Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
AI nie zdążyło wygenerować gotowca.
Czarek pisze:Kubera nie powinien być wykluczony za upadek
Chyba pomyliłeś weekendowe upadki Kubery :)
Bez jaj. Wczorajszy był pokazem bezmyślności, mówiąc najdelikatniej. Całe szczęście, że Dominik nikogo nie uszkodził, zwłaszcza siebie i Bartka.
Serio można od lat oglądać żużel i twierdzić, że Kubera nie powinien zostać wczoraj wykluczony?
- tezetomaniak
- Trener
Myślę, że gdyby sędzia nie wykluczył wczoraj Kubery to Dominik by zrobił to sam :) Odwalił Frankowa i takie rzeczy trzeba brać na klatę.
Natomiast pozostawienie Woźniaka w 1 biegu to kolejny argument za tym, żeby komputer zastąpił człowieka na wieżyczce. No i nie byłoby już gadania o spiskach, bo spiski są domeną ludzi
Natomiast pozostawienie Woźniaka w 1 biegu to kolejny argument za tym, żeby komputer zastąpił człowieka na wieżyczce. No i nie byłoby już gadania o spiskach, bo spiski są domeną ludzi
Temu akurat komputer nie podoła nigdy, ponieważ nie da się tego sparametryzować.
Jeżeli Częstochowa nie zdobędzie dziś bonusa a Falubaz wygra z Apatorem (bez ruskiego) to Włókniarz będzie poza PO? :D
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2024, o 14:40 przez Hayden, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor mocny
Włókniarz chyba kończy sezon. Nie wiem kogo zatrudnią za Mikkela, a jakby jeszcze odszedł Woryna to za rok mają olbrzymie szanse zlecieć z ligi
Z tego co tam pisały gazety to Hansen za MM wejdzie, a za Hansena na U24 Lampart
Prawdopodobnie Doyle za Mikkela a Hansen na seniorkę i Lampart na u24. Gotowy przepis na katastrofę :)
Torsen pisze:Czarek pisze:Kubera nie powinien być wykluczony za upadek
Bez jaj. Wczorajszy był pokazem bezmyślności, mówiąc najdelikatniej. Całe szczęście, że Dominik nikogo nie uszkodził, zwłaszcza siebie i Bartka.
Serio można od lat oglądać żużel i twierdzić, że Kubera nie powinien zostać wczoraj wykluczony?
Zdecydowana większość ludzi na stadionie miała wczoraj pretensje do sędziego po tej decyzji.
Co najlepiej pokazuje skalę januszostwa na lubelskich trybunach.
Ale że stary forumowicz powtórzyłby to w czwórkę to jestem w szoku.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Ciekawe czy komentatorzy wracają czasami do meczów które komentowali wcześniej i czy analizują podobne sytuacje i jaki komentarz dają do zaistniałych sytuacji?
Proszę sobie zobaczyć jak bardzo w prawo na pierwszych metrach pojechał Kołodziej. Mogło to mieć wpływ na to, co zrobił Kubera. Dla mnie jakby poszło w czwórkę nie byłoby błędem. Ale ja pamiętam lata 90, gdzie każdy pierwszy łuk puszczali w pełnej obsadzie.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Kargolo pisze:Torsen pisze:Czarek pisze:Kubera nie powinien być wykluczony za upadek
Zdecydowana większość ludzi na stadionie miała wczoraj pretensje do sędziego po tej decyzji.
Co najlepiej pokazuje skalę januszostwa na lubelskich trybunach.
Ale że stary forumowicz powtórzyłby to w czwórkę to jestem w szoku.
Coś tam tracił się z Kołodziejem ale nie na tyle żeby Dominika wytrąciło z równowagi. Ot "pociągł go" zagotował się, poszedł prosto i do wykluczenia.
Gelo pisze:Prawdopodobnie Doyle za Mikkela a Hansen na seniorkę i Lampart na u24. Gotowy przepis na katastrofę :)
Przy czym beniaminek nie zmontuje lepszego składu, bo i z czego.
Mało kto broni tak finezyjnie jak Max Fricke.
z Przyjemskiego :)
Klasa defensywa u Fricke. Eh, gdyby ogór z Leszna nie dał się w czwartek wyprzedzić wirtuozowi speedwaya Madsowi Hansenowi w 14. biegu na torze na którym nie dało się wyprzedzać, to właśnie byśmy chyba dyskutowali o tym, czy Stal postanowi spuścić Częstochowę do 1 ligi.
Motor mocny
papi pisze:z Przyjemskiego :)
Sam nie utrzyma Polonii.
Włókniarz bezbronny w Grudziądzu jak my rok temu.
Pięknie się MM żegna z Częstochową.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
MM może i walnął ładnego posta na insta, ale lepsze osiołki to już chyba na chacie zostawił ;-)
Torsen pisze:Czarek pisze:Kubera nie powinien być wykluczony za upadek
W takim razie uzasadnij mi to wykluczenie wobec jego braku w biegu 1.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
chyba rozebranie DMP 2021 nie wyszło komuś na dobre. Pięknie dziś ten duet jedzie.
@ezbeg: ale jakby dołożyli Kołodzieja i podkupili Doylara? Do tego np. Kurtz i można jechać
@ezbeg: ale jakby dołożyli Kołodzieja i podkupili Doylara? Do tego np. Kurtz i można jechać
To wtedy tak. A Doyla w sumie nie tak ciężko podkupić ;)
Doyle rok temu spadł z ligi, a śmiem twierdzić, że i w tym roku by spadł gdyby nie kontuzja i zastąpienie go Jensenem.
Czarek pisze:W takim razie uzasadnij mi to wykluczenie wobec jego braku w biegu 1.
Tych sytuacji nie łączy kompletnie nic, z wyjątkiem tego, że wydarzyły się w pierwszym łuku. Skoro nie mają wspólnego kontekstu, to nie wiem, jak można by je porównywać i za pomocą jednej uzasadniać drugą.
Woźniak powinien być wykluczony i chyba nie ma co do tego dwóch zdań. To w ogóle była karykatura "zdarzenia w pierwszym łuku". Każe raczej zadać pytanie o wykluczenie Dominika w piątek.
Natomiast wczorajsze wykluczenie Dominika było absolutnie słuszne. Nie opanował motocykla, nie wykorzystał miejsca, które miał, ani nie przymknął gazu, tylko pojechał na wprost, narażając siebie i innych. Jeśli takie akcje miałyby być powtarzane we czterech, to trzeba by po prostu przyjąć, że każdy upadek w pierwszym łuku skutkuje powtórką w czterech.
Ślączka znowu taktycznymi kastruje zespół. Na moje powinien teraz puścić Hansena za MM (albo i nie robić, może by Pludrę pokonał), w 12 zostawić Drabika, może pokona juniora, a w 14 dopiero puścić Madsena. A tak, prawdopodobnie w 14 wystawi gościa, który jedzie piach, a od połowy zawodów dłubał w nosie