Gdzie motory dla naszych juniorów??????????

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Hugo

#76 Postautor: Hugo » 18 września 2004, o 12:18

Brawo dla EWELINY madre slowa do tego gawrzyka mowisz a jesli mowa o wronie i jego umiejetnosciach to pamietacie zeszloroczny turniej par mlodziezowy wrona mial silnik ligowy jawki od D.Stachyry i co zle pojechal bylo widac braki kondycyjne bo przesiadka z osiolka na taka fure. wtedy mial ten silnik dostac ale w zimie mu go zabrali a chlopak 10 punktow zrobil i z miesiacem prowadzil tylko bieg przerwali a zobaczcie jak teraz jezdzi wrona a jak miesiac tylko ze miesiac ma caly czas dobry silnik a wrona albo nie ma w ogole albo jam ma to zaraz sie zatrze bo jest to szmelc :oops:

EWELINA

#78 Postautor: EWELINA » 18 września 2004, o 12:40

wiesz moze moje myślenie wydaje ci sie płytkie, twoja sprawa, ja uważam troche inaczej i akurat w sprawie Wrony uważam ze nie masz racji, ale Twoja sprawa.Każdy broni swojego zdania :) Poza tym Drogi gawrzyku ja nie napisałam tego w sensie jak Ci sie nie podoba to pokaż:) widocznie źle mnie zrozumiałeś.Pozdro

air

#79 Postautor: air » 18 września 2004, o 12:46

Kosinski na to dajcie jemu dobry silnik i bedzie zasuwal! tak samo jak Wrona maja slabe motory ktore sie zacieraja ! trzeba silniki i beda zasuwac i to zobaczycie jak... a zreszta jazda na takim motorku nie jest ŁATWA!!!! Bo wiem cos o tym ;) wiec ciocho tam ....

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#80 Postautor: czaszka » 18 września 2004, o 12:54

Oj Ewelina, Ewelina 8) Jest zle ale nie az tak jak sobie wyobrazasz :wink: Zapewniam Cie ze jeszcze kilka lat temu do jednego motocykla ustawialo sie kilku chlopakow, jak ktorys rozwalil motor na treningu to reszta mogla sie juz pakowac :) Teraz tez nie jest kolorowo, ale dla takich chlopakow jak mlody Balabuch, mlody Kosinski, Polak czy Michaluk nie potrzebny jest sprzet wysokiej klasy zeby zobyc jakies umiejetnosci, nauczyc sie obycia z motocyklem. To samo dotyczy Krzysia Wrony czy G. Kosinskiego. Przeciez to golym okiem widac bylo ze z nich nic nie bedzie. Byli za mieccy. OK sprzet mozna bylo im zalatwic, ale nikt nie zalatwi im dobrej kondycji czy dobrej techniki. Wiec po co kolesiom ktorzy maja dzis po 18 lat i mizerne umiejetnosci dobry sprzet :?: Nawet jak Cz@rek wygralby dzis w Lotka :wink: i kupilby im sprzet od Karlssona nie mieli by szans na dojscie do czegos.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#81 Postautor: mikas » 18 września 2004, o 13:06

air pisze:Kosinski na to dajcie jemu dobry silnik i bedzie zasuwal! tak samo jak Wrona maja slabe motory ktore sie zacieraja ! trzeba silniki i beda zasuwac i to zobaczycie jak... a zreszta jazda na takim motorku nie jest ŁATWA!!!! Bo wiem cos o tym ;) wiec ciocho tam ....

A na jakiej podstawie sądzisz podobnie jak Ewelina o Wronie, że jak bedą mieli dobry sprzęt to pokazą co potrafią. Oni mieli juz kilka lat żeby pokazać co potrafia i nawet na słabszych motorach na których łatwiej się jeździ niz na jakichs rakietach nie pokazali żadnych umiejętności, zeby bylo można sądzić ze w przyszłości będzie z nich pozytek i przynajmniej przeciętny pierwszoligowiec. Oni poprostu do tego sportu nie maja chociażby minimalnego talentu i predyspozycji psychicznych, trzeba sobie to jasno powiedzieć. Może są to wasi koledzy i ich bronicie, ale troszke obiektywizmu tez by się przydało w ocenie tych chłopców.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Hugo

