Żużel w TV
Re: Żużel w TV
PO to chyba akurat wymysł i zarazem przymus od telewizji i ta nigdy z nich nie zrezygnuje.
Swoją drogą wczoraj chyba wklejałem post z SB naszego drogiego przyjaciela Piernika odnośnie Motoru przekupywującego żuzlowych tunerów (a takich głosów było tam więcej). No i co widzimy wczoraj w TV? Ashley Holloway w bluzie Sparty i parku maszyn Wrocławian xD
Swoją drogą wczoraj chyba wklejałem post z SB naszego drogiego przyjaciela Piernika odnośnie Motoru przekupywującego żuzlowych tunerów (a takich głosów było tam więcej). No i co widzimy wczoraj w TV? Ashley Holloway w bluzie Sparty i parku maszyn Wrocławian xD
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
kdsz pisze:Jabłoński ma te skrzywienie, że ciągle wraca do kwestii przygotowania nawierzchni, jakby żużel był rywalizacją toromistrzów a nie zawodników. Szydził z tego Michał Mitrut w jednym z odcinków Kolegium żużlowego.
Wczoraj wyjątkowo zacząłem nawet oglądać ten nieszczęsnych magazyn, ale nie mogę znieść Łopacińskiego. To jest sympatyczny facet, ale nie potrafię zaakceptować tych jego sztucznych śmichów-chichów. Poza tym odnoszę wrażenie, że Michał przejmuje głos w dyskusji z myślą, że taka jest jego rola, że zada jakieś pytanie, albo wprowadzi nowy wątek, ale jeszcze ani pytania nie spłodził, ani nowego wątku nie wymyślił. I w panice szyje na żywo, ale tak nieumiejętnie, że wszystko pęka w szwach i początek wypowiedzi nie pasuje do końca. Zmęczyło mnie to strasznie i po kwadransie dałem sobie spokój.
Co do Jabola to niestety znowu poczuł się zbyt pewnie i włączył mu się tryb "ekspert filozof" co w jego przypadku jest mocno nie na korzyść.
Łopata niestety dramat, jest dobre porównanie w tym sezonie do innych prowadzących magazyn. Łopata chce nadawać narracje, a nie może opanować własnych myśli. Do tego te jego suchary i ciągle przepraszająco-tłumacząca się postawa "sorry, że tak wprost...".
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:kdsz pisze:Jabłoński ma te skrzywienie, że ciągle wraca do kwestii przygotowania nawierzchni, jakby żużel był rywalizacją toromistrzów a nie zawodników. Szydził z tego Michał Mitrut w jednym z odcinków Kolegium żużlowego.
Wczoraj wyjątkowo zacząłem nawet oglądać ten nieszczęsnych magazyn, ale nie mogę znieść Łopacińskiego. To jest sympatyczny facet, ale nie potrafię zaakceptować tych jego sztucznych śmichów-chichów. Poza tym odnoszę wrażenie, że Michał przejmuje głos w dyskusji z myślą, że taka jest jego rola, że zada jakieś pytanie, albo wprowadzi nowy wątek, ale jeszcze ani pytania nie spłodził, ani nowego wątku nie wymyślił. I w panice szyje na żywo, ale tak nieumiejętnie, że wszystko pęka w szwach i początek wypowiedzi nie pasuje do końca. Zmęczyło mnie to strasznie i po kwadransie dałem sobie spokój.
Co do Jabola to niestety znowu poczuł się zbyt pewnie i włączył mu się tryb "ekspert filozof" co w jego przypadku jest mocno nie na korzyść.
Łopata niestety dramat, jest dobre porównanie w tym sezonie do innych prowadzących magazyn. Łopata chce nadawać narracje, a nie może opanować własnych myśli. Do tego te jego suchary i ciągle przepraszająco-tłumacząca się postawa "sorry, że tak wprost...".
Do tego wieczne przerywanie swoim gościom, w sumie Majewski robił tak samo. Jedyna osoba, której dobrze się słucha w tym magazynie, to Cegła.
Moim zdaniem Sparta tak jechała ,żeby Toruń wpuścić do finału a nie Stal hłe hłe
Wiecie co jest trochę kuriozalne? Ze Apator prawodpodobnie przystapi do meczu o brązowy medal nie mając na koncie żadnego zwyciestwa w fazie Play-Off. I bedzie w tej rywalizacji faworytem :D
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Mało tego. Apator może zdobyć medal wygrywając 6 meczów na 20 rozegranych.
- tezetomaniak
- Trener
KDS pisze:Mało tego. Apator może zdobyć medal wygrywając 6 meczów na 20 rozegranych.
Pracuj mądrze, nie ciężko.
Dziś w magazynie na eleven gościem będzie Bartosz Bańbor i Jarosław Dymek. Początek o 21 eleven sports 1.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
KDS pisze:Mało tego. Apator może zdobyć medal wygrywając 6 meczów na 20 rozegranych.
