ezbeg pisze:Tu miałem na myśli że mogą pożyczyć Holderowi. Tak to jest jak pełnych myśli nie przelewa się na posta.
No, ale BZ sam ma problemy ze swoją maszyną, więc cięzko, by pomógł, a Przyjemski to trudno mi powiedzieć, jakiej jakości ma sprzęt.
ezbeg pisze:Tu miałem na myśli że mogą pożyczyć Holderowi. Tak to jest jak pełnych myśli nie przelewa się na posta.
Ge(L)o pisze:Bartuś w wywiadzie po meczu jak z krzyża zdjęty... Wywiad oparty jedynie na indywidualnych wynikach, samopoczuciu, filantropii. Ani słowa o drużynie, a jechany był półfinał DMP.
Trochę zmieniłem podejście do misia świata przez te dwa lata na bardziej pozytywny, ale dzień, w którym ogłosi swoje odejście z Motoru będzie dla mnie dobrym dniem. Słabizna panie mistrzu.
spokojny pisze:Spokojnie. Pierwszy bieg 5:1, drugi to samo (pewniak) i mamy 4pkt roznicy na 13 biegow u siebie. Na papierze wyglada ten wynik strasznie, ale biorac pod uwage ze ich juniorzy nie beda wogole istnieli a dyspozycja Przedpelskiego tez jest mocno watpliwa to jedynie kataklizm moglby cos tu namieszać na naszą niekorzyść. Grunt aby utrzymać glowy w dobrej kondycji i sie nie spalic. Przynajmniej mamy emocje, o to tu chodzi.
Karamba pisze:u nas nikogo z dwucyfrówką u nich 4 zrobiło 50 punktów { 13,13,13,11 ) i 1 Kawczyńskiego ale łomot
w trójkach 11:4
tezetomaniak pisze:Ge(L)o pisze:Bartuś w wywiadzie po meczu jak z krzyża zdjęty... Wywiad oparty jedynie na indywidualnych wynikach, samopoczuciu, filantropii. Ani słowa o drużynie, a jechany był półfinał DMP.
Trochę zmieniłem podejście do misia świata przez te dwa lata na bardziej pozytywny, ale dzień, w którym ogłosi swoje odejście z Motoru będzie dla mnie dobrym dniem. Słabizna panie mistrzu.
Ale wiesz że odpowiadał na pytania redaktora, który w ten sposób prowadził rozmowę?
KrzyczącyK1b1c pisze:ezbeg pisze:Tu miałem na myśli że mogą pożyczyć Holderowi. Tak to jest jak pełnych myśli nie przelewa się na posta.
No, ale BZ sam ma problemy ze swoją maszyną, więc cięzko, by pomógł, a Przyjemski to trudno mi powiedzieć, jakiej jakości ma sprzęt.
ezbeg pisze:Tak. Mam nadzieję że bez Markowskiego na mikrofonie.
ezbeg pisze:Ten tekst to mnie akurat nie zabolał. Miał jakieś podstawy by tak stwierdzić.
Po prostu jakoś no nie podchodzi mi jego komentarz w ogólności.
niespokojny pisze:Prognoza była życzeniowa. Tak to odebrałem i o to tu chodzi. Zazwyczaj komentatorzy chcą, żeby ostatni bieg decydował, a tu koleś z Wrocławia wypala że 10:2 będzie. Emocje przestają mieć znaczenie jeżeli Lublin ma mieć w plecy.
Gelo pisze:Przecież on jak mówi o rywalach Motoru to.malo nie popuści. I to jest cały mecz - nie pierwszy zresztą. Co do meczu to nasi pojechali jak amatorzy. Wstyd. Według mnie nie odrobimy. Nie z takim Jackiem i Bartkiem.
Gelo pisze:Przecież on jak mówi o rywalach Motoru to.malo nie popuści. I to jest cały mecz - nie pierwszy zresztą. Co do meczu to nasi pojechali jak amatorzy. Wstyd. Według mnie nie odrobimy. Nie z takim Jackiem i Bartkiem.
blajar pisze:Nie wiem jak ratować Jacka, ale jakieś pospolite ruszenie zapewne będzie. W zasadzie to nie ma od kogo nawet pożyczyć jakiś silnik, bo nikt nie pojechał/jedzie tak, że można na jego sprzęcie bazować. Domin wciąż się uczy, Bartek ma problemy, Freddie nic dziś nie pojechał. Mam nadzieję, że jak ktoś wyżej napisał, pokombinujemy chociaż z ustawieniem par pod Apator, który poda skład wcześniej.

KrzyczącyK1b1c pisze:blajar pisze:Nie wiem jak ratować Jacka, ale jakieś pospolite ruszenie zapewne będzie. W zasadzie to nie ma od kogo nawet pożyczyć jakiś silnik, bo nikt nie pojechał/jedzie tak, że można na jego sprzęcie bazować. Domin wciąż się uczy, Bartek ma problemy, Freddie nic dziś nie pojechał. Mam nadzieję, że jak ktoś wyżej napisał, pokombinujemy chociaż z ustawieniem par pod Apator, który poda skład wcześniej.