#82 Postautor: Hugo » 18 września 2004, o 13:30

jeszcze raz wam powtarzam byliscie w tamtym sezonie na jesieni na turnieju mlodziezowym par na tym co dawid tak sie rozwalil wtedy wrona mial ligowy silnik po stachyrze i widzieliscie jak jechal on jeczhal na nim w ciemno nawet treningu nie mial i potrafil prowadzic z miesiacem tylko ze bieg byl przerwany a kto wie gdyby nie przerwali to by dowizl go byliscie :?:

Michael

#83 Postautor: Michael » 18 września 2004, o 13:48

Ojejku. Co ty przywolujesz tutaj turniej mlodziezowy.
Nie mozna tego czytac juz.
Jakby ktos z trojki Wrona, Balabuch, Kosinski byl dobry albo posiadal umiejetnosci to ze sprzetem tez byloby jako tako.
Ludzie otworzcie oczy.

arturek111
Szkółkowicz
Kontakt:

#84 Postautor: arturek111 » 18 września 2004, o 17:21

Tak wszyscy sie czepili wrony kosińskiego, i jest ok. Są tacy jacy są. Dać im sprzęt można i tak. Tylko drodzy Państwo kto ich bedzie trenował kto im pokaze jak sie ma jeździć że w lewo to wiadomo.
Sami wiecie jak wyglÄ…dajÄ… nasze treningi w wykonaniu pana J.S zresztÄ… niejednokrotnie krytykowane.
I co po sprzęcie jak młodzi nie potrafią taktycznie rozegrać biegu - jazda parą, umijętność blokowania itd, itp. przecież ktoś im to musi pokazać.
Niewiem czy pamiętacie jak wyglądała szkółka za czasów pana R. Bieleckiego, aż miło było popatrzeć - zresztą paru zawodników dobrych zawodników wyszło spod jego ręki.
A teraz jak to wygląda - chłapak młody chce ma ewentualny talent ale na dzień dobry kup sobie sprzęt, wydaj pare tysiaków.
Kuleje i to niestety polityka klubu ktoś napisał ze Tarnów szkoli młodzieżowców a tak owszem szkoli ale riposta była że oni mają kase, sponsorów.
My tez możemy mieć sponsorów na szkółke, tylko te szkółke trzeba mieć.
Są dofinansowania z ministerstwa i to całkiem całkiem do tzw UKS czyli uczniowskie Kluby Sportowe dlaczego by takiego nie stworzyć u nas w Lublinie.
Inne szkoły mogą i to robią.
A jak się coś sie zacznie robić i zacznie to przynosić profity (nie finansowe) a w wynikach to i sponsorzy się znajdą a my kibice nie bedziemy się martwić skąd wziąść juniora na mecz bo niema kto jechać

air

#85 Postautor: air » 18 września 2004, o 22:39

A Tak apropo to Bałabuch oczywiscie mowa o Szymonie! to co niby zle jezdzil?? Hugo ma racje i Ewelina Trzeba probowac moze naprawde nie maja na czym jezdzic!! a wyobrazcie sobie to nie jezdzicie przez wieksze pol sezonu i wsiadacie na motor!! to jak myslicie dobrze byscie nadal jezdzili bo ja uwazam ze niee!!

Awatar użytkownika
Wojtek

#87 Postautor: Wojtek » 19 września 2004, o 00:42

air pisze:A Tak apropo to Bałabuch oczywiscie mowa o Szymonie! to co niby zle jezdzil?? Hugo ma racje i Ewelina Trzeba probowac moze naprawde nie maja na czym jezdzic!! a wyobrazcie sobie to nie jezdzicie przez wieksze pol sezonu i wsiadacie na motor!! to jak myslicie dobrze byscie nadal jezdzili bo ja uwazam ze niee!!

dajcie tlumacza :idea: :lol: Mam pytanie do Ciebie: do ktorej podstawowki chodzisz??? Nie wiem czy przez przypadek sie nie znamy ja chodze do 3c w 5 :oops:

