Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Szczerze to myślę, że Janowski ma tę nogę mocno obitą i będzie jechał na prochach w finale. Wright to nie strata. Kowalski w tej chwili wydaje się być mocniejszy od Cierniaka. A Tai pewnie też wróci jak nie na pierwszy mecz to na drugi.
Finał nie musi być jednostronny.
Finał nie musi być jednostronny.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
A to Czewa nagle urosła do gigantów żużla?
Za dzisiejszy mecz akurat Malkiewiczowi należą się mega brawa i zdecydowanie tytuł bohatera kolejki. Bez jego punktów nie byloby Sparty w finale.
Za dzisiejszy mecz akurat Malkiewiczowi należą się mega brawa i zdecydowanie tytuł bohatera kolejki. Bez jego punktów nie byloby Sparty w finale.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Finał to na pewno nie będzie spacerek ale cieszę się że będzie to Wrocław a nie Toruń ;)
Flagg pisze:Za dzisiejszy mecz akurat Malkiewiczowi należą się mega brawa i zdecydowanie tytuł bohatera kolejki. Bez jego punktów nie byloby Sparty w finale.
No właśnie jeśli dobrze liczę to nawet bez 'ekstra' punktów Małkiewicza i tak Wrocław by wszedł do finału. Nie umniejsza to w żaden sposób występu Kevina a jedynie pokazuje jak żenujący poziom dziś zaprezentował Toruń.
Motor mocny
Ok Janowski jednak out, jutro operacja.
Richie Faulkner:
-
CKM1946
- Zawodowiec
No to medale juz rozdane. Można sie rozejść
Hayden pisze:Flagg pisze:Za dzisiejszy mecz akurat Malkiewiczowi należą się mega brawa i zdecydowanie tytuł bohatera kolejki. Bez jego punktów nie byloby Sparty w finale.
No właśnie jeśli dobrze liczę to nawet bez 'ekstra' punktów Małkiewicza i tak Wrocław by wszedł do finału. Nie umniejsza to w żaden sposób występu Kevina a jedynie pokazuje jak żenujący poziom dziś zaprezentował Toruń.
Masz rację. Jednak mimo wszystko występ Malkiewicza byl dzisiaj rewelacyjny i warto to docenić. Dam bo przecież byłem w obozie mówiącym, że chłopak dostaje hype niewspółmierny do wyników, ale dzisiaj to był jego wieczór
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Apator reprezentacją Polski w piłkę nożną:)
Fakt, Toruń i nasi piłkarze mają ze sobą wiele wspólnego.
Richie Faulkner:
Małkiewiczowi należą się też słowa otuchy i wyrazy współczucia - przykro musi być nosić imię Kevin od urodzenia
każdy ma swój krzyż...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
CKM1946 pisze:No to medale juz rozdane. Można sie rozejść
ktory paralita bierze braz?
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:
ktory patalita bierze braz?
Gdyby świat miał sens, to tego brązu nie dostałby nikt.
Przynajmniej chłop z zarządu Torunia mówi to co powinno się powiedzieć po takim meczu.
Richie Faulkner:
-
CKM1946
- Zawodowiec
grzesieck pisze:CKM1946 pisze:No to medale juz rozdane. Można sie rozejść
ktory paralita bierze braz?
No Toruń , przecież nie my
Też tak myślałem, ale po tym, co widziałem dzisiaj, to jednak jest 50/50 że wskazaniem na Was, bo jednak Karczewski, kupiec i Halkiewicz zjadają młodych z Torunia bez popicia
- tezetomaniak
- Trener
Liczyłem na święto żużla, pojedynek najlepszych drużyn i utarcie nosa Sparcie we Wrocławiu. Teraz to nawet szkoda będzie patrzeć na ten gwałt.
-
CKM1946
- Zawodowiec
w ogóle mnie nie zdziwi jak Rumiński opierd**i któregoś z naszych asów
Toruń jeszcze ma jako taki atut swojego toru i był w stanie sie postawić choć troche wam czy Sparcie a my to ja już sam nie wiem co mamy.
Toruń jeszcze ma jako taki atut swojego toru i był w stanie sie postawić choć troche wam czy Sparcie a my to ja już sam nie wiem co mamy.
- niespokojny
- Trener
Swoja droga dostal ktos kiedys wieksze baty w polfinale ekstraligi niz - 44?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Apator to drużyna mem.
niespokojny pisze:Swoja droga dostal ktos kiedys wieksze baty w polfinale ekstraligi niz - 44?
Z tego co na Twitterze mi mignęło dzisiaj to pobiliśmy rekord w tej kwestii podobno ;)
Właśnie potwierdzili to w magazynie.
Richie Faulkner:
ale słodzO temu Motorowi w C+
papi pisze:ale słodzO temu Motorowi w C+
Na czele z Cieślakiem :O
Ja to czekam aż oni powiedza, że w Motor to wierzyli od samego początku sezonu tylko się z tym kryli :D
no Łopaciński już próbował iść w tę stronę, przecież na początku Motor miał problem z torem i stąd ukryła się moc
W ogóle Cieślak dzisiaj gada, o dziwo, dość sensownie