Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
Sasień musiał mieć klarowne przesłanki ze strony gorzowskiej, ze nie chcą jechać. Przecież na logikę co mu za różnicę robiło, jaki walkower odgwiżdże. Jednostronny był mu nawet bardziej na rękę, bo mniejszy dym by się z tego zrobił, a że Grudziądz na tor wyjeżdżać nie zamierza to było jasne jak słońce nawet z przekazu telewizyjnego.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Po tym co mówi Demski, a wcześniej zawodnicy to najbardziej winni będą kierownicy. Zawodnicy nie odmówili jazdy, ale kierownicy złożyli oświadczenia, że zawodnicy nie wyjadą :D
Dodajmy, że ostatecznie oświadczenia te były ustne, a nie pisemne. No ale podpisali się pod takim stwierdzeniem w protokole to nie wyłgają się z nich.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Orzeł w Stali jest od wielu lat, kierowników drużyny rzadko się pamięta, ale jego jakoś kojarze. Wygląda na to, że misja dobiega końca
Nigdy go nie lubiłem. Pamiętam go jeszcze z derbów po śmierci Richardsona. Buc, cham, pokraka.
https://ekstraliga.pl/se/kenneth-bjerre ... kow-krosno
Wilki sięgnęły po Bjerre.
Gamechangerem raczej nie będzie, ale chyba najlepszy z dostępnych zawodników.
Wilki sięgnęły po Bjerre.
Gamechangerem raczej nie będzie, ale chyba najlepszy z dostępnych zawodników.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Rok temu wykręcił niby ledwie 1.865, ale dwa lata temu był drugim zawodnikiem ligi ze sr. 2.33. nie śledziłem jego wyników w tym roku, kto wie czy lepszym wyjściem nie byłby M.J.Jensen który na innych frontach ponoć wymiata.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Jak jest z bonusem przy takim obustronnym walkowerze? Wystarczy że Grudziądz wygra 46-44? Jeśli tak to żeby się nie okazało że będą zawdzięczać temu walkowerowi utrzymanie...
KrzysiekS pisze:Jak jest z bonusem przy takim obustronnym walkowerze? Wystarczy że Grudziądz wygra 46-44? Jeśli tak to żeby się nie okazało że będą zawdzięczać temu walkowerowi utrzymanie...
Podobno istnieje przepis w którym po obustronnym walkowerze bonus nie będzie się należał żadnej drużynie. Tak mówili ostatnio w zapowiedzi kolejki na eleven. I w sumie ma to sens.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
KrzysiekS pisze:Jak jest z bonusem przy takim obustronnym walkowerze? Wystarczy że Grudziądz wygra 46-44? Jeśli tak to żeby się nie okazało że będą zawdzięczać temu walkowerowi utrzymanie...
Nikt nie dostaje bonusa mimo wygranej.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Pamiętacie naszego byłego forumowego kolegę Piernika? Dla poprawy humoru przejrzałem sb. Otóż dalej twierdzi on, że za dyskwalifikacją Rosjan dwa lata temu stoi... Tomek Dryła, który wykonywał polecenia Kępy :) Serio - on w to wierzy co pisze.
Spisek Polski B.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Piernik = Night ?
Bo tam ten sam poziom "uwielbienia" Motoru.
Bo tam ten sam poziom "uwielbienia" Motoru.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
https://www.wnp.pl/gornictwo/gornicza-s ... 41136.html - nie biję na alarm, ale jednak jest to związane z Motorem (i innymi klubami z Lublina oraz regionu). Rzucam do luźnej dyskusji :)
Gimnastyka daje efekty. Będzie normalność i zero psucia rynku.
Wycofujemy się z ligi?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Jedziemy w KLŻ, a na trybunach 500 osób (reszta na Arenie)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Patryk Wojdyło zatrudnił do swojego teamu w roli mentora Karola Barana. Myślicie, że Patryk złapie "zajawkę" ?
Oskar Fajfer ma dostać dziką kartę na SGP Gorzów xD
Ja wiem, że prawo gospodarza, ale chyba powinny być jakieś granice kuriozum? :D Już by temu młodemu Paluchowi dali. Miałoby to 100x wiecej sensu.
Ja wiem, że prawo gospodarza, ale chyba powinny być jakieś granice kuriozum? :D Już by temu młodemu Paluchowi dali. Miałoby to 100x wiecej sensu.
Pożal się boże klub. Bez przerwy po nas cisną, że nie mamy historii, że nie mamy wychowanka, że SSP, a sami są od kilku ładnych już lat klubem memem. Jak nie paląca się rozdzielnia, to prezes gangus, to przeciekające plandeki. Gorzów żyje jakąś prehistorią i nie zauważyli, że po drodze sami stali się parodią klubu sportowego.
Olewają wychowanków, tych których tak wielbią, a potem się dziwią, że odchodzą.
Olewają wychowanków, tych których tak wielbią, a potem się dziwią, że odchodzą.
Klub z taką "historią", a przez ostatnie 40 lat zdobyli tyle mistrzostw, co my. Musi boleć ;)
KrzyczącyK1b1c pisze:https://www.wnp.pl/gornictwo/gornicza-spolka-wycofa-sie-z-czesci-projektow-sponsoringowych,841136.html - nie biję na alarm, ale jednak jest to związane z Motorem (i innymi klubami z Lublina oraz regionu). Rzucam do luźnej dyskusji :)
O czym tu dyskutowac? Zajebia wszystko tym czerwonym ladem. Trzeba szukac sponsorow w Chinach