KrzyczącyK1b1c pisze:Trzeci z rzędu mecz z ciężarami.
To tylko pokazuje do jakich standardów się przyzwyczailiśmy. Na wyjeździe u 5. drużyny ligi przed nominowanymi mamy 4 punkty przewagi
KrzyczącyK1b1c pisze:Trzeci z rzędu mecz z ciężarami.

NielsHansen pisze:KrzyczącyK1b1c pisze:Trzeci z rzędu mecz z ciężarami.
To tylko pokazuje do jakich standardów się przyzwyczailiśmy. Na wyjeździe u 5. drużyny ligi przed nominowanymi mamy 4 punkty przewagi
Saint pisze:Wiem że to tylko urywek ale temat Wiktora w Motorze można powoli zamykać .. chyba, że jak zwykle TV manipuluje ..;)
Flagg pisze:Saint pisze:Wiem że to tylko urywek ale temat Wiktora w Motorze można powoli zamykać .. chyba, że jak zwykle TV manipuluje ..;)
Coś wiecej, bo odszedłem od TV
dannie pisze:Flagg pisze:Saint pisze:Wiem że to tylko urywek ale temat Wiktora w Motorze można powoli zamykać .. chyba, że jak zwykle TV manipuluje ..;)
Coś wiecej, bo odszedłem od TV
Minę w parkingu po meczu miał taką jakby mu ktoś umarł.
kibicLBN pisze:Z tako formo możemy mieć ciepło w finale. Dobrze że jeszcze jest trochę czasu.
Flagg pisze:kibicLBN pisze:Z tako formo możemy mieć ciepło w finale. Dobrze że jeszcze jest trochę czasu.
To ja zaryzykuję inne stwierdzenie. Z taką formą, ewentualny rywal finałowy może liczyć na nazwiązanie walki i ma jakiś niewielki procent szans na sprawienie niespodzianki. Jeśli wrócimy do formy czerwca, to mistrz będzie znany po 8 biegach pierwszego meczu finałowego.
Flagg pisze:O Holdera jestem mimo wszystko dość spokojny, ze dojdzie do ładu ze sprzętem. Co do Dominika to już pewny nie jestem. U niego rzuca się w oczy, że w jednym biegu jest mega szybki, a w kolejnym wiezie ogony. Dzisiaj przecież pierwsze trzy starty super, mimo dwóch porażek z szybkim Jarkiem. A potem nagła zapaść. Z Czewą było podobnie. Widać, ze jeszcze nie rozpracował tych silników od MMX. A czy uda mu się zrobić to w ciagu miesiąca? Nie wiem. Na pewno plusem jest to, że to nie jest kryzys jak u Holdera, że nic nie jedzie. Po prostu dobre i bardzo dobre biegi przeplata z fatalnymi. Brakuje stabilizacji.
ezbeg pisze:Kaman pisze:Jack do Rycha na konsultacje jak najszybciej.
Cierniak chyba z kolei odstawił Rycha. Na zdjęciach z próby toru był silnik od F.R.J.