Starty Sledzia i Piszcza w Anglii
Tomek na baraże będzie miał sprzęt jak trzeba. Nie zapominajcie, że jeździł w Elidze i wie na czym to polega. O niego jestem spokojny.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Maxx pisze:Tomek na baraże będzie miał sprzęt jak trzeba. Nie zapominajcie, że jeździł w Elidze i wie na czym to polega. O niego jestem spokojny.
Co Ty piszesz? Dziwne że do tej pory nie miał sprzętu nawet na pierwszą ligę
P.s.
Po co pojechał Piszcz na ten turniej (z rezerwowym sprzętem jak niektórzy piszą)? Już tam powinien dysponować tymi e-ligowymi
a po co ma sie z nimi sprawdzac? co mu to da? czy by sie od nich okazal lepszy czy gorszy to w niczym nie zmieni faktu, ze w barazach musi z siebie dac wszystko.
a po co mialby na jakichs niszowych turniejach zdzierac najlpsze silniki, skoro pewnie pojechal tam dla treningu?
a niektorzy to moze niech sie od Piszcza z łaski swojej odwalą. co wam do cholery zrobił? co z tego, ze w anglii i na jakichs dennych turniejach zbiera zera, skoro przychodzi mecz ligowy, a on calkiem przyzwoicie punktuje nawet na slabym sprzecie?
a po co mialby na jakichs niszowych turniejach zdzierac najlpsze silniki, skoro pewnie pojechal tam dla treningu?
a niektorzy to moze niech sie od Piszcza z łaski swojej odwalą. co wam do cholery zrobił? co z tego, ze w anglii i na jakichs dennych turniejach zbiera zera, skoro przychodzi mecz ligowy, a on calkiem przyzwoicie punktuje nawet na slabym sprzecie?
Gawrzyk pisze:krzys przestan wreszcie prawic te swoje mądrości, bo wg Twoich slow chlopaki mieli odpuscic mecz z Gdańskim i Rzeszowem zeby tylko nie wejsc do barazów. Teraz znow masz jakies pretensje o sprzęt...zobaczysz jak bedzie na meczu, i moze po raz pierwszy odszczekasz te glupoty ktore wypisujesz, bo poki co jakos na taki gest nie zdecydowales sie...
Co do wystepu Piszcza to odstawia niezla lipe. Mógłby nam tego oszczedzic...
Forum jest publiczne więc mogę pisać swoje mądrości ile mi się podoba, zwłaszcza że nikogo nie obrażam. A co do meczu do zobaczymy jak będzie i wierzę że nasza drużyna wyjdzie obronna ręką z baraży...
p.s.
Gawrzyku, a co będzie jak te pożyczone, wyremontowane etc. silniczki okażą się totalnym szmelcem już na treningu? Jest taka możliwość?