Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Przy tym wyniku mogliby dać w Lublinie Freddiemu inny numer żeby polatał trochę pod płotem. Ale sam w to nie wierzę.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Krychs pisze:W dodatku w dwóch z tych biegów jedzie w parze z Cierniakiem, który również nie jest wybitnym startowcem i raczej Panowie sobie na torze bardziej przeszkadzają niz pomagają.
Za to ani razu razem nie jeżdżą w tym zestawieniu Freddie z Jackiem. Idealnie uzupełniający się duet! Panie Sandał zlituj się Pan!
Swoją drogą to para Freddie-Jack była naszą najlepszą parą w zeszłym sezonie, jeżeli się nie mylę.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
To jak w końcu z tymi wykluczeniami ? Dla mnie sytuacja Hurysz - Bańbor to od zawsze jest klasyk sytuacji torowej, gdzie wykluczany jest zawodnik atakujący i wyraźnie ścinający, tego co prowadzi.
Gdyby Kalwasiński sędziował Pocking 93 to Hans byłby mistrzem, nie Ermolenko. Najgorsze wspomnienie z dzieciństwa.
Gdyby Kalwasiński sędziował Pocking 93 to Hans byłby mistrzem, nie Ermolenko. Najgorsze wspomnienie z dzieciństwa.
Moim zdaniem, decyzja prawidłowa.
RadeKas pisze:Krychs pisze:W dodatku w dwóch z tych biegów jedzie w parze z Cierniakiem, który również nie jest wybitnym startowcem i raczej Panowie sobie na torze bardziej przeszkadzają niz pomagają.
Za to ani razu razem nie jeżdżą w tym zestawieniu Freddie z Jackiem. Idealnie uzupełniający się duet! Panie Sandał zlituj się Pan!
Swoją drogą to para Freddie-Jack była naszą najlepszą parą w zeszłym sezonie, jeżeli się nie mylę.
Dokładnie tak jak napisałeś. Teraz Panowie mają jedyną szansę pojechać razem w nominowanym.
Jedyne sensowne ustawienie to:
1. Holder
2. Freddie
3. Domin
4. Mati
5. Zmarzlik
Torsen pisze:Moim zdaniem, decyzja prawidłowa.
Czyli w Pocking wykluczamy Ermolenkę ?
Nie wiem kogo wykluczamy w 93 ale tutaj Banbor jechał szerzej, gdyby nie zmienił toru to wyniosłoby tuż przy bandzie a Hurysz spokojnie przejechały obok. Bartek skontrował, zjechał do środka więc to on jest winny
Ale Bańbor prowadzi i on dyktuje tor jazdy. A nie tak jak prowadzi trajektoria. Za bezpieczne wyprzedzanie odpowiada wyprzedzający.
To papi obejrzyj tę sytuację z 93 i powiedz kogo byś wykluczył.
To papi obejrzyj tę sytuację z 93 i powiedz kogo byś wykluczył.
Bańbor prowadził dopóki nie wyniósł się na szeroką. W momencie upadku był motor za Huryszem.
Richie Faulkner:
No ciekawe, kto by prowadził, gdyby Hurysz przeciwnika nie przewrócił.
Gdyby Banbor jechał płynnie a nie w poprzek to nie byłoby rozmowy o żadnym upadku. I to moim zdaniem zamyka dyskusje o winie, bez względu na jakąś decyzję sprzed 30 lat
decyzja sedziego oczywiscie prawidlowa, chyba jestes jedynym, ktory ma co do tego watpliwosci, chociaz nie poznalismy jeszcze opinii najwiekszego zuzlowego eksperta
METHANOL ADVENTURE TEAM
No i bardzo ładnie. Bohaterem Przyjemski. Wow. Sytuacja z Bańborem taka pół na pół. Jak zobaczył że mu Hirysz wchodzi pod łokieć zawęził swój tor. Ale z drugiej strony sędziowie są niekonsekwentni w stosowaniu zasady, że to atakujący ponosi odpowiedzialność za czystość ataku. No i butelkami oberwał Bogu ducha winny Domin. Kolejne patologiczne bydło
grzesieck pisze:decyzja sedziego oczywiscie prawidlowa, chyba jestes jedynym, ktory ma co do tego watpliwosci, chociaz nie poznalismy jeszcze opinii najwiekszego zuzlowego eksperta
Myślałem, że Ty jesteś największym żużlowym ekspertem.
