Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
tam była pokora i gotowość do tego żeby wziąć się do roboty, Rusiecki widzi potrzebę "zapieprzania" (chyba ze 2 czy 3 razy to powtórzył) przez zawodników, tyle że już jest na 99% za późno. No i winni są wszyscy wokół, a autorefleksji zero
Dla mnie Unia jest idealnym przykładem na to, jak w żużlu nadużywa się usprawiedliwiania porażki torem. Że pogoda nie pozwoliła, ze mecz zagrożony, ze plandeka, że za zimno, za ciepło.
4 lata Unia młóciła całą ligę jak chciała. Jechała na każdy tor i w każdym warunkach i dawała radę. U siebie tak samo. A nikt mi nie wmówi, ze przez kilka lat, na każdym domowym spotkaniu, tor był identyczny. Skończyły się tłuste lata, skończył sie dream team, i nagle zaczęły się problemy z torem (zapewne to zbieg okoliczności :)). Za twardy, za miękki, za suchy, za mokry. Wiecznie nie taki, jak trzeba. No chyba, że akurat Unia wygrywała, wtedy tor był oczywiście perfect.
4 lata Unia młóciła całą ligę jak chciała. Jechała na każdy tor i w każdym warunkach i dawała radę. U siebie tak samo. A nikt mi nie wmówi, ze przez kilka lat, na każdym domowym spotkaniu, tor był identyczny. Skończyły się tłuste lata, skończył sie dream team, i nagle zaczęły się problemy z torem (zapewne to zbieg okoliczności :)). Za twardy, za miękki, za suchy, za mokry. Wiecznie nie taki, jak trzeba. No chyba, że akurat Unia wygrywała, wtedy tor był oczywiście perfect.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Hayden pisze:Ponoć (nie wiem, nie weryfikowałem) dziś Lewicki w boksie Woryny. Nie wiem czy to zwiastun powrotu do współpracy, ale może to tłumaczyć dobre wczoraj i dziś występy
W magazynie Eleven zdementowano tę plotkę.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Bańbor bardzo wolny
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Ale sfrajerzył Gorzów oddając tego Hurysza bez walki. Już nie pierwszy piękny bieg w elidze tego chłopaka. Ale ,, kuźnia talentów "jakoś nie umiała do niego dotrzeć 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Trzeci z rzędu mecz z ciężarami.
Przyjemski to jest takie drewno, że ja pi....
Jestem fanem od niedawna, bo punkty dobre robi dla Motoru, ale patrzeć się na niego nie da.
Jestem fanem od niedawna, bo punkty dobre robi dla Motoru, ale patrzeć się na niego nie da.
Jack do Rycha na konsultacje jak najszybciej.
A tak z kronikarskiego obowiązku, zdobywając bonusa właśnie oficjalnie wygralismy rundę zasadniczą.
Gorzów może co najwyżej zrównać się z nami punktami.
Gorzów może co najwyżej zrównać się z nami punktami.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Kaman pisze:Jack do Rycha na konsultacje jak najszybciej.
Cierniak chyba z kolei odstawił Rycha. Na zdjęciach z próby toru był silnik od F.R.J.
Czyli?
No Holder na ligowym podwórku jest w dużym dołku sprzętowym.
No Holder na ligowym podwórku jest w dużym dołku sprzętowym.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Jeśli mnie pamięć nie myli to Finn Rune Jensen. Chyba już wypadł z obiegu jakiś czas temu.
Prędkość o Mateusza już lepsza, ale błędy jakie robi na trasie po prostu nie przystoja.
Czy Matiemu może ktoś wytlumaczyć gdzie ma jechać po wygranym starcie ..? No zesz k ….
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
ezbeg pisze:Kaman pisze:Jack do Rycha na konsultacje jak najszybciej.
Cierniak chyba z kolei odstawił Rycha. Na zdjęciach z próby toru był silnik od F.R.J.
Podeślesz je? Albo powiesz gdzie są?
czy Sadurski będzie z automatu wykluczony za defekt?
KrzyczącyK1b1c pisze:ezbeg pisze:Kaman pisze:Jack do Rycha na konsultacje jak najszybciej.
Podeślesz je? Albo powiesz gdzie są?
Widziałem na Instagramie na relacji. Może zadziała z linka.
https://www.instagram.com/stories/mati_cierniak/3420808213110890935?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MTJlcjg1YWFtdnhx
niech ten sezon zasadniczy jeszcze trwa, bo jest nad czym pracować. Jack jest fatalny
Ogólnie nasi obco dzisiaj dość sztywno.
Zarówno Banbor jak i Holder jada chyba na Kowalskim. I obaj są wolni jak ketchup.
Bańbor ma Graveseny i Hollowaya.
Cierniak pojedzie w 15, pytanie kto z Kubera w 14, myślę że jednak Fred
idzie to jak krew z nosa
Fred chyba 1 pkt, ale jest tak samo beznadziejny jak Jackie. Dobrze że nie +6, bo by poszła podwójna taktyczna
Dobrze ,że Bartula swoje jedzie