Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Tegoroczne półfinały to zbyt dużo by kibic mógł to unieść.
Najpierw jedziemy do Częstochowy osłabieni i ... lejemy ich na kwaśne jabłko. W rewanżu ciężko oczekiwać czegoś innego niż ponowne lanie.
We Wrocławiu ostało się chyba 3 seniorów, a to i tak dostatecznie dużo by wlać żałosnemu Amatorowi Toruń.
Powinno się wczytać protokół podobny do tego, gdy zabrano Unii Leszno mistrza Polski za machloje z Rzeszowem. I nie organizować meczu o brąz.
Ja rozumiem, że dwa czołowe zespoły są czołowe i lepsze od reszty, ale przydało by się jakąś wolę walki wykazać jak my w 2021. Wrocław był lepszy, zgodnie z przewidywaniami wtedy wygrał, ale u nas był remis, a we Wrocku przez chwilę prowadziliśmy. To co pokazali Toruń z Częstochową to się do jakichś archiwów nadaje.
Najpierw jedziemy do Częstochowy osłabieni i ... lejemy ich na kwaśne jabłko. W rewanżu ciężko oczekiwać czegoś innego niż ponowne lanie.
We Wrocławiu ostało się chyba 3 seniorów, a to i tak dostatecznie dużo by wlać żałosnemu Amatorowi Toruń.
Powinno się wczytać protokół podobny do tego, gdy zabrano Unii Leszno mistrza Polski za machloje z Rzeszowem. I nie organizować meczu o brąz.
Ja rozumiem, że dwa czołowe zespoły są czołowe i lepsze od reszty, ale przydało by się jakąś wolę walki wykazać jak my w 2021. Wrocław był lepszy, zgodnie z przewidywaniami wtedy wygrał, ale u nas był remis, a we Wrocku przez chwilę prowadziliśmy. To co pokazali Toruń z Częstochową to się do jakichś archiwów nadaje.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Mecz o trzecie miejsce to będzie stypa. Ju widzę te dzikie tłumy zarówno u pierników jak i w Częstochowie
Paradoksalnie ten wyścig ślimaków o 3 miejsce może być znacznie ciekawszy do oglądania niż finał :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
A ja tak na chłodno z obserwacji powiem, że Mateusz zaskoczył mnie wczoraj in minus, on plus. Za miękko pojechał z Woryną, bo jakby przyhamował go przy płocie, to Kacper wytracił by prędkość i już Cierniaka by nie łyknął. A na plus to, że wiedział przeciwko komu jedzie w 15. biegu i konsekwentnie zamykał wyjścia przy krawężniku Madsenowi, całkowicie go dystansując na trasie.
Dobrze, że przewaga w SGP2 sporą, bo Kowalski w ewidentnym gazie, chociaż na technicznym torze w Vojens to raczej Cierniak będzie mocniejszy. Mateuszowi wystarczy 6. czy nawet 7. miejsce do obrony tytułu.
Dobrze, że przewaga w SGP2 sporą, bo Kowalski w ewidentnym gazie, chociaż na technicznym torze w Vojens to raczej Cierniak będzie mocniejszy. Mateuszowi wystarczy 6. czy nawet 7. miejsce do obrony tytułu.
Zakładając zwyciestwo Rew albo Kowalskiego, to musi być 6, czyli "wystarczy" 3 miejsce w półfinale.
7 miejsce to ewentualny bieg dodatkowy
7 miejsce to ewentualny bieg dodatkowy
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Pytanie, czy ktoś ma może jakieś linki streamów czy uploadow ze spotkań Motoru z 2019 roku?
Szukam głównie:
Motor - GKN
Motor - Sparta
Motor - Włókniarz
Apator - Motor
EDIT: sprawa załatwiona :) Dziękuję :)
Szukam głównie:
Motor - GKN
Motor - Sparta
Motor - Włókniarz
Apator - Motor
EDIT: sprawa załatwiona :) Dziękuję :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
A Thomsen nadal w gipsie.
A tor faktycznie jak na Zygmuntowskich za wczesnego Sprawki i Wojciechowskiego (przed Bogdanką).

A tor faktycznie jak na Zygmuntowskich za wczesnego Sprawki i Wojciechowskiego (przed Bogdanką).

Serce mocniej zabiło jak Mati spadł na chwilę na 4 miejsce xD
- tezetomaniak
- Trener
Bastian w U24 - 1,655
- tezetomaniak
- Trener
Dlatego cyferki to nie wszystko. Wyższe średnie mają np. Halkiewicz czy Stojanowski, a obok młodego Pedersena talentem nawet nie stali.
spokojnie, chłopaczyna pojechał na torze, który pewnie dostał do dyspozycji 24h. Fakt, że ma 17 lat dobrze rokuje, ale średnia niecałe 1,7 w lidze U24 to nie jest coś co zapowiada wielki talent
Jak nic z tym tortem nie zrobią, to jutro szykuje się niezła corrida. Oby cało.
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Doogladałem na raty ostatnie kolegium żużlowe. Co prawda widziałem jakąś połowę odcinków, ale Cieślak pozamiatał wszystkie które widziałem do tej pory. Nawet pomijając anegdoty, to po prostu wypowiadał się nieco inaczej niż w studio meczowym. Opowiedział też ciekawe rzeczy o startach zawodników, specyfice tego rzemiosła. Polecam obejrzeć każdemu, naprawdę warto. Zdradził co naprawdę boli Częstochowę i jako pierwszy obsmarowal wyraźnie Madsena (ego, samolubność, stwarzanie trudności). Jego szczerość i to jak opowiadał o sprawach niedostępnych poza światkiem było rozbrajające.
Długa do WC-tu też :D
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
kibicLBN pisze:Doogladałem na raty ostatnie kolegium żużlowe. Co prawda widziałem jakąś połowę odcinków, ale Cieślak pozamiatał wszystkie które widziałem do tej pory. Nawet pomijając anegdoty, to po prostu wypowiadał się nieco inaczej niż w studio meczowym. Opowiedział też ciekawe rzeczy o startach zawodników, specyfice tego rzemiosła. Polecam obejrzeć każdemu, naprawdę warto. Zdradził co naprawdę boli Częstochowę i jako pierwszy obsmarowal wyraźnie Madsena (ego, samolubność, stwarzanie trudności). Jego szczerość i to jak opowiadał o sprawach niedostępnych poza światkiem było rozbrajające.
Benz też wypadł spoko. Powinien zastąpić tam Jabłońskiego.
blajar pisze:Długa do WC-tu też :D
tylko wyciszcie mu mikrofon ;)
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
podrzuci ktoś link do dzisiejszego GP?
już mam. może komuś się przyda
http://kergel.ucoz.lv/index/live_stream_2/0-12
już mam. może komuś się przyda
http://kergel.ucoz.lv/index/live_stream_2/0-12
^^^Dzięki przyda się jak nie znajdę w polskiej wersji ;)
Doyle debil...
Lindgren... tlen...