Awatar użytkownika
PAJDA

#88 Postautor: PAJDA » 19 września 2004, o 10:00

Gawrzyk pisze:mi chodzi tylko o to, że mowisz ze biora pieniadze a nic nie robią. Wiec wskaz kto to taki :?:

to Ty mi wskaz gdzie napisałam, że ktoś bierze pieniadze a nic nie robi!!! :evil:
nie doszukuj siÄ™ w mojej wypowiedzi podtektow bo powstaja jakies glupoty !!!
wyjasniam zatem :Zadaniem kibicow nie jest szukanie srodkow na utrzymanie klubu, promowanie go itp. Jesli to robia to jest to ich dobra wola i chec najzwyklejszej pomocy, za ktora, jak sądze, nie otrzymuja zapłaty!!!
Zadanie to należy do osob zatrudnionych w klubie na odpowiednich stanowiskach.
I wcale nie twierdze, ze nic nie robia a tylko biora kase. Ale to juz temat na inna historie.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#89 Postautor: jas » 19 września 2004, o 12:48

Tylko, że z tego co ja wiem to w naszym klubie cały zarząd pracuje społecznie, więc nie jest zatrudniony na jakichs stanowiskach, ani nie bierze za to żadnych pieniędzy.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Hugo

#90 Postautor: Hugo » 19 września 2004, o 19:34

wiecie co wy sie tak naprawde huja na tym znacie odzywacie sie tylko z roli kibicz a nie macie pojecia co przezywa zawodnik a uwierzcie mi wiem o czym mowie takze sie na temat juniorow nie odzywajcie i nie piszcie nic o tym :x

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#91 Postautor: RadeKas » 19 września 2004, o 19:36

A ty Hugo cichnij bo dzis w Lublinie mamy swieto i nie widze sensu niszczyc go jakimis bluzgami. Raduj sie chlopie raduj !! :D

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#92 Postautor: Maciek » 8 października 2004, o 20:26

sting126 pisze:
Ewelina pisze:WOW Cooper, jestem pod wrażeniem Twojej wypowiedzi! W niektórych jej fragmentach się z Toba zgodzę, w innych nie

To faktycznie umiesz dyskusje na poziomie prowadzic :lol: moze napiszesz z czym sie zgadzasz a z czym nie?

Ja zgodze sie z Gawrzykiem - w szkolce powinno byc kilka motocykli, niech kilku chlopakow poprobuje i przeprowadzic selekcje. Wiadomo byloby kto sie nadaje, kto nie - jezdzili by Ci najlepsi, rokujacy najwieksze nadzieje na przyszlosc. Sytuacja obecna jest ciut bez sensu - jezdza ci co maja kase - i co z tego skoro z wiekszosci i tak nic nie bedzie... Taki Ochal, Wisniewski, Stolarz - mieli kase - i co? Doszli do jakichkolwiek sukcesow? NIE! Teraz tez jest koles w szkolce (Michaluk?) ktory wg mnie tez nie rokuje za dobrze na przyszlosc, ale jezdzi bo ma kase... bezsens.

Czlowieku wez sie ode mnie odpieprz niewiesz co jest co skad Qrfa wiesz ze mam kase myslisz ze ja niechcialbym zeby klub sie o nas zatroszczyl niewisz jak jest ze mna wiec sie na moj temat niewypowiadaj bo zatrze mi sie silnik to go robie cos trzeba robic zeby trenoeac dalej ale naprawde niejest to latwe. I niech cie to nieobchodzi czy ja cos rokuje na przyszlosc ja mam jeszcze czas wiec mnie nie krytykuj oki. We wrozke sie bawisz kto bedzie nadzieja a kto nie nietobie to oceniac zastanow sie nad tym za nim cos powiesz czesci sa drogie do motocykla a ty mi mowisz ze ja jestem jakis bogacz bo mam na czym jezdzic wez ty sie nad tym zastanow a pozniej wypowidz sie ale pamietaj nie na moj temat pozdrawiam i 3maj sie
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Krychs
Senior

#93 Postautor: Krychs » 8 października 2004, o 22:04

Szkółkowicze do szkoły :!: :)
Języka polskiego się uczcie...

