Żużel w TV
Re: Żużel w TV
No nikt mnie nie przekona do Lorka.
W magazynie dyskutują o meczu Wrocław - Gorzów, a Lorek kompletnie z dupy wcina się i gada o Kviechu wygrywajacym eliminacje SGP...
W magazynie dyskutują o meczu Wrocław - Gorzów, a Lorek kompletnie z dupy wcina się i gada o Kviechu wygrywajacym eliminacje SGP...
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Freestyle motocrossu i tenisa było mało, więc Lorek dorzucił do repertuaru konwersacje o hokeju. Nawet Ślączkę ostatnio wypytywał o ten sport. Totalny odklejeniec.
W. Komarnicki: "Przez pięć lat merytorycznie współpracowałem z Tomaszem Gollobem"
I wiecznie Mr Polcopper i inne debilne ksywki, które dla osoby tylko oglądającej żużel, a nie śledzącej całej otoczki są zupełnie niezrozumiałe. Pytanie komu jego styl odpowiada?
Ale na pytaniu o Grzegorza Rempale (były zuzlowiec z Tarnowa, który pracuje obecnie z zawodnikiem Apatora) to jedno wielkie zdezorientowanie. Zresztą Musiał też, trochę mnie to zaskoczylo
Ale na pytaniu o Grzegorza Rempale (były zuzlowiec z Tarnowa, który pracuje obecnie z zawodnikiem Apatora) to jedno wielkie zdezorientowanie. Zresztą Musiał też, trochę mnie to zaskoczylo
papi pisze:Pytanie komu jego styl odpowiada?
Pamiętam, że bardzo krytyczny stosunek do Lorka mieli kibice tenisa. Komentarz w tym sporcie jest specyficzny (po skończonej akcji, nigdy w trakcie gry), a Tomek ze swoim ADHD nie dawał rady choćby minuty usiedzieć cicho. No i w trakcie relacji z meczu singlistów nawijał o deblu sprzed dwudziestu lat. Normalka.
W. Komarnicki: "Przez pięć lat merytorycznie współpracowałem z Tomaszem Gollobem"
Bardziej Travisem Pastraną.
Panie i Panowie. Nietypowa prośba. Kiedyś byl taki mem/filmik, co syn mówi że dziś Grudziądz wygra, a ona go z liścia i mowi "tylko Motor"
Nie mogę tego znaleźć, ma ktoś?
Nie mogę tego znaleźć, ma ktoś?
Dzisiaj w Kolegium żużlowym będzie łączenie z sędziowską wyrocznią i telewizyjną osobowością - legendarnym panem Leszkiem z Ostrowa. Ciekawe co tam wymruczy w swoim bucowatym stylu.
Eh jeszcze parę takich afer i cyrków a ludziom nawet przykro nie będzie jak w końcu ta dyscyplina umrze śmiercią naturalną.
Zamiast promować i tak niszową dyscyplinę, jaką jest żużel obecny w ograniczonej ilości miast usilnie próbuje się go zabić, co w dniu wczorajszym było aż nadto widoczne. Żenada, kpina i szambo. Tyle. Żadne kary tego nie załatwią. Zdrowy rozsądek, to jest to czego wielu osobom decyzyjnym w polskim żużlu brakuje. A braku tego żadna kasa od żadnego sponsora nie zrekompensuje... Świat się zmienia, ludzie także. Żużel też powinien zamiast tkwić w postkomunistycznych okopach...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Może nie wszyscy pamiętają…
Dzisiaj oglądamy znów Wiktora Przyjemskiego
Początek IMP Challenge: 30 maja (czwartek), godz. 15:00. Transmisja TV: CANAL+ Sport 5. Stream online: CANAL+ online
Dzisiaj oglądamy znów Wiktora Przyjemskiego
Początek IMP Challenge: 30 maja (czwartek), godz. 15:00. Transmisja TV: CANAL+ Sport 5. Stream online: CANAL+ online
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Maxx pisze:Zamiast promować i tak niszową dyscyplinę, jaką jest żużel obecny w ograniczonej ilości miast usilnie próbuje się go zabić, co w dniu wczorajszym było aż nadto widoczne. Żenada, kpina i szambo. Tyle. Żadne kary tego nie załatwią. Zdrowy rozsądek, to jest to czego wielu osobom decyzyjnym w polskim żużlu brakuje. A braku tego żadna kasa od żadnego sponsora nie zrekompensuje... Świat się zmienia, ludzie także. Żużel też powinien zamiast tkwić w postkomunistycznych okopach...
Jest spora szansa, że stanie się to zanim żużel umrze w momencie wprowadzenia obowiązkowych elektryków.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Po dzisiejszym IMP Challenge, Dziopa ogłosi Przedpełskiego głównym rywalem Zmarzlika do tytułu.
Szkoda że nie ma miejsca w SGP,. Tak się rozkręca Pawełek, że by się to medalem skończyło 

Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
szkoda "problemów sprzętowych" Kasprzaka, on by dopiero pokazał
Drabik, Kasprzak, Walasek, Holta. To byłyby zawody pełne zaangażowania.
-
- Senior
ezbeg pisze:Drabik, Kasprzak, Walasek, Holta. To byłyby zawody pełne zaangażowania.
Ty dobre by było. Kto pierwszy dotknie taśmy hehe
Drabik easy win. Po prostu spakowałby się i pojechał do domu ;)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Gorzów - Leszno odwołany. Pogoda nie rozpieszcza ;-)
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Flagg pisze:Drabik easy win. Po prostu spakowałby się i pojechał do domu ;)
To nie byłby nokaut, a fatality.
A co do żużla w weekend, to gdzieś widziałem że w sobotę w Pradze może być różnie. Chociaż Phill Morris nie z takich opresji pogodowych wychodził.
Ma lać całą sobotę i większość niedzieli, na to nie tylko Phil Morris ale i Chuck Norris może nie pomóc
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Na eleven 1 liga szwedzka Przyjemski jeździ w barwach zespołu gości
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Zdecydowanie pochwała dla Daniela, które bardzo fajnie wypadł w studio. Jak dla mnie znacznie lepiej, niż Oskar.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"

Czytał Łukasz Benz
Taka ciekawostka. Dzisiaj w Polsce uruchomiona została platforma MAX przez co Player wycofał ze swojej oferty Eurosport Extra z Grand Prix i przekierowuje do platformy Max.
Jak na Playerze przyjemność oglądania GP kosztowała 25 zł, tak w serwisie Max należy wykupić podstawowy pakiet za 20 zł z reklamami, jakością full HD i dostępem dla max. 2 osób oraz dodatkowo wykupić pakiet sportowy za kolejne 20 zł. Czyli 40 zł ;)
Jak na Playerze przyjemność oglądania GP kosztowała 25 zł, tak w serwisie Max należy wykupić podstawowy pakiet za 20 zł z reklamami, jakością full HD i dostępem dla max. 2 osób oraz dodatkowo wykupić pakiet sportowy za kolejne 20 zł. Czyli 40 zł ;)