kibicLBN pisze:jako taki wynik można 2,5 zawodnikiem co żużel udowodnił nie raz, nie dwa. Wrocław jest od nas słabszy, jest w gorszej formie, ale jednak walczą na ile mogą.
To zgoda. Gdzieś kiedyś słyszałem, że łatwiej jest zrobić 40 pkt czwórka zawodników, niż 46 siedmioma.
Scenariusze można kreślić różne. Laguta może mieć swój monster night, klepnac 18, Bewley z Pawlickiem jechać w kartkę i przywieźć 8-10, do tego jakie defekt Cierniaka w młodzieżowym, gorszy start Banbora i nagle mamy 40 pkt Sparty.
Ale to też działa w drugą stronę. My mamy 6 zawodników, ktorzy są w stanie w każdym biegu wygrać z Bewleyem, Pawlickim I Kowalskim. Małkiewicz wozi zera, Artiom jest petowany co jakiś czas i nagle mamy 61-29. Możliwe? Jasne, że tak. A pewnie wypadnie coś pośrodku i będzie 54-55
siedzę na telefonie i nie chce mi się wertować regulaminów, ale nie kojarzę ani jednego meczu, w którym junior pojechałby z taktycznej za seniora. Przejrzyj sobie mecze np. Bydgoszczy. Widzisz tam, żeby Przyjemski jechał jako RT za seniora?sorry, ale znajdziesz mi to w regulaminie? Ja wiem, że junior juniora może zastąpić tylko z taktycznej. Ale że junior nie może z taktycznej zastąpić seniora to nie kojarze
100% pewności nie mam, ale wydaje mi się, że tak jest