Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#376 Postautor: yamahaR1 » 8 października 2004, o 10:19

nie wiem jaka będzie pogoda ale mi już jest na zmiane gorąco i zimno jak zobaczyłem na jakich "sprzętach" Piszcz jeździ. Troche sie teraz martwie o te baraże bo żeby je wygrać to musi pojechać CAŁA drużyna, wszyscy muszą dorzucić swoje , a nie wiem czy Tomek za dużo dołoży. Ale nie ma co płakać zobaczymy w niedziele. W końcu jak przegramy te baraże ( co nie będzie jednak niespodzianką wielką) to jakaś wielka tragedia się nie stanie, w następnym sezonie trzeba walczyć o awans, ale oczywiście teraz jak jest szansa to trzeba zrobić wszystko co możliwe

duncan

pogoda dla Lublina

#377 Postautor: duncan » 8 października 2004, o 10:24

http://meteo.icm.edu.pl/java/mgram.php? ... ang=0&ver=

z tego co tam narysowali to jakieś liche opady będą w sobotę a niedziela jest OK
WAŻNE ŻEBY MY ICH A NIE ONI NAS

KrzyÅ›
Junior

#378 Postautor: KrzyÅ› » 8 października 2004, o 10:36

Czarek pisze:Przeglądałem prognozy pogody i wszyscy zapowiadają przelotny deszcz. Niby nic strasznego, ale boję się powtórki sytuacji z meczu z Grudziądzem tzn. tor twardy i suchy, przygotowany na deszcz, a ten nie pada i jedziemy na betonie. Może zna ktoś jakiegoś porządnego synoptyka?

Nie ma obawy kolego. Bez polewaczki mecz siÄ™ nie odbedzie... :lol:

Shack
Administrator

#379 Postautor: Shack » 8 października 2004, o 11:09

Bimmer pisze:Wie ktoś na jak przygotowanej nawierzchni (twardo / przyczepnie) Zielona Góra jeździ u siebie?

w TV mowili ;) ze na twardym i sliskim :]

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

Raczej przyczepny

#380 Postautor: WojtekF » 8 października 2004, o 11:18

[quote="Bimmer"] Wie ktoś na jak przygotowanej nawierzchni (twardo / przyczepnie) Zielona Góra jeździ u siebie? [/quote]

Odpowiedź. Zielonogórzanom znacznie bardziej odpowiada tor przyczepny(szczególnie Kłopotowi i Huszczy). Dla Śwista i "Okonia" nie ma większej różnicy. Oni potrafią zarówno na twardym i przyczepnym

Awatar użytkownika
tatran

#381 Postautor: tatran » 8 października 2004, o 11:31

Lepiej żeby było przyczepnie i walecznie na dystansie, aniżeli twardo i od startu do mety bez mijanek. 8)

KrzyÅ›
Junior

Re: Raczej przyczepny

#382 Postautor: KrzyÅ› » 8 października 2004, o 11:39

WojtekF pisze:Zielonogórzanom znacznie bardziej odpowiada tor przyczepny(szczególnie Kłopotowi i Huszczy). Dla Śwista i "Okonia" nie ma większej różnicy. Oni potrafią zarówno na twardym i przyczepnym

No to "miszcze" jadą na każdym torze.Przegrali walkę o mistrzostwo Polski ale i tak byli LEPSI OD POZOSTAŁYCH. Coś w stylu Józków...

mat

#383 Postautor: mat » 8 października 2004, o 12:38

Czy będzie może jakaś przedsprzedaż biletów :?:
niestety na stadion zapewne dotrÄ™ w ostatniej chwili, a nie chce mi sie stac w mega kolejce....

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#384 Postautor: Gelo » 8 października 2004, o 12:49

Kolega Wojtekf usiłuje nas wprowadzić w błąd - oj nieładnie nonono ;). Zielona Góra jeździ u siebie na twardym i śliskim - to wiedzą wszędzie. W pierwszych biegach wszyscy kurczowo trzymają się krawężnika (oprócz chętnie orbitującego Kłopota). Opinie krążące o Zielonej potwierdziły się na relacjach meczów w pulsie.

FALUBAZ

#385 Postautor: FALUBAZ » 8 października 2004, o 12:50

naprawde bardzo fajnie ze kibice lubelscy tak mocno wierza w swoj team, pamietajcie tylko jaka my mileismy sytuacje na poczatku sezonu? okon, sp. rafal.....i nasi potrafili sie podniesc bo mamy serca z zelaza!! i tego nam nikt nie odbierze, a e-liga o pieklo przewyzsza niestety 1 lige...napewno sie pojawia ludzie z Zg choc to cala polska do przejechania, ale u nas jest jedna religia, FALUBAZ!! i dla niej wszystko!
niech wygra lepszy !!
choc ciezko bedzie koziolka awansowac!!
do zobaczenia w lublinie!
podobno ladne miasto!
HAIL!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski