Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Ja 4 razy blik z aplikacji i poszło, ale 2 razy z opóźnieniem przychodziło powiedzenie do aplikacji.
Zaczalem od aplikacji i biletu nie ma do tej pory, choc potwierdzenie realizacji platnosci jest. Kod oczywiscie spalony.
Przeszedlem na strone i pozostale poszly bez proboemu...
Przeszedlem na strone i pozostale poszly bez proboemu...
Czy ktoś kupował bilety bez kodu z karnetu? Jest trochę "lepiej" niż w fazie zasadniczej?
!Tylko Motor z Lublina!
Było dużo lepiej, ale to raczej wynika z faktu, że mało ludzi chyba wiedziało o sprzedaży biletów oraz z błędów w systemie eventimu.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
noooo masz rację. Informacja o sprzedaży biletów skrzętnie ukryta. Gdzieś mi mignęło na twiterze i od razu ustawiłem sobie przypomnienie. Z ciekawości przejrzałem sobie FB i tam też trudno się dokopać do informacji.
!Tylko Motor z Lublina!
Ja również blikiem przez stronę i poszło, potwierdzenie płatności było od razu a bilet i zamówienie na koncie pojawiły się po jakichś 5-10 minutach. Do tej pory zwrotu nie mam, więc chyba jest ok.
Będzie lekki stresik na wejściu, że ten sam bilet został sprzedany też komuś innemu i ten ktoś już na niego wszedł, bo sam wchodzę na stadion zwykle na 15-30 minut przed meczem.
Będzie lekki stresik na wejściu, że ten sam bilet został sprzedany też komuś innemu i ten ktoś już na niego wszedł, bo sam wchodzę na stadion zwykle na 15-30 minut przed meczem.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
I ciekawe co w sytuacji gdy ten sam bilet został sprzedany dea razy... To że nie wejdę to jasne .. a co dalej ? Zwrot kasy i cześć?
No, wy se kupujecie po kilka razy, a ja dotąd swoich nie dostałem ;]
Płaciłem kartą przez stronę, mam płatność potwierdzoną i...tyle. Żadnej anulacji itd.
Płaciłem kartą przez stronę, mam płatność potwierdzoną i...tyle. Żadnej anulacji itd.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:No, wy se kupujecie po kilka razy, a ja dotąd swoich nie dostałem ;]
Ja mam dokładnie taką samą sytuację. Płatność potwierdzona, a biletów nie ma. Zwrot też nie przyszedł automatycznie a na stronie Eventim wyświetla się w statucie, że anulowano. Dziwna sprawa... Wczoraj otrzymałem maila o następującej treści (dodaje, że nic do nich nie pisałem)
"Drogi Klienci,
dziękujemy za wszystkie informacje na temat problemów występujących z płatnościami, których doświadczyliście w trakcie dzisiejszej sprzedaży biletów na mecz: PLATINUM Motor Lublin vs. For Nature Solutions Apator Toruń.
Powzięliśmy odpowiednie działania i pracujemy nad rozwiązaniem tej sytuacji. Prosimy o chwilę cierpliwości, skontaktujemy się Wami już jutro - 17.08 i przedstawimy możliwe rozwiązanie. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.
z poważaniem "
-
Marcin0203
Jest duże zamieszanie z tymi biletami. Ja wczoraj próbowałem kupować po kilka razy. Z tego co ja zauważyłem to jak kupowałem, płatność przeszła i było przekierowanie z koszyka na ekran coś z napisem Gratulacje i od razu przychodził mail od EVENTIM z biletem to wszystko jest ok i bilety pojawiały się zaraz na koncie. Ale jak przeprocesowalem płatność i przekierowało mnie na stronę główną Eventim to dostawałem maile tylko od przelewy24 o płatnościach ale nie było od razu od Eventim to kasa wracała po ok. 1h na konto. Ogólnie udało mi się kupić 8 biletów ale momentami miałem zamrożone ponad 2tys :D Wszystka kasa wróciła na konto za te bilety których nie mam. No i jak jest jakiś bilet jako anulowany na koncie (taki też mam jeden) no to nie udało się kupić.
pizek pisze:
Ja mam dokładnie taką samą sytuację. Płatność potwierdzona, a biletów nie ma. Zwrot też nie przyszedł automatycznie a na stronie Eventim wyświetla się w statucie, że anulowano.
Ja nie mam takie informacji, nie mam żadnej, tzn. nie ma żadnego statusu.
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Gdyby ktoś miał za dużo to odkupię jeden normalny
Cooper pisze:No, wy se kupujecie po kilka razy, a ja dotąd swoich nie dostałem ;]
No i właśnie godzinę temu dostałem na konto zwrot kasy ;] Na maila eventim nie odpowiedział.
Ja tak samo, maile sobie juz darowalem bo to byl tylko jeden dzieciecy :)
Przyszły maile z Eventim. Bilety można ponownie zamawiać i od ręki są dostępne. W mailach są odrębne kody na zakup biletów.
Na zwrot kasy nadal czekam.
Na zwrot kasy nadal czekam.
- Egon
- Zawodowiec
Marne szanse ale cóż..jakby ktoś miał na zbyciu dwa normalne to odkupię z pocałowaniem ręki. Nie udało się kupić przez wczorajsze zamieszanie z Eventim...
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Cooper pisze:Cooper pisze:No, wy se kupujecie po kilka razy, a ja dotąd swoich nie dostałem ;]
No i właśnie godzinę temu dostałem na konto zwrot kasy ;] Na maila eventim nie odpowiedział.
U mnie temat zakończył się tak, że 3 godziny po zwrocie kasy dostałem maila od Eventim z linkiem do zakupu biletów i nowymi kodami, oraz drugiego maila z kodem rabatowym na 40 zł, który wykorzystałem przy zakupie (zadziałał), a bilety od razu znalazły się na moim mailu. Więc trzeba przyznać, że ładnie się zachowali.
Ciekawe tylko ile ludzi będzie w niedzielę ;]
Problemy techniczne mogą się zdarzyć, ważne że ostatecznie nie jesteś stratny.
Pozostaje mieć nadzieję, że żaden bilet nie został sprzedany dwukrotnie.
Pozostaje mieć nadzieję, że żaden bilet nie został sprzedany dwukrotnie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Mam dwa bilety do sprzedania. Cena 70 zł, wejście B/C
Kupione w przedsprzedaży karnetowej, bez problemów, aczkolwiek biorąc pod uwagę szopki jakie miały miejsce, nie mogę dac 100% gwarancji, że nie będzie z nimi cyrków :D
Chetni pisać PW
EDIT: Nieaktualne
Kupione w przedsprzedaży karnetowej, bez problemów, aczkolwiek biorąc pod uwagę szopki jakie miały miejsce, nie mogę dac 100% gwarancji, że nie będzie z nimi cyrków :D
Chetni pisać PW
EDIT: Nieaktualne
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2023, o 13:12 przez Flagg, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ciekawie czy oni ogarniają (a z nimi klub), ile tych biletów ostatecznie wygenerowali/sprzedali i czy na pewno żadne się nie dublują. Zobaczymy w niedziele.
Jak będą duble i nie wpuszczą ludzi na mecz to afera zrobi się ogólnopolska. Takich osób może być setki albo i tysiąc.
Richie Faulkner:
Chetnie kupie dwa bilety na niedzielny mecz
Przyjedzie Jaworowicz i będzie Kępa w Sprawie dla reportera
Oczywiście nam na myśli ogólnopolską żużlowo.
Richie Faulkner:
Eventim raczej powinien widzieć u siebie, bilety z jakimi kodami wyszły do ludzi. Zakładając, ze to jednak profesjonalna firma, to raczej do tego nie dopuszczą.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski