Drugi motocykl Zmarzlika ustawiali chyba na chybił trafił
Żużel LIVE - shoutbox meczowy
- tezetomaniak
- Trener
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Sędzia mógł to spokojnie puścić w 4.
Jutro będzie inny dzień, inny mecz i inni ludzie pod taśmą, ale wobec tego co się dzieje dzisiaj podczas GP i biorąc pod uwagę formę poszczególnych zawodników to proponowałbym więcej pokory przed jutrzejszym meczem z Toruniem. Moim zdaniem ciężko będzie o dobry wynik przed rewanżem, ale obym się mylił.
Wszystko spoko, tylko jeśli my w meczu z drużyną, w składzie której pojedzie Przedpełski, Rowe, Lewandowski i Kawczyński nie zrobimy minimum 40 punktów, to to będzie totalna kompromitacja. Bez wzgledu na fajne hasła typu "to jest żużel" i "wszystko moze się zdarzyć". No jasne, że może, co nie zmieni tego, ze to będzie kompromitacja.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ryszard Kowalski ma chyba jakieś kompromitujące materiały na Jacka Holdera.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Flagg pisze:Wszystko spoko, tylko jeśli my w meczu z drużyną, w składzie której pojedzie Przedpełski, Rowe, Lewandowski i Kawczyński nie zrobimy minimum 40 punktów, to to będzie totalna kompromitacja. Bez wzgledu na fajne hasła typu "to jest żużel" i "wszystko moze się zdarzyć". No jasne, że może, co nie zmieni tego, ze to będzie kompromitacja.
my nie mamy atutu własnego toru lepiej zróbmy 46. nie wiem na czym Jack jedzie bo zbliżeń nie ma Wigry 3 czy coś innego . Domin 2x1 też tak sobie . teraz Bartek miał lajtowy bieg no nic zobaczymy co dalej .
Karamba pisze:Flagg pisze:Wszystko spoko, tylko jeśli my w meczu z drużyną, w składzie której pojedzie Przedpełski, Rowe, Lewandowski i Kawczyński nie zrobimy minimum 40 punktów, to to będzie totalna kompromitacja. Bez wzgledu na fajne hasła typu "to jest żużel" i "wszystko moze się zdarzyć". No jasne, że może, co nie zmieni tego, ze to będzie kompromitacja.
my nie mamy atutu własnego toru lepiej zróbmy 46. nie wiem na czym Jack jedzie bo zbliżeń nie ma Wigry 3 czy coś innego . Domin 2x1 też tak sobie . teraz Bartek miał lajtowy bieg no nic zobaczymy co dalej .
A to bonusy z Toruniem i Wrockiem wywalczyliśmy na wyjeździe? Nie wiedziałem.
I skoro nie mamy atutu własnego toru, to co nam da 46 na wyjeździe, jak u siebie zrobimy 43?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Jacek jutro do zmiany po max dwóch biegach.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Kubera i Holder oglądają plecy Kvecha, Jack przegrywa dodatkowo z Kolodinskim, sorry ale trudno o optymizm przed jutrzejszym dniem.
Flagg pisze:Karamba pisze:Flagg pisze:Wszystko spoko, tylko jeśli my w meczu z drużyną, w składzie której pojedzie Przedpełski, Rowe, Lewandowski i Kawczyński nie zrobimy minimum 40 punktów, to to będzie totalna kompromitacja. Bez wzgledu na fajne hasła typu "to jest żużel" i "wszystko moze się zdarzyć". No jasne, że może, co nie zmieni tego, ze to będzie kompromitacja.
A to bonusy z Toruniem i Wrockiem wywalczyliśmy na wyjeździe? Nie wiedziałem.
I skoro nie mamy atutu własnego toru, to co nam da 46 na wyjeździe, jak u siebie zrobimy 43?
dawno tam nie wygraliśmy nie ma już składu z Łełkiem
widzę Szimek też do poziomu doszlusował
Karamba pisze:
dawno tam nie wygraliśmy nie ma już składu z Łełkiem
A rok temu w playoffach jaki był wynik w Toruniu?
Inna sprawa, że nasi dzisiaj są fatalni włącznie ze Zmarzlikiem.
Richie Faulkner:
zaraz starcie naszych gigantów
Fred jedzie
RadeKas pisze:Inna sprawa, że nasi dzisiaj są fatalni włącznie ze Zmarzlikiem.
Fred jedzie
papi pisze:Fred jedzie
Ale w Toruniu będzie miał biegi po równaniu więc wychodzi na jedno
Richie Faulkner:
Po tym turnieju może być już naprawdę ciasno między Zmarzlikiem i Lindgrenem.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Po tym turnieju może być już naprawdę ciasno między Zmarzlikiem i Lindgrenem.
Czyli tytuł tak czy siak zostaje w Lublinie ;)
Wkurza mnie ten Lambert 
ezbeg pisze:Wkurza mnie ten Lambert
Oby nas jutro nadmiernie nie zdenerwował.
Melisa gdzieś jest zapewne.
Zmarzlik raczej znowu bez półfinału.
Richie Faulkner:
Flagg pisze:kibicLBN pisze:Po tym turnieju może być już naprawdę ciasno między Zmarzlikiem i Lindgrenem.
Czyli tytuł tak czy siak zostaje w Lublinie ;)
Nie no, ja od lat trzymam kciuki za Freddiego w SGP i być może to jest właśnie ten rok.
Obawiam się o jutrzejszą dyspozycje Zmarzlika. Dzisiaj jest adrenalina i jedzie średnio, ale jak jutro siniaki dadzą znać o sobie to może być dramat
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
chyba się wtoczy
Nie sądziłem, że w takiej obsadzie da radę, ale co Zmarzlik to Zmarzlik.
Richie Faulkner:
9 pkt i 2 trójki raczej dadzą półfinał. Musiałoby się to jakoś strasznie nieszczęśliwie poukładac.
Jestem lekko podłamany jazdą naszych przed jutrem
problem w tym, że rywale z 8 i 7 mają dość łatwe biegi. Największa szansa chyba w 20, że Bewley zrobi 1, albo w 18 Jack odbierze punkty