Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
no i wiadomo, że nic nie wiadomo. Apator z Emilem mogą w Gorzowie trzymać wynik. GKM przy wygraniu dwumeczu trafi na Stal, a może przegrać rewanż i zakończyć sezon
GKM musi po prostu zrobić u siebie 3 pkt więcej niż Apator ujedzie w Gorzowie.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Toruń na wyjazdach wiadomo jak jeździ. Nawet z Emilem. Ale każda passa moze mieć swój koniec. Gorzów końcówką spotkania podał tlen Apatorowi.
Apator nawet z Emilem nie wygra w Gorzowie.
Ale LL mogą zrobić.
nie twierdzę, że wygra, ale jakieś 41-42 mogą zebrać. A to już wymusza na GKM minimum remis (no, przy 41 Apatora wystarczy im 44)
Zawsze możemy potestować w Lublinie i "niechcący" przegrać z Zieloną ;)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Są realne szanse
Flagg pisze:Zawsze możemy potestować w Lublinie i "niechcący" przegrać z Zieloną ;)
Chcesz kręcić część drugą "Piłkarskiego pokera" ?
bez Hampela to chyba musielibyśmy na rowerach jeździć ;)
Grudziądz remisuje, Apator jest Apatorem wyjazdowym i kończymy dyskusje.
Poza tym z tego co mówią to Emil w rewanżu nie pojedzie.
Przedpełski się pożegnał z kibicami, co tam źródła mówią? Były głosy o Stali Rzeszów i chyba o Bydgoszczy. Jeśli plotka o Madsenie się potwierdzi, to może Świącik wolałby go od Drabika, ale Paweł powiedział, że już wie gdzie pojedzie, także mało prawdopodobne
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2024, o 21:34 przez papi, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedpełski*
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
racja, sorry :)
Jeśli wie, gdzie pojedzie to najpewniej Rzeszów. Tam jakiś bank okradli czy coś, wiec hajs jest.
Vacul kolejnym, który kopnął w tyłek Kowalskiego?
Vacul kolejnym, który kopnął w tyłek Kowalskiego?
Przedpełski w Czewie? To już było. To zawodnik na Metalkas podobnie jak Smyk czy Lebiediew
Gadają o odmowie Kvecha w studio, ale ja chyba jakieś omamy miałem. Czy on tam nie powiedział "ja mogę pojechać, tylko nie wiem czy to dobre dla teamu"? Dobrze to widziałem?
Richie Faulkner:
Kvech to chyba oglądał kuchnie meczu Unia - Motor z 2019 i zapatrzył się w Dawida Lamparta ;)
mi też wydaje się próbują z niego zrobić idiotę. Lampart rzucał bluzgi i wysyłał brata, Drabik powiedział, że 2 biegów po kolei nie pojedzie na żadnym etapie meczu, a Kvech jest jechany, bo stwierdził, że to może nie być najlepsze dla drużyny
Trochę to wygląda jak szukanie pretekstu. Tylko nie wiem kogo Falubaz za niego weźmie
Trochę to wygląda jak szukanie pretekstu. Tylko nie wiem kogo Falubaz za niego weźmie
Michała Curzytka. Co jest dla mnie dość dziwną zmianą.
Richie Faulkner:
Protasiewicz raczej nie należy do tych, co by szukali pretekstu. Nie wiemy też jak wyglądała rozmowa przed tym fragmentem pokazanym w TV. A ona raczej była kluczowa dla tej sytuacji i tego, jak zareagował Protasiewicz.
ostatnie występy Kvecha:
- Falubaz - Motor 6+1 (5)
- Włókniarz - Falubaz 7+1 (5)
- Falubaz - Apator 5 (4), + defekt na 3 miejscu
Jak dla mnie odstrzelenie go na rzecz Curzytka było dziwne, reakcja Protasiewicza również. Może po prostu coś było na rzeczy od dłuższego czasu, a w piątek się przelało
- Falubaz - Motor 6+1 (5)
- Włókniarz - Falubaz 7+1 (5)
- Falubaz - Apator 5 (4), + defekt na 3 miejscu
Jak dla mnie odstrzelenie go na rzecz Curzytka było dziwne, reakcja Protasiewicza również. Może po prostu coś było na rzeczy od dłuższego czasu, a w piątek się przelało
Prawdopodobnie zadziało się to, że Kvech jest ponoć dogadany w Toruniu, wiec w Zielonej stwierdzili, ze lepiej objeżdżać już Curzytka.
Co by się nie zadziało, to moje zdanie jest takie same, jakie było w sytuacji z Lampartem. Nie ważne, czy to 1 czy 13 wyścig i czy zawodnik widzi sens w wyjeździe na tor, to nie on jest od podejmowania takich decyzji. Ma kontrakt, który go do czegoś obliguje. Jeśli trener mówi mu, że ma jechać, to wsiada na Motor i jedzie. Curzytek w Lublinie pierwszy raz na torze pojawił się w 11 biegu i nie przeszkodziło mu to jakoś w zdobywaniu punktów.
Co by się nie zadziało, to moje zdanie jest takie same, jakie było w sytuacji z Lampartem. Nie ważne, czy to 1 czy 13 wyścig i czy zawodnik widzi sens w wyjeździe na tor, to nie on jest od podejmowania takich decyzji. Ma kontrakt, który go do czegoś obliguje. Jeśli trener mówi mu, że ma jechać, to wsiada na Motor i jedzie. Curzytek w Lublinie pierwszy raz na torze pojawił się w 11 biegu i nie przeszkodziło mu to jakoś w zdobywaniu punktów.
No ok ja się zgadzam, ale on w tej kuchni nie odmówił wyjazdu tylko powiedział, że to będzie słabe dla drużyny.
Chyba, że coś źle widziałem.
Chyba, że coś źle widziałem.
Richie Faulkner: