Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
To moze juz raz sprzedal? Ten kolega?
Niech nie bedzie taki pazerny ;)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Kto prędko daje, ten dwa razy daje.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
meesha pisze:To moze juz raz sprzedal? Ten kolega?
No właśnie nie :)
wie ktos od ktorej jest otwarty sklepik klubowy? da rade kupic wczesnej program?
Sprzedam bilet na dzisiaj, normalny, cena standardowa,
504340165
504340165
Skończyła sie akcja bilet za krew?
Nie, na Falubaz ma być.
dannie pisze:Wejście na DMPJ jest darmowe?
Tak
^^^O której te zawody ?
Cz@rek pisze:^^^O której te zawody ?
O 11
Siema potrzebuje ktoś bilety ? 3 sztuki posiadam,i fajnie by było jak by jedna osoba je odemnie kupiła ;) . Jednak jak szybko pojedyncze sztuki pójdą to też może być.
511536456 do 17 tylko SMS.
221,55 całość
73,85 sztuka.
NIEAKTUALNE
511536456 do 17 tylko SMS.
221,55 całość
73,85 sztuka.
NIEAKTUALNE
Ja też mam 2 dziecięce. Wolałbym w komplecie, ale pojedynczo też może być. Tel. 513 074 256.
.
Ostatnio zmieniony 2 czerwca 2024, o 19:39 przez mundzio, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprzedam ulgowy, wejście A. Priv.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Odsprzedam normalny bilet 74 zł tel 601268901
Dysponuję wejściem na karnet normalny, cena 70zł, jak ktoś na ostatnią chwilę się decyduje, to niech pisze na WhatsApp 505293539
Motor mocnyj!
Masz karnet, nie możesz iść na mecz i chcesz kasę za udostępnienie ? Za to bany powinny być. Ha tfu.
Coś Ty taki nerwowy, przyjacielu? Ja na mecz idę, ale blisko mi osoba nie może, więc mam wejściówkę. Nie chcę za nią więcej, niż cena nominalna, za co postulujesz bana?
Motor mocnyj!
Coś Ty taki nerwowy, przyjacielu? Ja na mecz idę, ale bliska mi osoba nie może, więc mam wejściówkę. Nie chcę za nią więcej, niż cena nominalna, za co postulujesz bana?
Motor mocnyj!
Przepraszam.
Dla mnie oczywistym w takiej sytuacji byłoby udostępnienie karnetu tak po prostu. Skoro i tak nie idę, karnet dawno opłacony i zapomniany i miejsce na stadionie wolne.Może mam inne standardy.
Dla mnie oczywistym w takiej sytuacji byłoby udostępnienie karnetu tak po prostu. Skoro i tak nie idę, karnet dawno opłacony i zapomniany i miejsce na stadionie wolne.Może mam inne standardy.
Ja te dziecięce mam za darmo.
Skoro komuś nie udało się kupić biletu, a chciał za niego zapłacić ponad 70zł, to uważam, że uczciwym jest odsprzedanie wejściówki po cenie nominalnej. Komuś, kto nie może iść na mecz, za ten jeden mecz niejako "zwraca się" kasa. Ja tu nic zdrożnego nie widzę.
Motor mocnyj!
Mi by było głupio oglądać mecz za cudze pieniądze, wchodząc na karnet, za który ktoś inny zapłacił. Myślę, że zwykła przyzwoitość wymaga zwrócenia właścicielowi przynajmniej tej 1/7 ceny karnetu.