Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
Chyba nie zrozumiałeś o czym piszę i od razu przeszedłeś do ataku.
Ja krytykuję tytuł. "Groza. Vaclav Milik uszedł z życiem". W ten sposób skonstruowany nagłówek sugeruje, że ujście z życiem Milika to właśnie ta groza. Tak jakby powinien umrzeć. Mam nadzieję, że wyjaśniłem.
Ja krytykuję tytuł. "Groza. Vaclav Milik uszedł z życiem". W ten sposób skonstruowany nagłówek sugeruje, że ujście z życiem Milika to właśnie ta groza. Tak jakby powinien umrzeć. Mam nadzieję, że wyjaśniłem.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
ok rozumiem, sorry ;)
A skutki mogły być tragiczne w skutkach.
Jak ktoś uzywa TT czy tam X, to polecam śledzić Sławka Kryjoma :) Chłop przepięknie petuje wszelkie pseudoploty transferowe dotyczące Unii Leszno :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Po bandzie donosi, że Bartosz Smektała będzie w przyszłym roku występować w PSŻ. Tor dla startowców, blisko domu, czego chcieć więcej. Moim zdaniem będą mieli w Poznaniu pożytek ze Smyka.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Potencjał na TOP3 1 ligi. Chyba nie mógł wybrać lepszego miejsca na odbudowanie po bardzo słabym sezonie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
27 minut i 5 sekund.
Tyle trwały łącznie awarie (sześć) maszyny startowej w Lublinie.
https://x.com/Guru992/status/1830548628001206446
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
No jak to nie przekona do budowy nowego stadionu to już nie wiem
Najlepsze, że to ponoć nowa maszyna zakupiona przed sezonem 
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
blajar pisze:27 minut i 5 sekund.
3 bieg trwających właśnie MDMP w Lublinie:
"Bieg przerwany. Doszło do awarii maszyny startowej."
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Wstyd ta maszyna xD
Właśnie przed chwilą o mało Przanowski nie skasował Przyjemskiego.Wiktor zaczepił noga o jego upadający motocykl i szybko zjechał do parkingu z bólem.W powtórce się nie pojawił.Czy my serio musimy puszczać dwóch podstawowych juniorów z jakimiś Szelągami i Kicińskimi na sześć dni przed półfinałem w takich zawodach.
edit:Przyjemski niezdolny.
edit:Przyjemski niezdolny.
Bańbor już nie pojedzie. Dostał czerwoną kartkę za uderzenie Potasznika po biegu...
Każdemu jego Everest...
Kolega wyżej napisał
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
https://x.com/Mielnik_Michal/status/1830647861341716498 - podobno uraz kostki
- Dragon_Juventino
- Junior
Ja pieprzę. 6 dni do meczu. Szybko na zabiegi go. Jakąś Szwecję ma Wiktor w tym tygodniu?

Pewnie medisport już będzie dziś działać z kostką Wiktora. Czekamy na więcej info.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Ale ten Apator ma farta do nas.
Z Wiktorem wszystko ok. Nie ma kontuzji, obił sobie tę kostkę i nie chciał dalej już startować.
Takie info podali właśnie w audycji Pięć Jeden.
Takie info podali właśnie w audycji Pięć Jeden.
I zepsułeś zabawę. W Toruniu pewnie już szampany otwierali
mogliby Bańborowi sypnąć profilaktycznie jakieś zawieszenie na 1 mecz. Jak pojedzie tak jak w zasadniczej w Toruniu to i tak żadnego pożytku, a może chociaż styki się schłodzą
Narzekacie na ceny biletów w Lublinie, a Bydgoszcz zbiera hajs na Przyjemskiego i właśnie sobie krzyczą 20 zł za wstęp na półfinał DMPJ xD
Ale żeby nie było, że naciągają. W cenie jest również program zawodów z...niedzielnego meczu z Ostrowem :)-
Ale żeby nie było, że naciągają. W cenie jest również program zawodów z...niedzielnego meczu z Ostrowem :)-
To jednak można przebić Krosno i ich karnety na ligę u24.
Chociaż jak mnie pamięć nie myli to za czasów KMŻ wejście na ówczesne MDMP czy jakieś MMPPK też było płatne. Tak z 10 zł się płaciło. Ale wtedy no ważny był kapitalny aspekt finansowy.
Chociaż jak mnie pamięć nie myli to za czasów KMŻ wejście na ówczesne MDMP czy jakieś MMPPK też było płatne. Tak z 10 zł się płaciło. Ale wtedy no ważny był kapitalny aspekt finansowy.