Z tego co dobrze pamiętam Leszno skończyło RZ w 2017 na 4. miejscu i zdobyła mistrzostwo. Dla mnie takie mistrzostwo jest guzik warte.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Rusek pisze:Dziś w magazynie na eleven gościem będzie Bartosz Bańbor i Jarosław Dymek. Początek o 21 eleven sports 1.
Szkoda ze nie Kędziora i Świącik.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Mówi się, że atmosferę budują przede wszystkim wyniki. No i mamy taki Apator, który w PO dostaje dwa trzy w palnik, a następnie remisuje, a atmosfera jest lepsza niż kiedykolwiek w sezonie :) wszyscy chwalą, wszyscy się poklepują po plecach, kibice zadowoleni.KDS pisze:Mało tego. Apator może zdobyć medal wygrywając 6 meczów na 20 rozegranych.
Ma drugim biegunie Częstochowa, ktora wygrała oba mecze ćwierćfinałowe, a atmosfery tam tyle, co na księżycu :) I to już przed meczem z nami :)
Lubelscy kibice okazywali szacunek zawodnikom rywali, może czas okazać szacunek i wsparcie ich trenerowi? Mówię serio, serce mnie boli po tej kuchni meczu.
To co, piszemy petycje? ;)
Spoko magazyn w C+, nawet żona sie z tych klownow posmiala. I tak jak czesc piszacych tu osob, ja rowniez po obejrzeniu i zlozeniu do kupy roznych gestow i niedomowien jestem juz w zasadzie pewien. Jarka w nowym sezonie zobaczymy w innym klubie.
Jeżeli tak będzie to należy mieć nadzieję, że będziemy mieli okazje podziękować mu za wszystko inaczej niż na FB po sezonie.
Myślę, że reakcja (konsternacja) byłaby u Hampela identyczna, gdyby już wiedział, że zostaje w Lublinie, a zostałby poproszony, by nikt się o tym nie dowiedział, aby nie gasić ducha w zespole. Innymi słowy, na podstawie tej rozmowy z Hampelem jestem w stanie się zgodzić, że on już wie, czy z Lublina odchodzi, czy w nim zostaje. Ale nie zaryzykowałbym próby odgadnięcia, jak będzie.
Speedway pisze:Lubelscy kibice okazywali szacunek zawodnikom rywali, może czas okazać szacunek i wsparcie ich trenerowi? Mówię serio, serce mnie boli po tej kuchni meczu.
To co, piszemy petycje? ;)
Pozdrowić na obchodzie toru czy w innym momencie meczu.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
A może Cierniak pod 8?
Nie odczuwam nawet odrobiny współczucia dla Kędziory. Wiedział, gdzie i do kogo przychodzi, a rezultat trudno uznać za zaskoczenie, bo 3, czy 4 razy z rzędu to nie jest przypadek. Jest kolejną ofiarą tego samego, chorego układu.
Poza tym, w publicznie dostępnych materiałach prezentuje się jak burak i cham, nie widać też, by miał wnosił do drużyny jakiekolwiek konstruktywne uwagi. "Jedziemy, k... i ch..." No i filmik z Michelsenem, w którym nieudolnie próbował wyśmiać nasz klub.
Poza tym, w publicznie dostępnych materiałach prezentuje się jak burak i cham, nie widać też, by miał wnosił do drużyny jakiekolwiek konstruktywne uwagi. "Jedziemy, k... i ch..." No i filmik z Michelsenem, w którym nieudolnie próbował wyśmiać nasz klub.
Przecież Kędziora w tym filmiku był jedynie statystą. Szef kazali, to zagrał. A że wiedział w co się pcha, to zupełnie inna sprawa.
W Norymberdze ci, którym kazali, zostali powieszeni.
Torsen pisze:W Norymberdze ci, którym kazali, zostali powieszeni.
Nawoływanie do powieszenia Lecha to już przesada ;)
Filmik był zapowiedzią formy Włókniarza w przeciągu sezonu.
Torsen pisze:Nie odczuwam nawet odrobiny współczucia dla Kędziory. Wiedział, gdzie i do kogo przychodzi, a rezultat trudno uznać za zaskoczenie, bo 3, czy 4 razy z rzędu to nie jest przypadek. Jest kolejną ofiarą tego samego, chorego układu.
Poza tym wziął to bo to jedyna szansa zarobić hajsy, pewnie całkiem niezłe w stosunku do emerytury. Taki mini-Cieślak :)
Bardziej mnie dziwi, że ktoś się jeszcze "nabiera" na usługi tych panów, którym rzeczywiście świat żużlowy już trochę odjechał. Choć pewnie w Czewie robiąc układ Kędziora-Dymek chcieli skopiować mistrzowski duet Ziólkowski-Kuciapa :)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]