Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Haha, no i poskładał ich Przyjemski swoim krawężnikiem :) Brawo dla chłopaków.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ale numer :) Wiktor poszedł z krawężnika książkowo, Doyle'owanie było oglądane :)
Brawo Bartek, pięknie na kolejnym łuku wykorzystał pomyłkę Szostaka :)
Brawo Bartek, pięknie na kolejnym łuku wykorzystał pomyłkę Szostaka :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
No i.pięknie. Lepiej być nie mogło. Motor mocny !!!
kdsz pisze:Hellstrom sztos, a Ukraińcy mogą się wreszcie doczekać bardzo solidnego żużlowca. Nazar daje radę. Tak samo jak para młodzieżowa Motoru.
silnik wróci do Kołodzieja i Nazar może już nie jechać jak kozak
Raczej watpię, żeby Kołodziej dał młodemu silnik do śmigania gdziekolwiek poza ligą. Ale mogę się mylić. Chyba, że mu sprzedał jeden.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Kołodziej ma kilkanaście silników. Może sobie na to pozwolić.
Zmarzlik i reszta światowej czołówki też. Nie słyszałem, żeby je rozdawali jak Crocsy w Lidlu :)
Zmarzlik jest zorientowany na mistrzostwo świata i bicie rekordów. Kołodziej niczym nie ryzykuje, bo mistrzem świata nie będzie. Może zrobić dobrze klubowi w którym jeździ i gdzie ponoć się pobudował. Może nawet sprzedać silnik.
bazuję na komentatorce dzisiejszego SGP2. podobno silnik i team/mechanik Nazara byli od Kołodzieja
To całkiem możliwe i w porządku. Lider drużyny który nie jeździ wspomaga młodego. Może zatrybi.
Jeśli to prawda to ok, nie będę się kłócić. Natomiast czy to w porządku? No miałbym wątpliwości.
Przerabialiśmy to rok temu. Mecz na silnikach Kołodzieja i ogólnopolska ekstaza, że Leszno ma mega talent. Wrócił Kołodziej i Parnicki okazał się za słaby na drugą ligę.
Teraz mamy powtórkę z rozrywki. Dla mnie to jest jak wypuszczanie trailera gry komputerowej, który jest stworzony tylko i wyłącznie w celach marketingowych i nie ma nic wspólnego z efektem końcowym i stanem w jakim gra wyjdzie w pełnej wersji.
No ok, powiedzmy, że zatrybi. Kołodziej wróci na tor, wrócą do niego mechanicy. Parnicki zostanie z silnikiem i swoimi mechanikami, którzy nie mają zielonego pojęcia co z tym silnikiem zrobić. W miedzyczasie na wypozyczenie chłopaka nabierze się jakiś team z pierwszej/drugiej ligi, wyłoży hajs i dostanie półprodukt. No w huk etyczne :)
Przerabialiśmy to rok temu. Mecz na silnikach Kołodzieja i ogólnopolska ekstaza, że Leszno ma mega talent. Wrócił Kołodziej i Parnicki okazał się za słaby na drugą ligę.
Teraz mamy powtórkę z rozrywki. Dla mnie to jest jak wypuszczanie trailera gry komputerowej, który jest stworzony tylko i wyłącznie w celach marketingowych i nie ma nic wspólnego z efektem końcowym i stanem w jakim gra wyjdzie w pełnej wersji.
No ok, powiedzmy, że zatrybi. Kołodziej wróci na tor, wrócą do niego mechanicy. Parnicki zostanie z silnikiem i swoimi mechanikami, którzy nie mają zielonego pojęcia co z tym silnikiem zrobić. W miedzyczasie na wypozyczenie chłopaka nabierze się jakiś team z pierwszej/drugiej ligi, wyłoży hajs i dostanie półprodukt. No w huk etyczne :)
Ok. Ale to Twój problem? ;)
Mój? Raczej klubu, który się na to nabierze.
Jesteś rzecznikiem Unii Leszno?
Chłopie, ja wiem, że Fentanyl dotarł do Polski, ale naprawdę, nie warto.
Nie wiem o czym Ty do mnie rozmawiasz. Jeżeli na trzeźwo to współczuję
"Dwóch zawodników Motoru na czele stawki, to znamy z dorosłego Grand Prix".
Totalna dominacja. Na podwórku krajowym i w zawodach międzynarodowych. Co to są za piękne czasy!
Brawo chłopaki! Wiktor wiadomo, ale sukces Bandziora cieszy podwójnie :)
Totalna dominacja. Na podwórku krajowym i w zawodach międzynarodowych. Co to są za piękne czasy!
Brawo chłopaki! Wiktor wiadomo, ale sukces Bandziora cieszy podwójnie :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
W Mallili szykują się zapasy w błocie, względnie procesja przy krawężniku. Wszyscy Polacy mają numery startowe gwarantujące 2x pole D, zwykle kiepskie na mokrym torze. Zwykle nie znaczy zawsze. Zobaczymy.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
dobrze, że Sasień nie sędziuje, bo o 22 zacząlby się zastanawiać co robić
Powinni odmówić wyjazdu i każdy dostanie walkowera.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
jak to odwołają to Demski z radości chyba popuści po nogawkach. Polska gurom!
papi pisze:dobrze, że Sasień nie sędziuje, bo o 22 zacząlby się zastanawiać co robić
Rozumiem że miałeś na myśli godzinę 23. Sasień to nie jest miękka faja, żeby czekać tylko 3 godziny.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
racja, przepraszam ;)
papi pisze:jak to odwołają to Demski z radości chyba popuści po nogawkach. Polska gurom!
Nie no nie porównuj tego toru do sytuacji w Gorzowie. Tam wody było o wiele, wiele mniej.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Niesamowite, jak różnia się wypowiedzi zawodników na temat toru po opadach na meczach Eligi, a podczas SGP xD