To, że jestem jedynym, nie oznacza, że nie mam racji. Jestem też jedynym, co twierdzi, że człowiek nie wylądował na księżycu i jedynym niezaszczepionym.
Dzisiejszy mecz pokazał, że nasz kryzys formy to były bardziej testy. No i zmierzch ery szybkich silników Kowalskiego to jeszcze nie teraz. Przyjemski z kompletem na kowalskim, Zmarzlik również poza wykluczeniem kompletny, a co najważniejsze prędkość wróciła!
No to już zupełnie poza konkursem i za kulisami. Kto do wykluczenia Hans czy Ermolenko ? Zobaczymy jak tam z konsekwencją u ekspertów.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Krychs pisze:Dzisiejszy mecz pokazał, że nasz kryzys formy to były bardziej testy. No i zmierzch ery szybkich silników Kowalskiego to jeszcze nie teraz. Przyjemski z kompletem na kowalskim, Zmarzlik również poza wykluczeniem kompletny, a co najważniejsze prędkość wróciła!
Jakie testy? xD SGP to też testy i katastrofalny (jak na niego) występ Zmarzlika? Nikt nic nie testował.
Ale co żeś się tak uparł na to Pocking? Przecież to są zupełnie inne sytuacje. Decyzja prawidłowa, bo nie pozwala zawodnikowi wyprzedzanemu na prowokowanie kolizji w celu wymuszenia wykluczenia przeciwnika. Oby tylko częściej sędziowie tę wykładnię stosowali
Motor mocny
Ge(L)o pisze:No to już zupełnie poza konkursem i za kulisami. Kto do wykluczenia Hans czy Ermolenko ? Zobaczymy jak tam z konsekwencją u ekspertów.
bledem Nielsena w tym biegu bylo to, ze nie schowal glowy pod widelec i nie opierdolil Ermolenki po szerokiej
https://youtu.be/C1DDTqI2VN4?si=uUXiLD67z9Kjd0D0
decyzja moze by byla kontrowersyjna gdyby Hans nozka nie machnal w szczycie luku i nie poszerzyl bardziej niz trzeba bylo
METHANOL ADVENTURE TEAM
Aha. Czyli Nielsen poszerzył, a Hurysz ni chuja ? Bańbor ścinał, ale Ermolenko już jechał swoim torem ?
Ja wiem, że te sytuacje nie są tożsame. No ale panowie...
Ja wiem, że te sytuacje nie są tożsame. No ale panowie...
KrzyczącyK1b1c pisze:Krychs pisze:Dzisiejszy mecz pokazał, że nasz kryzys formy to były bardziej testy. No i zmierzch ery szybkich silników Kowalskiego to jeszcze nie teraz. Przyjemski z kompletem na kowalskim, Zmarzlik również poza wykluczeniem kompletny, a co najważniejsze prędkość wróciła!
Jakie testy? xD SGP to też testy i katastrofalny (jak na niego) występ Zmarzlika? Nikt nic nie testował.
Liga a GP to dwie inne sprawy. Przecież nawet Domin w jednym z wywiadów powiedział, że testuję.
Już pisalem, podobne to było do Woźniaka z Michelsenem. Wykluczony wyprzedzany
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2024, o 21:23 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.
grzesieck pisze:one nawet nie sa do siebie podobne
Aha. No tak, biorąc pod uwagę upływ czasu to nawet dwie różne dyscypliny sportu.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Krychs pisze:KrzyczącyK1b1c pisze:Krychs pisze:Dzisiejszy mecz pokazał, że nasz kryzys formy to były bardziej testy. No i zmierzch ery szybkich silników Kowalskiego to jeszcze nie teraz. Przyjemski z kompletem na kowalskim, Zmarzlik również poza wykluczeniem kompletny, a co najważniejsze prędkość wróciła!
Liga a GP to dwie inne sprawy. Przecież nawet Domin w jednym z wywiadów powiedział, że testuję.
Nie, Domin mówił, że zmiana tunera na tym etapie sezonu wymaga dogadania się z silnikami i wyczucia ich. Tylko w tym kontekscie testuje, ale to nie ma nic wspólnego z kontrolowanym testem. Żadna drużyna nie testuje swojego sprzętu dla własnego widzimisie w trzech meczach (tyle było bardzo słabych), bo wiąże się to z ogromnymi stratami finansowymi. Po prostu był dołek sprzętowy, który mam nadzieje już jest zażegnany.