Żużel LIVE - shoutbox meczowy

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Maretzky76
Szkółkowicz

Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy

#3701 Postautor: Maretzky76 » 8 września 2024, o 18:23

Ten wynik był do przewidzenia.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#3702 Postautor: kdsz » 8 września 2024, o 18:23

Tylko Domin (2x) i Zmarzlik (1x) pokonali nie-beduinów. Ręce opadają.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Klops1
Senior

#3703 Postautor: Klops1 » 8 września 2024, o 18:24

Ciężko będzie, Dudek, Emil i Lambo są w sztosie.

Paweł i plankton przywiozą tyle co nic, ale Baron będzie miał trzy taktyczne i każdy z nich jest przywieźć każdego lidera Motoru.

Jack w obecnej dyspozycji nie przywiezie żadnego z nich, oby woził Pawła.

W tamtym roku nasza forma rosła im bliżej było finału, w tym odwrotnie.

Będzie na zyletki w optymistycznym scenariuszu.

Ramian1
Senior

#3704 Postautor: Ramian1 » 8 września 2024, o 18:24

tak porównuj gównianą motoarenę z zygmuntowskimi, Emil będzie z Lambem jezdził po krzesełkach na trybunach szczególnie pod zegarem

Awatar użytkownika
pizek

#3705 Postautor: pizek » 8 września 2024, o 18:24

No cóż, stało się to co tak naprawdę podejrzewaliśmy...w Toruniu dostaliśmy w palnik. -12 to jest duża różnica, trzeba nieźle się spiąć, żeby to odrobić. Nasi wyglądali jak dzieci we mgle. Martwiliśmy się przed nominowanymi no i słusznie. Robiliśmy punkty na U24 i młodzieżowcach aż strach pomyśleć jakby tam nie było dziur. Rewanż niedługo, zobaczymy co z tego wyjdzie. Na chwilę obecną wynik jest dramatyczny...

Flagg
Trener

#3706 Postautor: Flagg » 8 września 2024, o 18:25

Cz@rek pisze:
kdsz pisze:Apator ma gości na ew. taktyczne w Lublinie. Nie będzie łatwo gonić. Dobrze, że zawody tym razem przed SGP

Trzech zawodników wystarczy aby utrzymali tą przewagę>na dziś to ja nie wiem czy o brąz będziemy faworytem. Oczywiście chciałbym bardzo się mylić ale spadek formy naszych zawodników widać już od kilku tygodni.

Kiedyś wszyscy twierdzili, że skoro Zmarzlik, Vacul i Woźniak mają 7 startów, to Gorzów 39 pkt zrobił z palcem w pewnej części ciała
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#3707 Postautor: RadeKas » 8 września 2024, o 18:25

Klops1 pisze:Ciężko będzie, Dudek, Emil i Lambo są w sztosie.

Paweł i plankton przywiozą tyle co nic, ale Baron będzie miał trzy taktyczne i każdy z nich jest przywieźć każdego lidera Motoru.

Jeżeli zakładamy, że w piątek ich trio będzie wozić naszych liderów to nawet nie ma co myśleć o taktycznych, bo po prostu nawet nie odskoczymy.

Albo nasi zaczną jeździć na poziomie, do którego zobowiązują ich nazwiska albo niech odpadają w tym półfinale, a mecz o trzecie miejsce jak dla mnie mogą jechać Jaworski z Grzeszczykiem.
Ostatnio zmieniony 8 września 2024, o 18:26 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#3708 Postautor: kibicLBN » 8 września 2024, o 18:26

Bardzo możliwe, że to dobijemy i wejdziemy do finału. Jednak muszę z przykrością stwierdzić że na niego nie zasługujemy w tej dyspozycji. Sędzia popełnił jeden błąd w którym podarował nam 1-2pkt. Dramat
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

rumburaquee
Zawodowiec

#3709 Postautor: rumburaquee » 8 września 2024, o 18:26

Jak powyżej. Jeżeli Lambo, Dudek i Emil utrzymają formę to taktycznymi utrzymają wynik.

