Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Madsen z jego warunkami może się trzymać za ucho najwyżej
U nas mega średnia i serduszka a tam do czego to doszło .
Z drugiej strony MIchelsena już w Czewie praktycznie nie ma, wiec pewnie miał wywalone i zrobił to, co chciał od dłuższego czasu xD
Zaraz Swiącik wyjdzie i powie, ze oni tylko muchy odganiali, a atmosfera jest cycuś :)
Zaraz Swiącik wyjdzie i powie, ze oni tylko muchy odganiali, a atmosfera jest cycuś :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Szanowny Pan wybrał :)
miałem nie oglądać magazynu, ale teraz to nie wypada. Ciekawe kto z Włókniarza pójdzie do mix-zony
papi pisze:miałem nie oglądać magazynu, ale teraz to nie wypada. Ciekawe kto z Włókniarza pójdzie do mix-zony
Ślączka
A jak mówiłem na początku sezonu że to tylko kwestia czasu i żeby mieć popcorn gotowy, to mi sie dostało że żeruje na czyimś nieszczęściu xD
zabrakło tylko Taia na trzeciego on tak marzył o Leonie
Ponieważ bardzo przeżyłem odejście Mikiegp wymarzylem sobie żeby odczuł, że strzelił największego babola w swojej karierze. Ale to co przyniósł los to już przegięcie :) zasada jest prosta - z Motoru się nie odchodzi.
Karamba pisze:zabrakło tylko Taia na trzeciego on tak marzył o Leonie
Park maszyn Częstochowian, gdyby Woffinden jeździł we Włókniarzu:

Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Niesamowite zachwyty nad Kawczyński bo pokonał juniorów i Hansena (wytrąconego na 1 łuku)
Motor mocny
Ale to już w meczu z nami spiker na stadionie w Toruniu mało co nie wyskoczył z butów jak Kawczyński przez jedno okrążenie jechał przed Przyjemskim i Cierniakiem.
Hayden pisze:Niesamowite zachwyty nad Kawczyński bo pokonał juniorów i Hansena (wytrąconego na 1 łuku)
Zdolności analizy występów żużlowców w C+ oraz Eleven konczą się na sumie punktów. Wszystko więcej to jest nauka ścisła.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Piękne ujęcia jak Leon coś tam płacze i łapie się za ucho, Mikkel w tle spokojnie zdejmuje kevlar, a Woryna w mixzonie kręci bekę z tej sytuacji 
Leon dostał w ucho :) może była żonka wkleiła do parkingu
- tezetomaniak
- Trener
Gelo pisze:zasada jest prosta - z Motoru się nie odchodzi.
Lambert na odejściu z Motoru wygrał życie, a i Kacper Grzelak nie narzeka
Gelo pisze:Leon dostał w ucho :) może była żonka wkleiła do parkingu
Ona może najwyżej dupę wypiąć na Instagramie.
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2024, o 21:38 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Mikkel wszedł do parkingu, zobaczył royal rumble i postanowił dołączyć
.
Richie Faulkner:
Lambo dziś by był mistrzem świata (joke).
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Gelo pisze:Ponieważ bardzo przeżyłem odejście Mikiegp wymarzylem sobie żeby odczuł, że strzelił największego babola w swojej karierze. Ale to co przyniósł los to już przegięcie :) zasada jest prosta - z Motoru się nie odchodzi.
Jeśli pójdzie do Sparty, to dużo lepiej sobie poradzi. Trudno o klub z gorszą atmosferą niż Włókniarz.
tezetomaniak pisze:Gelo pisze:zasada jest prosta - z Motoru się nie odchodzi.
Lambert na odejściu z Motoru wygrał życie, a i Kacper Grzelak nie narzeka
Jarek Hampel również ma się dobrze.
Tylko ich nikt nie chciał zatrzymywać.
"Media lubią robić historię z niczego"
Już słyszałem z jego ust coś podobnego ;)
KrzyczącyK1b1c pisze:Gelo pisze:Ponieważ bardzo przeżyłem odejście Mikiegp wymarzylem sobie żeby odczuł, że strzelił największego babola w swojej karierze. Ale to co przyniósł los to już przegięcie :) zasada jest prosta - z Motoru się nie odchodzi.
Jeśli pójdzie do Sparty, to dużo lepiej sobie poradzi. Trudno o klub z gorszą atmosferą niż Włókniarz.
nieprzytomny Tai lubi to
osobiście nic nie mam do Leona. Mógł jeszcze dodac, że zwłaszcza szacunku 
Baron już ma dość Lamparta.
Nie dziwię się. Wiktor skończy jak jego brat tylko kilka lat wcześniej
Chyba najlepszy magazyn od wielu sezonów :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski