Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38
-
łukasz
Bimmer pisze:łukasz pisze:piszczyk w tamtym roku mial podobna kontuzje,wiec sobie przypmnijcie ile sie kurowal!!!
W nadgarstku kości do złamania jest pod dostatkiem. Piszcz miał pecha, łamiąc jedną z najbardziej upierdliwych - łódeczkowatą. Jest to miejsce słabo ukrwione, przez co długo się zrasta. Poza tym, podczas rekonwalescencji łamie się wciąż na nowo.
zgoda ale ja np nie wiem jaka kosc ma zlamana suchy i dlatego pisalem ze nie wiadomo kiedy pojedzie
a teraz coś z innej beczki ! Temat ten juz niejednokrotnie był poruszany , niemniej jednak trzeba dotrzeć do prawdy
Oto informacja dotycząca naszego stadionu zaczerpnięta z oficjalnej strony MOTORU LUBLIN http://www.motorlublin.com :
Wymiary
102x78 m.
Pojemność
ok.18 tyÅ›.
Miejsca siedzace
ok.500
całkowicie się z tym zgadzam !
Wymiary
102x78 m.
Pojemność
ok.18 tyÅ›.
Miejsca siedzace
ok.500
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
foremniak pisze:a teraz coś z innej beczki ! Temat ten juz niejednokrotnie był poruszany , niemniej jednak trzeba dotrzeć do prawdyOto informacja dotycząca naszego stadionu zaczerpnięta z oficjalnej strony MOTORU LUBLIN http://www.motorlublin.com :
Wymiary
102x78 m.
Pojemność
ok.18 tyÅ›.
Miejsca siedzace
ok.500
Jaki by nie byl nasz stadion, wazne zeby w niedziele byl pelny
Bimmer pisze:Krzyś pisze:Mam nadzieję że Zielona i ich Angol bedzie w taki sam sposób uziemiona jak Józki...
Masz nadziejÄ™? Nie wierzÄ™...
Dzisiaj ładna pogoda więc i odmiana w czlowieku... Napiłem sie Beherowki, przeczytany wywiad z Prezydentem, wypowiedź Lee i od razu wiara w nasz zespół...
-
borys88
FALUBAZ pisze:hm
To na pozostalej czesci stadionu nie ma miejsc siedzacych?
Przestańcie już z tą analizą tego co bedziecie mieć pod tylkami na meczu. Podejrzewam że większośc z Was bedzie tak nabuzowana że nie sprawi Wam różnicy czy będziecie siedzieć, stać, czy leżeć itd... Może dla Jegomości z Zielonej jeszce zamówić podgrzewane siedzenia?
p.s.
Na zachodzie siedzi się na trawie i ludzi dobrze się bawią wiec nie srajcie żarem...że dostaniecie wilka...
Krzysiu jak nie masz nic ciekawego do napisania to lepiej nic nie pisz, bo tego nie da się czytać. Czlowiek nie moze sie juz spytac czy mamy krzeselka na stadionie ?
Ja uwazam tych "nabuzowanych" kibicow zielonogorskich za bardzo sympatycznych, ich wypowiedzi sa wywazone i przede wszystkim nie napinają się, a po meczu z Jóźkami to spora ulga.
Pozdrowienia dla kibiców Falubaza, zapraszamy do Lublina 10 października!
Ja uwazam tych "nabuzowanych" kibicow zielonogorskich za bardzo sympatycznych, ich wypowiedzi sa wywazone i przede wszystkim nie napinają się, a po meczu z Jóźkami to spora ulga.
Pozdrowienia dla kibiców Falubaza, zapraszamy do Lublina 10 października!
-
spedway fan holigans
Krzyś pisze:No to Lee zna tajniki lubelskiego toruśmieszne bo u nas jeździ się tylko jedną ścieżką...Mam nadzieję że Zielona i ich Angol bedzie w taki sam sposób uziemiona jak Józki...
Pacz Pan, pisałem tu jakies pare miesiecy temu i jakos to inaczej wszystko wygladalo. Nic nik do mnie nie mial, ze z Zielonej czy co tam, Lee bohaterem był a teraz 'Angol' i ogólna tyrka.
Normalen jest to, że Zielona jest za FALUBAZEM a Lublin za MOTOREM, ogólnie bez przypału
Faworytem jest Zielonka ale nik nie moze powiedziec, że to my wygramy na 100% wynik i sprawa awansu bedzie znana 17 pazdziernika
Ja życze jak najlepiej naszym zespołom. wiela nas łączy
Wczoraj przejeżdzałem niedaleko Zielonej Góry i dało się tam wyczuć atmosferę niepewności a nawet strachu przed meczami barażowymi
Zbliżają się te ciężkie dni kiedy rozum podpowiada co innego a serce co innego. Ja już nawet nie wiem czy chcę, żebyśmy do tej Ekstraligi wchodzili, chociaż miło by było zobaczyć w Lublinie speedway z najwyzszej półki po 10 latach oglądania miernoty. Problem w tym, że my sami od tej miernoty niewiele odstajemy (oj, chyba mi się dostanie). Sportowo (przy całym szacunku dla naszych zawodników) i organizacyjnie (sprzęt, stadion) jesteśmy lata świetlne od Ekstraligi. A nawet jeśli znajdzie się wielki sponsor i ściągnie do Lublina armię zaciężną choćby i najlepszych polskich żużlowców, to nie wiem czy będę takiej drużynie jakoś mocno kibicował. Chociaż myślę, że jak jest szansa to trzeba ją jednak wykorzystać, a później ... jakoś to będzie 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Art napisał
A kto wygra
oby lepszy, bo mam juz dosc tego całego krętactwa w naszym zuzlu
Jestem tego samego zdania. Niech wszystko roztrzygnie siÄ™ w sportowej walce, a nie przy zielonym GKSÅ»-towskim stoliku.
Pozdro dla Ciebie Art i wszystkich kibiców z Zielonej Góry.
Zapraszamy do Lublina!
Jestem tego samego zdania. Niech wszystko roztrzygnie siÄ™ w sportowej walce, a nie przy zielonym GKSÅ»-towskim stoliku.
Pozdro dla Ciebie Art i wszystkich kibiców z Zielonej Góry.
Zapraszamy do Lublina!
-
radzio_
oj gadanie trzeba wygrać i tyle, po co wogole grać jak sie nie mysli o wygranej !!!!!! wygramy chociaż dlatego ze nikt w nas nie wierzy no poza nami samymi
a jak wygramy to moze i "swieczki" zabłysną nad zygmuntowskimi, nie ma zadnego gadania, mecz wygramy my i w kozim grodzie znowu będą jezdzili najlepsi !!!!!!
pozdro
pozdro
Gdyby Karlsson był w swojej najlepszej dyspozycji sprzed kilku miesięcy to mógłbym śmiało obstawiać jego wygrane z Lee. A tak temat wcale nie jest prosty bo ani jeden ani drugi nie błyszczy. Biorąc jednak pod uwagę "ciężar gatunkowy" spotkań barażowych, można przypuszczać, że Lee przygotuje się jak należy. A gdy dodamy do tego to co prezentował na naszym torze, to można mieć uzasadnione obawy.
Lee co prawda ostatnio nie błyszczy, ale liga to nie GP.
Uważam, że o naszej sile w niedzielnym meczu stanowić będą Knapp, Piszcz, Trumiński i Jeleń.
Chciałbym byc mile zaskoczony postawą Franka i Petera, ale w mojej ocenie są to w tej chwili dwa najbardziej niepewne punkty w naszym zespole. W meczach z tak silnym rywalem jak Zielonka musi jechać cały zespół i równo punktować.
Wierzę, że wygramy, i życzyłbym sobie i nam wszystkim, żebyśmy po 15 biegu mogli wpisać w programy końcowy rezultat przynajmniej taki jak po ostatnim meczu z józkami...
Pozdrowienia dla kibiców z Zielonej Góry!
Lee co prawda ostatnio nie błyszczy, ale liga to nie GP.
Uważam, że o naszej sile w niedzielnym meczu stanowić będą Knapp, Piszcz, Trumiński i Jeleń.
Chciałbym byc mile zaskoczony postawą Franka i Petera, ale w mojej ocenie są to w tej chwili dwa najbardziej niepewne punkty w naszym zespole. W meczach z tak silnym rywalem jak Zielonka musi jechać cały zespół i równo punktować.
Wierzę, że wygramy, i życzyłbym sobie i nam wszystkim, żebyśmy po 15 biegu mogli wpisać w programy końcowy rezultat przynajmniej taki jak po ostatnim meczu z józkami...
Pozdrowienia dla kibiców z Zielonej Góry!
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80