Inne sporty
Re: Inne sporty
Ola Mirosław powinna mieć złoto
Natomiast ta wspinaczka na czas to jest taki sport, że wystarczy jeden moment i spadasz ze ściany w ćwierćfinale.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Koszykarze 3x3 zakończyli udział, co było do przewidzenia.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Bogucki nieporozumienie. W ataku nie daje szczególnie dużo, jest za wolny nawet na zbiórce, a gry w obronie to w ogóle nie warto komentować
Bogucki na początku turnieju był chociaż skuteczny pod koszem, ale z meczu na mecz coraz słabszy.
Dzisiaj to już kompletna katastrofa, dziurawe ręce, ruchy wozu z węglem, refleks szachisty, obrona jak Francuzi w 39', skuteczność reprezentacyjnego Milika.
Kadra lekkoatletyczna prawdopodobnie zakończy bez medalu. Kiedy ostatnio miała miejsce taka sytuacja?
Dzisiaj to już kompletna katastrofa, dziurawe ręce, ruchy wozu z węglem, refleks szachisty, obrona jak Francuzi w 39', skuteczność reprezentacyjnego Milika.
Kadra lekkoatletyczna prawdopodobnie zakończy bez medalu. Kiedy ostatnio miała miejsce taka sytuacja?
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Jeśli Wikipedia mnie nie oszukuje to Seul 1988. Ale wtedy były medale m.in. w judo, zapasach.
Kargolo pisze:Bogucki na początku turnieju był chociaż skuteczny pod koszem, ale z meczu na mecz coraz słabszy.
Wszyscy się skupiają na Boguckim, bo najłatwiej z niego się śmiać, ale moim zdaniem kluczem do porażki (również w całym turnieju) była słaba postawa Sokołowskiego. Gość jechał tam jako strzelec, a...mało rzuca i w dodatku kiepsko. Jak trafił 1 raz za 2 w barażu to za chwilę znowu próbował wymusić faul w ataku po czym Litwini zdobyli 3 pkt. Bardzo mnie Sokół rozczarował.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Sokołowskiemu zabrakło doświadczenia w tej odmianie koszykówki, stąd często słabe decyzje w ataku, ale przynajmniej harował w obronie. I nie chodzi o to, żeby się śmiać z Boguckiego, to tylko ocena jego występu. Dziura w ataku i dziura w obronie. Facet nie nadaje się do streetbasketu, bo jest zwyczajnie zbyt wolny, a nie potrafi też rzucać z dystansu i tyle.
Ale wojna ze Słoweńcami. Dawno nie oglądałem męskiej siatkówki, więc może na co dzień tak to wygląda, ale wydaje mi się że obie drużyny są potężne w obronie i niesamowicie zdeterminowane.
Cooper pisze:kdsz pisze:Ja zupełnie nie rozumiem fenomenu siatkówki. Wydaje mi się schematyczna do porzygania. Raz, dwa, trzy... aaaa. Ale oczywiście fajnie, że choć w jednej dyscyplinie drużynowej Polska należy do światowej czołówki.
Mam to samo, poszedłem raz nawet na mecz LUKu, grali 5 setów akurat, no emocje w 5 secie ok, ale skończyło się o 23:15 w piątek więc i tak wyszedłem wkurzony :)
No dobra, ten mecz ze Słowenią był naprawdę fajny :)
Wreszcie półfinał, od takiej informacji to można zaczynać dzień. I tydzień ;)
Dzisiaj zmagania zaczynają też Kaczmarek i Mirosław.
Dzisiaj zmagania zaczynają też Kaczmarek i Mirosław.
Niewiarygodna forma Oli Mirosław. Zgodnie z oczekiwaniami dominuje.
A tymczasem włoscy siatkarze mają swój własny ćwierćfinałowy koszmarek. Przegrywają z Japonią 0:2 w setach.
A tymczasem włoscy siatkarze mają swój własny ćwierćfinałowy koszmarek. Przegrywają z Japonią 0:2 w setach.
Może przeszła na nich nasza klątwa?
Liczba klątw w przyrodzie musi się zgadzać ;)
Ola, genialna!
Liczba klątw w przyrodzie musi się zgadzać ;)
Ola, genialna!
Na igrzyskach dziewczyny miażdżą chłopaków niemiłosiernie. Gdyby je zagonić do prasowania i gotowania, jak postulują niektóre środowiska (szczególnie te od "dobytku"), to byśmy teraz współdzielili miejsce w klasyfikacji generalnej z Republiką Zielonego Przylądka.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Zaraz Ci Czarek wyjaśni ile są warte te babskie medale.
Richie Faulkner:
A Ge(l)o wyjaśni jak to jest z kobietami na IO.
Staram się nie przekręcać nicków na forum. I proszę o to samo. To niemiłe.
ajjj, byłem przekonany zawsze że tam jest l jak legia :)
Przepraszam, Ge(L)o.
Przepraszam, Ge(L)o.
RadeKas pisze:Zaraz Ci Czarek wyjaśni ile są warte te babskie medale.
Jakoś to przeżyję, szczególnie że jest wysokie prawdopodobieństwo, że tezy tego wirtuoza nie dotrą do mojej banieczki.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Jak Cię zacytuję to nawet powiadomienie dostaniesz ;)
A żeby było w temacie, półfinał siatkarzy jest o 20 czy to się może zmienić? Bo gdzieś (chyba na SyFach) mi mignelo, że 16 lub 20, a zmienianie kalendarza (i nie tylko) na turniejach w siatkówce żeby pomóc gospodarzom było swego czasu na porządku dziennym
A żeby było w temacie, półfinał siatkarzy jest o 20 czy to się może zmienić? Bo gdzieś (chyba na SyFach) mi mignelo, że 16 lub 20, a zmienianie kalendarza (i nie tylko) na turniejach w siatkówce żeby pomóc gospodarzom było swego czasu na porządku dziennym
Kapitalne te siatkarskie ćwierćfinały.
Epicki powrót Włochów w meczu z Japonią, która nie wykorzystała 3 albo 4 piłek meczowych przy 2:0 w setach.
Teraz wojna Niemców z Francuzami.
Poziom jest wyśrubowany, a wszystkie reprezentacje maksymalnie zmobilizowane.
Epicki powrót Włochów w meczu z Japonią, która nie wykorzystała 3 albo 4 piłek meczowych przy 2:0 w setach.
Teraz wojna Niemców z Francuzami.
Poziom jest wyśrubowany, a wszystkie reprezentacje maksymalnie zmobilizowane.
Pierwszy raz kibicuje Niemcom, poziom absolutny TOP. Dobrze ze mieliśmy tych Słoweńców.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Czyżby drugi faworyt wyciągnął mecz z 0:2?
I pewnie Francuzy wygrają. Półfinał Włochy - Francja niech się pozabijają wpizdziec 
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!