KrzyczącyK1b1c
Trener

#3710 Postautor: KrzyczącyK1b1c » 8 września 2024, o 18:27

Flagg pisze:
Cz@rek pisze:
kdsz pisze:Apator ma gości na ew. taktyczne w Lublinie. Nie będzie łatwo gonić. Dobrze, że zawody tym razem przed SGP

Trzech zawodników wystarczy aby utrzymali tą przewagę>na dziś to ja nie wiem czy o brąz będziemy faworytem. Oczywiście chciałbym bardzo się mylić ale spadek formy naszych zawodników widać już od kilku tygodni.

Kiedyś wszyscy twierdzili, że skoro Zmarzlik, Vacul i Woźniak mają 7 startów, to Gorzów 39 pkt zrobił z palcem w pewnej części ciała

Flagg, skończmy proszę z optymizmem, zachowajmy realizm. Mają trzech liderów, którzy mogą pojechać po 6 biegów. My nie mamy żadnego lidera. Jesteśmy delikatnym faworytem przed rewanżem, ale odpadniecie Motoru w pólfinale nie powinno dziwić po takim meczu.

Awatar użytkownika
slawky

#3711 Postautor: slawky » 8 września 2024, o 18:28

lipa...

Awatar użytkownika
Blinki
Junior

#3712 Postautor: Blinki » 8 września 2024, o 18:29

Jeżeli jedynym problem naszej drużyny są wysokie temperatury bo silniki się nie dogadują, to ja jestem spokojne bo w piątek ma być około 25 stopn i wilgotno.
Jack musi potrenować.
Jacek Z. mimo jego niekwestionowanych zasług i nie podważalnej wiedzy powinien udać się już chyba na zasłużoną emeryturę.

Tylko pytanie jak to dzisiaj można było ustawić skoro teoretycznie 2 najlepszych zawodników na Świecie przegrywa 5:1
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#3713 Postautor: Perez » 8 września 2024, o 18:30

Przynajmniej będą emocje w piątek od początku :D dobrze ze chociaż Fred nie jeździ po równaniach w Lublinie.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!

Karamba
Kadrowicz

#3714 Postautor: Karamba » 8 września 2024, o 18:30

u nas nikogo z dwucyfrówką u nich 4 zrobiło 50 punktów { 13,13,13,11 ) i 1 Kawczyńskiego ale łomot

w trójkach 11:4
Ostatnio zmieniony 8 września 2024, o 18:31 przez Karamba, łącznie zmieniany 1 raz.

Klops1
Senior

#3715 Postautor: Klops1 » 8 września 2024, o 18:30

RadeKas pisze:
Klops1 pisze:Ciężko będzie, Dudek, Emil i Lambo są w sztosie.

Jeżeli zakładamy, że w piątek ich trio będzie wozić naszych liderów to nawet nie ma co myśleć o taktycznych, bo po prostu nawet nie odskoczymy.

Albo nasi zaczną jeździć na poziomie, do którego zobowiązują ich nazwiska albo niech odpadają w tym półfinale, a mecz o trzecie miejsce jak dla mnie mogą jechać Jaworski z Grzeszczykiem.

Ja nie zakładam że będą regularnie nas wozić, a jedynie że są w stanie.

Czasy dopisywania pewnych 3 przed startem dla naszych niestety minęły. Każdy ma swoje problemy. Tak naprawdę to tylko wynik Freddiego jest jakimś mega zaskoczeniem bo nie widać było żadnych podstaw do takiej nędzy.

