Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
To nie jest piłkarska sekcja Motoru. To dwa zupełnie inne kluby. Ale gratulacje jak najbardziej podzielam.
Ge(L)o pisze:To nie jest piłkarska sekcja Motoru. To dwa zupełnie inne kluby. Ale gratulacje jak najbardziej podzielam.
Może złego słowa użyłem.
Piłkarska drużyna Motor Lublin.
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
To że Cierniak z Kuberą pojechali jak gamonie mnie poirytowało, ale że kolega Zmarzlik na 1. łuku załatwia Bańbora który mógł komuś przeszkodzić na 1. Łuku, a potem załatwia sam siebie... To trochę przydużo
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ogólnie to kuriozalna seria naszych była.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Nie pierwszy raz nasi na domowym torze jadą jak dzieci we mgle
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Łaguciarz na rozkładzie, robi wrazenieeeeeee! A i Janowski się spocił.
Ostatnio zmieniony 2 czerwca 2024, o 21:11 przez Perez, łącznie zmieniany 1 raz.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
- tezetomaniak
- Trener
Laguta w tym biegu jechał do tyłu.
Zaraz Ci Gelo napisze że więcej sprzętu niż talentu.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
NielsHansen
Perez pisze:Zaraz Ci Gelo napisze że więcej sprzętu niż talentu.
To chyba oczywiste. To co zrobił z Holderem i w ostatnim to odkręcenie manety i tyle. Wystarczy że przegra start i śliwka. Straszne drewno. W dodatku ruskie
- niespokojny
- Trener
Wygrany wyraźnie mecz a jednak jest jakiś niedosyt przez frajersko stracone punkty w kilku wyścigach.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Gelu miałem wrażenie, że chodziło o Przyjemskiego.
niespokojny pisze:Wygrany wyraźnie mecz a jednak jest jakiś niedosyt przez frajersko stracone punkty w kilku wyścigach.
Tak. Biegi gdy Kubera z Cierniakiem jechali w parze to zapomnieli o pilnowaniu krawężnika.
Dzisiaj Domin znów nie był sobą na starcie. Właściwie dość przeciętny mecz w jego wykonaniu. Cały czas ma problem z tym naszym torem w tym sezonie.
Ogólnie po tych pracach torowych jednak nasi dość wolni wydawali się na trasie.
Ogólnie po tych pracach torowych jednak nasi dość wolni wydawali się na trasie.
Jest piątka z przodu z wicemistrzem Polski i z wiceliderem - znowu bez treningu i bez atutu toru. Więc nie jest źle. Jedyne punkty, które możemy stracić to Wrocław i Gorzów (Toruń do pyknięcia mimo niechęci naszych). Ale to też nie jest tak, że we Wrocławiu i w Gorzowie gospodarze będą faworytem.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Ja tylko źyczę sobie pierwszego miejsca po RZ. Przeżywanie rewanżu finałowego na swoim obiekcie to jednak jest element magii kibicowskiej :)
Gelo pisze:Jest piątka z przodu z wicemistrzem Polski i z wiceliderem - znowu bez treningu i bez atutu toru.
Jeśli mnie pamięć nie myli to ostatni trening na domowym torze mieliśmy przed meczem ze Stalą. Później nie było jak. To pokazuje moc zespołu.
Cierniak mówił dzisiaj, że trenował w piątek.
Richie Faulkner:
No to chyba że ;).
RadeKas pisze:Cierniak mówił dzisiaj, że trenował w piątek.
No tak ale Zmarzlik, Kubera, Lindgren i Holder nie trenowali. Sparta ma do nas szczęście. Powinno być 55: 35 i bonus pozamiatany
Ale Jeleń podbija PR klubowi w rozmowach z Anitką. Kibice z Grudziądza będą jęczeć z powodu braku obiektywizmu.
A Lorek o GP: "świetne ściganie w Pradze". Może oglądał zeszłoroczną rundę.
A Lorek o GP: "świetne ściganie w Pradze". Może oglądał zeszłoroczną rundę.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Motocross i Motogp - jak to słyszę zbiera mi się na pawia. Walnięty jest.
Bartek Z ostatni ??
Trzeba to jakoś w kalendarzu oznaczyć.
Trzeba to jakoś w kalendarzu oznaczyć.
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Ja to jednak żużla nie rozumiem.
Richie Faulkner: