Motor Lublin w sezonie 2024
Re: Motor Lublin w sezonie 2024
Cugowski jest trochę krindżowy i wolałbym, żeby nie wypowiadał się o Motorze publicznie. Natomiast spodobał mi się jeden fragment rozmowy, konkretnie o meczu w Gorzowie. Pan Krzysztof wyznał, że było mu przykro patrzeć na klęskę Stali, po czym wybuchnął złośliwym, szyderczym śmiechem :D
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Być może niedługo dowiemy się więcej o kwotach, jakie klub otrzymał od Bogdanki:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=87 ... 6762551069
https://www.facebook.com/photo/?fbid=87 ... 6762551069
Jeszcze okaże się, że kolejne małe kwoty w porównaniu do piłkarzy Górnika.
No to oczywiste, a przez pewnego Leona, bynajmniej nie Madsena to pewnie nas i siatkówka wyprzedzi ;)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Bardzo dobrze, że takie kwoty są ujawniane. To najmocniejszy argument przeciwko pieniaczom od gadki o SSP.
I tak mądre głowy powiedzą, że fake news ;p
Ja to pisałem w kontekscie walki o niego innych klubów. Szczerze wątpię, by w obecnej sytuacji kadrowej Motoru, Kępa dążył do sprowadzenia Kołodzieja.go! pisze:Flagg pisze: Oczywiście zakładając, że Unia spadnie, bo inaczej to raczej nie ma szans na jakikolwiek transfer. A jeśli Unia poleci, to trzeba będzie wyłożyć niezłe siano, bo za drobne, to Kołodziej się z tego Leszna nie ruszy. Bardziej zostanie, żeby pomóc im wrócić do Eligi. Ale już wizja potężnej podwyżki połączona z możliwością jazdy w Elidze może działać na Janka mobilizująco :)
Po pierwsze to chyba troche przeceniacie Kolodzieja. Po drugie, to pewnie bedzie duzo zalezalo od przychylnosci Cegielskiego do naszego klubu. A po trzecie to wydaje mi sie, ze on srednio pasowalby do koncepcji Kuby K. (wiek - kontuzjogennosc - koszta - wyniki)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:Ja to pisałem w kontekscie walki o niego innych klubów. Szczerze wątpię, by w obecnej sytuacji kadrowej Motoru, Kępa dążył do sprowadzenia Kołodzieja.
Aaa to sorry :)
Dziś SyFy donoszą, że skład Motoru na 2025 będzie wyglądać następująco:
1. Zmarzlik
2. Kubera
3. Holder
4. Lindgren
5. Cierniak
6. Bańbor
7. Jaworski
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/11329 ... byc-niespo
1. Zmarzlik
2. Kubera
3. Holder
4. Lindgren
5. Cierniak
6. Bańbor
7. Jaworski
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Flagg pisze:Dziś SyFy donoszą, że skład Motoru na 2025 będzie wyglądać następująco:
1. Zmarzlik
2. Kubera
3. Holder
4. Lindgren
5. Cierniak
6. Bańbor
7. Jaworski
Nie narzekałbym, ale jeśli faktycznie w klubie wiedzą, że raczej nie ma szans na zatrzymanie Przyjemskiego, to dawałbym z 1-2 biegi nawet Jaworskiemu, szczególnie w tych wyjaśnionych dwumeczach.
Byle Przyjemski nie trafił do Sparty, Apatora, Stali Gorzów lub Włókniarza. Inne warianty w porządku.
W programie Pięć jeden Wiktor zarzekał się, że nie gada z żadnym klubem. Nawet przysięgał ;)
no i może dlatego Kępa uznał, że on też nie będzie rozmawiał ;)
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
kdsz pisze:W programie Pięć jeden Wiktor zarzekał się, że nie gada z żadnym klubem. Nawet przysięgał ;)
Wcale nie musiał kłamać. Może nie rozmawiać z nikim, w tym z Motorem. Tylko, że Motor może nie chcieć czekać na ruch Polonii i ewentualne licytacje z innymi (gdyby Polonia nie awansowała).
Wiktor w ogóle nie musi rozmawiać. Ma przecież menedżera od takich rzeczy.
Ale zaraz Cugowski przecież powiedział że Wiktor zostaje na 2 lata :))))
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Perez pisze:Ale zaraz Cugowski przecież powiedział że Wiktor zostaje na 2 lata :))))
Starszemu człowiekowi raczej pomyliło się z Cierniakiem :p
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Jak Przyjemski nie u nas to niech lepiej ta Polonia awansuje.
Spokojnie, Przyjemski nie będzie żadnym gamechangerem w Ekstralidze.
Polonia nie awansuje.
Polonia nie awansuje.
Ja obstawiam że się zesraja jakiś metr przed kiblem i awansuje ktoś inny, stawiam na Ostrów.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Ge(L)o pisze:Spokojnie, Przyjemski nie będzie żadnym gamechangerem w Ekstralidze.
To zależy od tego, jaki progres będzie robił.
Perez pisze:Ja obstawiam że się zesraja jakiś metr przed kiblem i awansuje ktoś inny, stawiam na Ostrów.
Ostrów wygra a potem grzecznie podziękuję ;-P
A tak przy okazji ewentualnego awansu Polonii - którzy zawodnicy na eligowym poziomie są jakoś związani z Bydgoszczą? Przyjemski i Woźniak wychowankowie. Artiom Łaguta mieszka w Bydgoszczy czy okolicy. Emil kiedyś (na początku kariery w Polsce) chyba też tam mieszkał. Ktoś jeszcze?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
boxing pisze:A tak przy okazji ewentualnego awansu Polonii - którzy zawodnicy na eligowym poziomie są jakoś związani z Bydgoszczą? Przyjemski i Woźniak wychowankowie. Artiom Łaguta mieszka w Bydgoszczy czy okolicy. Emil kiedyś (na początku kariery w Polsce) chyba też tam mieszkał. Ktoś jeszcze?
Zengi jeździł w Bydgoszczy po kontuzji doznanej przed sezonem u nas, Tarasenko przyszedł do GKM-u z Polonii.
Emil i Deflektor mają ważne kontakty na 2025.