Domin ogarnia nowy sprzęt, Bartek powinien ogarnąć ale szuka miodu w dupie na RK i udaje, że jest ok, Jack wiadomo gdzie jest.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#3716 Postautor: papi » 8 września 2024, o 18:32

ciekawy jestem jak zostaną ułożone pary, szczególnie przez Barona. Uważam, że gość porobił sukcesy na samograju, a taktyka nie jest wcale jego mocną stroną. Ja na miejscu Apatora w pierwszym biegu puściłbym największe petardy, inaczej możemy zacząć 10-2 i to już będzie kontakt. Mam nadzieję, że u nas już w momencie podania składu Apatora będzie burza mózgów, zdaje się, że mamy pół godziny na reakcje, trzeba to naprawdę dobrze przeanalizować i choć raz pomóc sobie układem par, a nie wystawiać na oślep to samo. Jest źle, ale zanosiło się na to od połowy zawodów.
Mam nadzieję, że w klubie od dziś podejmują działania, dużo treningów, dobry układ numerów i próba postawienia Jacka na nogi.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#3717 Postautor: kibicLBN » 8 września 2024, o 18:33

Zmarzlik miał być gościem, który robi różnicę, a co by nie mówic częściej niż przechylać szale zwycięstwa, zawodzi i to najczęściej właśnie w Toruniu...

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#3718 Postautor: Perez » 8 września 2024, o 18:37

A Jacek nie może pożyczyć silnika od któregoś z kolegów z drużyny?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!

KrzyczącyK1b1c
Trener

#3719 Postautor: KrzyczącyK1b1c » 8 września 2024, o 18:38

Perez pisze:A Jacek nie może pożyczyć silnika od któregoś z kolegów z drużyny?

Podobno nie wszyscy tunerzy życzą sobie jazdy na innych silnikach niż od nich.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#3720 Postautor: kibicLBN » 8 września 2024, o 18:38

Nie, bo go zbije Rysiu Kowalski

Edit. Jak wyżej

ezbeg
Trener

#3721 Postautor: ezbeg » 8 września 2024, o 18:39

Przyjemski czy Bartek mogą.

Inaczej czekają kompromitujące materiały na pendrive ukrytym w sejfie.

Ge(L)o
Trener

#3722 Postautor: Ge(L)o » 8 września 2024, o 18:40

Bartuś w wywiadzie po meczu jak z krzyża zdjęty... Wywiad oparty jedynie na indywidualnych wynikach, samopoczuciu, filantropii. Ani słowa o drużynie, a jechany był półfinał DMP.
Trochę zmieniłem podejście do misia świata przez te dwa lata na bardziej pozytywny, ale dzień, w którym ogłosi swoje odejście z Motoru będzie dla mnie dobrym dniem. Słabizna panie mistrzu.

KrzyczącyK1b1c
Trener

#3723 Postautor: KrzyczącyK1b1c » 8 września 2024, o 18:41

ezbeg pisze:Przyjemski czy Bartek mogą.

Inaczej czekają kompromitujące materiały na pendrive ukrytym w sejfie.

Bartek mówił w wywiadzie, że wcześniej poinformował o tym Kowalskich. Nawet on musiał się z tego spowiadać, co pokazuje tylko, że wobec innych może być faktycznie całkowity zakaz pod groźbą zakończenia współpracy. A kiedy Przyjemski jeździł innej maszynie niż RK?

ezbeg
Trener

#3724 Postautor: ezbeg » 8 września 2024, o 18:43

Tu miałem na myśli że mogą pożyczyć Holderowi. Tak to jest jak pełnych myśli nie przelewa się na posta.

Przyjemski to chyba ostatni raz w szkółce dojeżdżał jakiś sprzęt klubowy być może nie od Kowalskiego.
Ostatnio zmieniony 8 września 2024, o 18:43 przez ezbeg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
spokojny
Junior

#3725 Postautor: spokojny » 8 września 2024, o 18:43

Spokojnie. Pierwszy bieg 5:1, drugi to samo (pewniak) i mamy 4pkt roznicy na 13 biegow u siebie. Na papierze wyglada ten wynik strasznie, ale biorac pod uwage ze ich juniorzy nie beda wogole istnieli a dyspozycja Przedpelskiego tez jest mocno watpliwa to jedynie kataklizm moglby cos tu namieszać na naszą niekorzyść. Grunt aby utrzymać glowy w dobrej kondycji i sie nie spalic. Przynajmniej mamy emocje, o to tu chodzi.