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#94 Postautor: grzesieck » 8 października 2004, o 22:57

Krychs pisze:Szkółkowicze do szkoły :!: :)

...i stawiania znakow interpunkcyjnych;]
METHANOL ADVENTURE TEAM

meesha
Trener
Kontakt:

#95 Postautor: meesha » 8 października 2004, o 23:29

Maciek pisze:I niech cie to nieobchodzi czy ja cos rokuje na przyszlosc ja mam jeszcze czas wiec mnie nie krytykuj oki.

Jest i Qmpel :D Widzisz Maćku, na tym właśnie to forum polega, że czasem też się kogoś krytykuje. A Ty (podobnie jak Rafał) zamiast to komentować powinieneś zająć się jazdą. I obyśmy my - zwykli kibice - za kilka lat mogli rozpływać się w pochwałach nad wami...

"Prawdziwa cnota krytyk siÄ™ nie boi"

Powodzenia :!:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#96 Postautor: Maciek » 9 października 2004, o 14:39

meesha pisze:
Maciek pisze:I niech cie to nieobchodzi czy ja cos rokuje na przyszlosc ja mam jeszcze czas wiec mnie nie krytykuj oki.

Jest i Qmpel :D Widzisz Maćku, na tym właśnie to forum polega, że czasem też się kogoś krytykuje. A Ty (podobnie jak Rafał) zamiast to komentować powinieneś zająć się jazdą. I obyśmy my - zwykli kibice - za kilka lat mogli rozpływać się w pochwałach nad wami...

"Prawdziwa cnota krytyk siÄ™ nie boi"

Powodzenia :!:

Ale powinniście też mnie zrozumiec koleś mnie niezna a stwierdza fakt że mam sare bo mam na czym jeździć czy to jest normalne :?: Nie zna mnie więc niech tak nie pisze a krytyka oczywiscie jest potrzebna żeby cos poprawic żeby pracować nad sobą tu sie z toba zgodze ale tak jak wyzej napisałem, niech takich glupot niewypisuje i będzie wszystko dobrze
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#97 Postautor: Maciek » 9 października 2004, o 15:19

grzesieck pisze:
Krychs pisze:Szkółkowicze do szkoły :!: :)

...i stawiania znakow interpunkcyjnych;]

Dlaczego zawsze czepiacie się nas jak piszemy jak byś chciał wiedziec to ja sobie dobrze radze w szkole i niemyśl sobie ze zająłem się tylko żużlem bo szkoła równie ważna jest dla mnie żeby coś osiągnąć szkołe trzeba skonczyć pozdrawiam
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#99 Postautor: Maciek » 9 października 2004, o 20:30

sting126 pisze:w moim poscie nie chodzilo o Ciebie... Stad miedzy innymi znak zapytania przy nazwisku, ale tego chyba nie zauwazyles... Ten koles ktory nie rokowal (wg mnie) nadziei na przyszlosc byl wyzszy i starszy od Ciebie. Zreszta to juz nie ma znaczenia - bo od dluzszego czasu nie widze go na treningach. Wniosek: ktos mial podobne spostrzezenia jak ja...

To sorry ale niezauważylem ale tam pojawiło się moje nazwisko i chyba rozumiesz każdy kto by się postawił na moim miejscu by się zbulwersował oki pozdrawiam 3maj się
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#100 Postautor: Maciek » 9 października 2004, o 20:44

Ja powiem tyle tutaj nie ma co się kłucić czy klub pomoże juniorom i szkółkowiczom czy nie bo narazie niepomaga jest kilka osób które zawsze w klubie pomoga jak komuś czegoś zabraknie a mianowicie mowie tu o kolegach z klubu oni teraz niejezdza z wiadomych przyczyn ale naprawde zwsze mozna na nich liczyc. Sądze ze to bezsensu wymieniac ich po imieniu i po nazwisku bo kazdy wie o kogo chodzi. Takze bardzo dużo zawdzięczam trenerowi panu Stachyrze bo chyba gdyby nie On to bym już pewnie niejezdzil. Bardzo duzo mi pomogł kiedys polamalem caly motor i oczywiscie kto wyciagną mi pomocną dłoń oczywiście trener on mi pomógl dostalem od pana Janusza rame, gdyż moja sie już nienadawal Inni zawodnicy też służa swoją pomoca np. Daniel, pan Jurek itd. i to są w klubie jedyne osoby które pomogly mi.
Obrazek

Obrazek

Obrazek