Oprawa spotkań (baraże)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
istred
Trener

#176 Postautor: istred » 1 października 2004, o 19:29

dannie pisze:16,5 tys balonow,

Balony są za darmo, tylko nie ma komu pompować ...

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#177 Postautor: zdzisio » 1 października 2004, o 23:12

To ja mam takie pytanie gdzie sie podzialy te tabliczki z napisami Piszczo Jelen itd a po drugie cos flagi tej z dadim niewidac i mam nadzieje ze beda wszystkie flagi i nietylko
pozdrawiam

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#178 Postautor: dannie » 2 października 2004, o 14:14

istred pisze:
dannie pisze:16,5 tys balonow,

Balony są za darmo, tylko nie ma komu pompować ...

ludzie moja pompowac! daje sie i mowi... pompujemy i machamy...

to jak bedzie... ile bedziecie mieli tych balonow (ale zeby na pewno byly zolte, biale i niebieskie a nie jakies pomaranczowe, fioletowe itd.) zeby wiadomo bylo... jak bedzie z 600 - 900 (po 200 - 300) to spoko... my skupilibysmy sie na racach... tylko zeby byla pewnosc... balony rozdaloby sie na 1 luku... zeby tam tez oprawa byla.

no i tak... w srode, czwartek i piatek na treningach zbierana bedzie kasa na oprawe... bedziemy wdzieczni za kazda kase jednak trzeba to szczerze powiedziec... jezeli ktos chce aby oprawa byla na prawde fajna to musi sie troche sprezyc i rzucic cos wiecej niz 2 zl...

Pozdrawiam!
Obrazek

Awatar użytkownika
istred
Trener

#179 Postautor: istred » 2 października 2004, o 15:26

ludzie moja pompowac! daje sie i mowi... pompujemy i machamy...

To może się umówimy, że baloniki rozda Fan Klub i przypilnuje ludzi żeby pompowali. Może tak być ?
ale zeby na pewno byly zolte, biale i niebieskie a nie jakies pomaranczowe, fioletowe itd.

Ostatnio takie były, a że na poprzednim meczu były pomarańczowe to nie zależało od nas. Widziałeś kiedyś fioletowe na stadionie ? :shock:
zeby wiadomo bylo... jak bedzie z 600 - 900 (po 200 - 300) to spoko...

Pewnie będzie więcej, ale zobaczymy.

Zastanawiamy się czy tym razem brać w ogóle, bo jak to ma wyglądać tak jak na ostatnich dwóch meczach to ja nie widzę sensu.

PS. Na meczu z Gdańskiem były balony rozdawane, ale ludzie jakoś nie palili się żeby pompować...

Dannie, jak będziesz miał pytania to pisz na gg, a nie na forum.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#180 Postautor: grzesieck » 2 października 2004, o 18:13

Nie wiem czy sie ze mna zgodzicie ale dobrze by bylo chyba jutro zbierac kase na deptaku...albo moze nawet tak Jeleniowi albo Trumnie wreczyc puszeczke? Ludzie pewnie chetniej dadza jemu niz wam...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Gosia
Szkółkowicz

#181 Postautor: Gosia » 2 października 2004, o 18:59

albo moze nawet tak Jeleniowi albo Trumnie wreczyc puszeczke

Powiem szczerze ze jakoś tego nie widze....Wątpie że Seba i Daniel będą chcieli latać z puszką i prosić o kase na oprawe meczu To my kibice musimy zbierać kase a nie wyręczać się zawodnikami ;)Pozdrawiam

łukasz

#182 Postautor: Å‚ukasz » 3 października 2004, o 23:12

rozdajcie przy wejsciu kazdemu balonik to na pewno ludzie nie wyrzuca tylko napompuja...
czy jest cos szykowane na przywitanie LEE???

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#183 Postautor: KubuÅ› » 4 października 2004, o 16:01

łukasz pisze:rozdajcie przy wejsciu kazdemu balonik to na pewno ludzie nie wyrzuca tylko napompuja...
czy jest cos szykowane na przywitanie LEE???

To jest chyba najglupszy pomysl z tym zeby dawac ludzia balony pod wejsciem bo do rozpoczecia meczu albo beda one lataly po calym stadionie lub ich wogole nie napompuja.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#184 Postautor: Erwin » 4 października 2004, o 17:32

Najlepiej rozdać baloniki po różnych sektorach, tak aby stadion przedstawiał barwy żółto - biało - niebieskie, sądze że dało by to lepszy efekt. Myślę że z pompowaniem nie było by jakichkolwiek problemów, na pewno jednostki by się znalazły ale większość raczej dałaby rade.

P.S. Może by tak położyć baloniki na krzesełkach na stadioinie, co by każdy dostał :wink:

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#185 Postautor: jas » 4 października 2004, o 18:33

na jakie krzeselka? :shock: :shock: :shock: 8)
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#186 Postautor: piwo__ » 4 października 2004, o 21:48

Na krzeselka na naszym PIEKNYM stadionie 8) 8) 8)
MOTORLUBLIN

mat

#187 Postautor: mat » 5 października 2004, o 12:50

jas pisze:na jakie krzeselka? :shock: :shock: :shock: 8)

To ty jasiu kszesełek na stadinoie nie widziałeś :?: :!:
Takie niebieskie na trybunie krytej..... :wink:

homer

#188 Postautor: homer » 5 października 2004, o 13:20

oprawa meczu w zielonej gorze to jakies 1.5tys.pln. a wy robicie szopkio jakas zlotowke... z calym szacunkiem ale nie macie najmniejszego pojecia o elidze. nawet jesli pokonamy zkz to i tak za rok spadniemy. jestem tego pewien!! jestesmy za slabi.. w kazdym punkcie. :( utrzymanie druzyny na poziomie to jakies 3.5-4mln.pln mamy takich sponsorow?? raczej nie... a zyski z biletow? nawet nie kometuje... pozdrawiam
:wink:

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#189 Postautor: Prymus » 5 października 2004, o 13:35

homer pisze:oprawa meczu w zielonej gorze to jakies 1.5tys.pln. a wy robicie szopkio jakas zlotowke... z calym szacunkiem ale nie macie najmniejszego pojecia o elidze. nawet jesli pokonamy zkz to i tak za rok spadniemy. jestem tego pewien!! jestesmy za slabi.. w kazdym punkcie. :( utrzymanie druzyny na poziomie to jakies 3.5-4mln.pln mamy takich sponsorow?? raczej nie... a zyski z biletow? nawet nie kometuje... pozdrawiam

Oooo... Powialo optymizmem. :shock:
To moze najlepiej rzucic to wszystko wp**** i zajac sie hodowla jedwabnikow :?: Chyba trzeba probowac, skoro nadarzyla sie taka szansa!
A ze w e-lidze nie jest jak w żłobku to chyba kazdy wie.
Obrazek

łukasz

#190 Postautor: Å‚ukasz » 5 października 2004, o 14:14

homer pisze:oprawa meczu w zielonej gorze to jakies 1.5tys.pln. a wy robicie szopkio jakas zlotowke... z calym szacunkiem ale nie macie najmniejszego pojecia o elidze. nawet jesli pokonamy zkz to i tak za rok spadniemy. jestem tego pewien!! jestesmy za slabi.. w kazdym punkcie. :( utrzymanie druzyny na poziomie to jakies 3.5-4mln.pln mamy takich sponsorow?? raczej nie... a zyski z biletow? nawet nie kometuje... pozdrawiam

a ty wchodzisz na bilet czy moze przez kraty??? a moze masz lewa legitymacje zeby wejsc na ulgowy...
a skoro jestesmy tacy slabi i wszystko cie tak dobija to po co chodzisz na zuzel? nie wierzysz we wlasna druzyne? mysle ze tuz przed barazami to najgorsze co moze wypisywac kibic o swoim teamie!!!

Pegasus

#191 Postautor: Pegasus » 5 października 2004, o 14:30

a kiedy jest trening to bym sypnÄ…Å‚ kasÄ… :D a i pomysl z balonikami jest super tylko trudno to bedzie zorganizowac

P.S. najfajniej by było jak by balony były pompowane jakimś gazem a potem na trzy cztery je wypuśić...ale wiem ze to nie wypali :(

łukasz

#192 Postautor: Å‚ukasz » 5 października 2004, o 14:33

njalepszy pomysl to jest rozdac baloniki na sektorach jak juz wiekszosc ludzi usiadzie. nie wierze w to ze polowa z tych balonikow zostanie wyrzucona. ludzie na pewno podlapia ten pomysl i na prezentacji stadion wygladal by jak CAMP NOU na derbach Europy!!!

Awatar użytkownika
istred
Trener

#193 Postautor: istred » 5 października 2004, o 14:39

P.S. najfajniej by było jak by balony były pompowane jakimś gazem a potem na trzy cztery je wypuśić...ale wiem ze to nie wypali
A skąd wiesz, że to nie wypali ? :twisted:
Jest pewien pomysł podobny do Twojego, bardzo możliwe, że wypali.

Starter

Oprawa

#194 Postautor: Starter » 5 października 2004, o 17:12

... a może norbi coś w tym temacie by zrobił aaaa co wy na to?

Awatar użytkownika
Klubowicz

#195 Postautor: Klubowicz » 5 października 2004, o 17:15

he he he he
Norbi jak narazie to kozy pilnuje bo se obcasy zdarła na deptaku
jak zbierze pieniądze od sponsorów to w "TANGO" poleci...

TÅ» TÅ» LUBELSKI TÅ»
Jeżeli chodzi o to to TŻ MISTRZEM JEST

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#196 Postautor: dannie » 5 października 2004, o 17:51

widze ze nick nie przypadkowy... kolega pisze "tragedie" hehe (no Homer troszke cos innego ale epos mniej wiecej) ;)

a kiedy jest trening to bym sypnÄ…Å‚ kasÄ…

treningi sa w srode, czwaretk i piatek - bedzie zbierana kasa... serdecznie zapraszamy!
Obrazek

KrzyÅ›
Junior

#197 Postautor: KrzyÅ› » 5 października 2004, o 18:41

Gosia pisze:
albo moze nawet tak Jeleniowi albo Trumnie wreczyc puszeczke

Powiem szczerze ze jakoś tego nie widze....Wątpie że Seba i Daniel będą chcieli latać z puszką i prosić o kase na oprawe meczu To my kibice musimy zbierać kase a nie wyręczać się zawodnikami ;)Pozdrawiam

Idźcie pod Katedrę i inne kościoły...albo pogadajcie z dobrodziejem Kiełbasą, który może coś sypnie zamiast kupować cukierki i rzucać dla "biednych" dzieci VIP-ów np. taca na oprawę meczów...

Gość

#198 Postautor: Gość » 6 października 2004, o 09:53

Jeżeli chodzi o baloniki to ja bym rozdl na jedyn sektorze tylko niebieskie, na drugim tylko biale i na trzecim tylko zółte ladniej by to wygladalo. A teraz mam to samo pytanie co jakis inny koles z forum: Czy mozna wniesc swoje race, fajerwerki czy ta niby ochrona nie wpusci ??

Pegasus

#199 Postautor: Pegasus » 6 października 2004, o 10:28

a ja tam chce CRUMPA do teżetu :D

Pegasus

#200 Postautor: Pegasus » 6 października 2004, o 10:29

Można by przygotowac jakąś flage na pwoitanie lee...