Ale ja Mikkela porównałem do gości, którzy byli bardzo skuteczni mimo wyraźnych braków w technice. Absolutnie nie szydziłem z młodego Duńczyka. Zresztą jest w historii wiele przykładów, że można być dobrym żużlowcem mimo pokracznej sylwetki.RadeKas pisze:kdsz pisze:Mikkel Andersen to Peter Crouch / Grzegorz Rasiak sportu żużlowego. Przyjemski przy nim to brylantowym technik.
Ogólnie to pisać o 16-latku takie rzeczy to chyba jednak trochę za wcześnie. A druga sprawa, że słabo się starzeje póki co, bo Andersen robi dzisiaj robotę jak mało który 16-latek. Na poprawę techniki ma czas.
Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
A to przepraszam. Mi się Crouch i Rasiak nie kojarzą z sukcesem, chociaż oczywiście osiągnęli w życiu więcej niż 99,9% światowej populacji.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
RoboCrouch i Rasialdo to reprezentacyjni napastnicy. Moim zdaniem obaj osiągnęli sukces.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Pawełek gigant
Przedpełski zrobił wiraż a'la Lampart
kdsz pisze:RoboCrouch i Rasialdo to reprezentacyjni napastnicy. Moim zdaniem obaj osiągnęli sukces.
Z jednej strony na pewno osiągnęli sukces. Z drugiej trochę trafili na czas kiedy obie reprezentacje nie miały nikogo na ich miejsce
Ale mniejsza o to. Ważne, że Przedpełski jedzie git.
Richie Faulkner:
Drabik to chyba będzie szukał zespołu w 2 Ekstralidze.
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Ślączka po meczu z nami dalej nie nauczył się wykorzystywać taktycznych. Mógł zrobić w 9, ale gdzie tam, wystarczy jedna w meczu
Po co Kupiec wyprzedził Lewandowskiego. Tak mieliby Mikkela na 14 bieg.
Blinki pisze:Drabik to chyba będzie szukał zespołu w 2 Ekstralidze.
Oj nie gdzie go z Częstochowy wyrzuca, a poza tym kto by chciał się z nim męczyć.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Oglądając ten mecz mam nieodparte wrażenie, ze to są dwa...takie same zespoły. A o wyniku ich spotkania decyduje to, którzy juniorzy akurat tego dnia są mniej beznadziejni.
Jedyna delikatna różnica, to to, że Apator ma bardziej wyrazistą trójkę liderów i beznadziejną drugą linie. Włókniarz trochę słabszych liderów, ale ta druga linia jest nieco mocniejsza.
Jedyna delikatna różnica, to to, że Apator ma bardziej wyrazistą trójkę liderów i beznadziejną drugą linie. Włókniarz trochę słabszych liderów, ale ta druga linia jest nieco mocniejsza.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Dokładnie. Gorszy dzień wylosowali juniorzy z Częstochowy. Taki Kawczyński w istocie wygrał im mecz.
Hahahaha, Madsen się pobił z Michelsenem xD Trochę trzeba było na to czekać, ale przepowiednia się spełniła :D
EDIT: @Saint - poprawione
EDIT: @Saint - poprawione
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2024, o 21:11 przez Flagg, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Rozstanie z jednym z Duńczyków zamknie ten cudowny serial w Częstochowie :)
Flagg pisze:Hahahaha, Madsen się pobił z Madsenem xD Trochę trzeba było na to czekać, ale przepowiednia się spełniła :D
Sam ze sobą..? ;)
Dobry cyrk i to za darmo.
Richie Faulkner:
Hahaha aż szkoda, że w dwumeczu nie było remisu, dopełniłoby to memiczności tych obu drużyn.
W Częstochowie co sezon musi coś się dziać, jakieś zakłady u buka powinni wprowadzić :) Czekać tylko jak Świącik oberwie przy okazji xD
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
blajar pisze:Kuchnię meczu z tego spotkania bardzo bym chciał zobaczyć xD
podbijam!
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Cegła: też jeździłem, też było sporo emocji
Dryła: biłeś się w parku maszyn?
Gówno uderzyło w wentylator na pełnej, no któżby się spodziewał. Miałeś złoty róg Mikkelu ;)
Dryła: biłeś się w parku maszyn?
Gówno uderzyło w wentylator na pełnej, no któżby się spodziewał. Miałeś złoty róg Mikkelu ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Rusek pisze:Blinki pisze:Drabik to chyba będzie szukał zespołu w 2 Ekstralidze.
Oj nie gdzie go z Częstochowy wyrzuca, a poza tym kto by chciał się z nim męczyć.
W sumie racja, w memCzestochowie go będą "naprawiac"
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Hahahahaha. Nie ma jak rodzinna atmosfera
niech mu Madsen strzeli z liścia, może da to jakiś skutek
Kargolo pisze:Cegła: też jeździłem, też było sporo emocji
Dryła: biłeś się w parku maszyn?![]()
Czas mija i dla mnie to jest duży plus, że w naszym parku maszyn nie ma takiego chaotycznego czynnika jak MM.
Richie Faulkner: