby Kangur zdążył wskoczyć przed Buczkowskiego, ale Krzysiek moim zdaniem nie mógł zrobić kompletnie nic. Uważam, że nikt nie zawinił.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kangur cały motocykl z przodu. Buczek jeździec bez głowy się pakuje w jego tylne koło. Nikt nie zawinił ? Lubię się pośmiać przy piątku. Jajcarze z Was :)
Widzę, że niewiele Ci potrzeba do szczęścia, cieszę się, że wywołałem u Ciebie uśmiech :)
Ja tam nie widziałem czasu i przestrzeni na reakcję. Albo banda, albo próba ścięcia do wewnątrz licząc, że zmieści się za Tungatem.
Ja tam nie widziałem czasu i przestrzeni na reakcję. Albo banda, albo próba ścięcia do wewnątrz licząc, że zmieści się za Tungatem.
Człowiekowi niewiele potrzeba do szczęścia. Reszta to fanaberie :) trochę uśmiechu przy piątku wskazane. Nieszyderczo.
Według mnie rozważanie czy wykluczony powinien być Tungate zamiast Buczkowskiego jest zupełnie pozbawione podstaw. Zero kontaktu przy ataku, cały motocykl z przodu. No jak...
Według mnie rozważanie czy wykluczony powinien być Tungate zamiast Buczkowskiego jest zupełnie pozbawione podstaw. Zero kontaktu przy ataku, cały motocykl z przodu. No jak...
- tezetomaniak
- Trener
Tungate do wykluczenia bez powtórek.
Po powtórkach do wykluczenia Buczek.
Wniosek? Winne powtórki i TV.
Po powtórkach do wykluczenia Buczek.
Wniosek? Winne powtórki i TV.
No mam też tak z varem i piłką nożną.
Bajerski raczej był znany z dobrych decyzji taktycznych, ale dlaczego teraz zostawił Sorensena to ciężko powiedzieć. Lyagera pewnie da na 14, ale tutaj mógł puścić Huckenbecka.
Do tego Lyager pojedzie 3 po kolei
Do tego Lyager pojedzie 3 po kolei
Jak do teraz Mrozek był błaznem tak dziś dał radę. Czas przepędzić tę ekspercko komentatorską klikę wytykając brak wiedzy i kompetencji
Kargolo pisze:Trudna decyzja z tym Buczkiem i Rohanem.
Wystarczyło ująć gaz i mógł przyciąć za kołem. Został wykluczony za brak reakcji. Buczek w tym roku jedzie na rympał i nie pracuje manetką. Dlatego leży w każdym meczu.
Zgadza się, że przez cały sezon wykonał kilka głupich, zbyt brawurowych manewrów. Tym niemniej tutaj wydawało mi się, że ujął gaz, ściął najmocniej jak mógł i próbował dać sobie szansę na uniknięcie kontaktu. Nigdy nie siedziałem na motocyklu więc mogę się mylić, ale wyglądało mi to tak jakby Buczek nie miał tam miejsca i czasu na odpowiednią i skuteczną reakcję.
Takie czasy nadeszły, ze cała żużlowa Polska jest przeciwko wąsatemu Krzysiowi i jego drużynie i tylko w kibicach Motoru może znaleźć wsparcie ;)
Ostatnio zmieniony 20 września 2024, o 21:11 przez Flagg, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
A to nie jest tak, że cała Polska jest za Krzysiem i jego drużyną, żeby awansowali i zabrali z Motoru Przyjemskiego?
Już się pogubiłem
Już się pogubiłem
Chodziło o wąsatego Krzysia ;) Zedytowałem post, zeby nie wprowadzać zamieszania :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Wiadomo że cała Polska jest za Polonią żeby Przyjemski odszedł z Lublina. Ale całe dziennikarstwo i eksperstwo staje się się nieznośnie nieobiektywne. Sympatie przesłaniają wiedzę i argumenty merytoryczne. Mrozek pada ofiarą tego co my od 5 lat. Nie dziwię się, że chłopina pękł. Tym bardziej że taki killer naszym przyjacielem jest.
już nie wybielajmy Mrozka, byl oszołomem i prawdopodobnie dalej jest, tylko mniej mówi (co akurat należy chwalić). Ale co jakiś czas szambo się wylewa, najcześciej chyba w kwestiach dotyczących współpracy ze szkółką/młodzieżą
- tezetomaniak
- Trener
Quadowiec zasłużył się poprawnym zdiagnozowaniem ruskiej świni i to tyle.
Tak tak - ściskajcie kciuki "lubelscy kibice" żeby Przyjemskiego nie było w Lublinie. Gratuluję rozumu.
A co ma piernik do wiatraka? To teraz trzeba chwalić i wielbić Mrozka, żeby wygrał z Polonią? A jak będziemy po nim jechać, to rozumiem, ze sie obrazi i każe swoim zawodnikom przegrać, czy jak?
Można kibicować w finale Rybnikowi i jednocześnie krytykować Mrozka za numery, które odwalał.
Można kibicować w finale Rybnikowi i jednocześnie krytykować Mrozka za numery, które odwalał.
Kwestia rozumienia priorytetów. Szkoda, że trzeba tłumaczyć jak w przedszkolu. Przegrana Mrozka to Przyjemski w Bydgoszczy. Przyjemski w Bydgoszczy to brak Przyjemskiego w Lublinie. Brak Przyjemskiego w Lublinie to problemy Motoru i małe szanse na mistrza. Przyjemski w tym sezonie jest jedynym zawodnikiem Motoru, który robi swoje i nie nie wiem co trzeba mieć we łbie żeby tego nie widzieć.
Ostatnio zmieniony 20 września 2024, o 22:37 przez Gelo, łącznie zmieniany 2 razy.
Ale co ma krytykowanie Mrozka do tego, czy Rybnik wygra finał czy nie? Jakas magiczna siła forum żużel.info wpływa na silniki zawodników ROWu jak ciśniemy po Mrozku? Czy o co chodzi?
Każdy tutaj raczej zdaje sobie sprawę, że wygrana Rybnika leży w naszym interesie. Tak samo zdają sobie sprawę, ze to, czy nazwiemy Mrozka najlepszym prezesem w historii czy pociśniemy bekę z niego, nie będzie miało żadnego wpływu na wynik meczu finałowego.
Każdy tutaj raczej zdaje sobie sprawę, że wygrana Rybnika leży w naszym interesie. Tak samo zdają sobie sprawę, ze to, czy nazwiemy Mrozka najlepszym prezesem w historii czy pociśniemy bekę z niego, nie będzie miało żadnego wpływu na wynik meczu finałowego.
- tezetomaniak
- Trener
Flagg, ale można za Mrozka dać na tacę, a to ma już realny wpływ na wynik.
Karamba chyba się w tym specjalizuje :)
Karamba chyba się w tym specjalizuje :)
ręce opadają... Tak - kibicuje ROWowi, tak - uważam Mrozka za oszołoma. Widocznie zatwardziałość z polityki przechodzi na żużel - jest tylko jedna racja i ten komu życzymy dobrze, tego nie można skrytykować
Flagg pisze:Ale co ma krytykowanie Mrozka do tego, czy Rybnik wygra finał czy nie? Jakas magiczna siła forum żużel.info wpływa na silniki zawodników ROWu jak ciśniemy po Mrozku? Czy o co chodzi?
Zgadzasz się w trybie polemicznym. Podziwiam fikołka. Intelektualne potrójne salto w tył.