Jack Holder
Re: Jack Holder
No, no, chłopaki mocno trzymają znany na całą Polskę poziom dyskusji lubelskiego forum 
Motor mocnyj!
No ale jak cało i zdrowo wygramy, to dalej mamy szansę na mistrzostwo, czy jednak porażka jest bardziej wskazana?Gelo pisze:papi pisze:czyli wygrany tego meczu przegra tytuł, bo odkryje karty? Skomplikowany ten żużelek
Czyli ten mecz nie ma żadnego znaczenia. Nawet psychologicznego. Ważne żeby cało i zdrowo.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Z której strony nie patrzeć - wynik nie ma żadnego znaczenia. Może dla dobrego samopoczucia kilku kibiców i grubości portfela zawodników.
No to nie jedźmy tam, oddajmy walkowerem, po co generować koszty, ryzykować upadki, a i Wrocław będzie musiał zwrócić kibicom za bilety, więc ich uszczypniemy :D Faktycznie logika napoleońska, Gelu :D
Motor mocnyj!
Szczerze powiedziawszy kontuzja Jacka przed play-offami wywołała u mnie kibicowski opad fazy. Jedyna kwestia jaka mnie interesuje we Wrocławiu to brak kontuzji, bo każda następna powoduje, że kończymy sezon bez medalu. Na szczęście mecz nie ma żadnego znaczenia więc możemy pojechać treningowo, juniorami, składem u24, w pięciu - whatever.
Gelo pisze:Na szczęście mecz nie ma żadnego znaczenia więc możemy pojechać treningowo, juniorami, składem u24, w pięciu - whatever.
Przydałby się Sprawka na takie kryzysowe sytuacje, chłop się nie szczypał.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
To co ? Kontrakt dla Martina Gavendy ? Moze jeszcze zreaktywujemy Tadka Kostro i pojedzie za Zmarzlika.
Gelo pisze:Szczerze powiedziawszy kontuzja Jacka przed play-offami wywołała u mnie kibicowski opad fazy. Jedyna kwestia jaka mnie interesuje we Wrocławiu to brak kontuzji, bo każda następna powoduje, że kończymy sezon bez medalu. Na szczęście mecz nie ma żadnego znaczenia więc możemy pojechać treningowo, juniorami, składem u24, w pięciu - whatever.
Ale Gelu? Jak to?
A gdzie honor, pazur, sportowa zlosc, przyklad dla mlodziezy ze strony Mistrza Polski i Swiata, jak Bonaparte?
Zastosowałbym w tym meczu taktyczny, pozorowany odwrót :) Odwody wrócą na pole walki w decydującym momencie :) Mówiąc wprost - nie to żeby puścić mecz walkowerem ale bez spiny na wynik cieszyć się jazdą, bez podejmowania niepotrzebnego ryzyka kontuzji.
Gelo pisze:Zastosowałbym w tym meczu taktyczny, pozorowany odwrót :) Odwody wrócą na pole walki w decydującym momencie :) Mówiąc wprost - nie to żeby puścić mecz walkowerem ale bez spiny na wynik cieszyć się jazdą, bez podejmowania niepotrzebnego ryzyka kontuzji.
Zastosowałbym w tym meczu pokaz siły i mobilizacji w okresie kadrowego osłabienia drużyny wraz z wyraźnym zaakcentowaniem powrotu do formy Hampela.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Dlatego napisałem - treningowo - jak najbardziej tak. Ale może niekoniecznie po sześć startów.
Gelo pisze:Z której strony nie patrzeć - wynik nie ma żadnego znaczenia. Może dla dobrego samopoczucia kilku kibiców i grubości portfela zawodników.
Tu bym polemizował przy sporych batach jednak zyskuje się przewagę psychologiczną .
-
CKM1946
- Zawodowiec

Jack jak po zderzeniu z pociągiem
To prawda - nie wygląda to na maksimum 3 tygodnie przerwy...
- tezetomaniak
- Trener
E tam po zderzeniu z pociągiem. W końcu to operacja i unieruchomienie sąsiedniego stawu.
A wyraz twarzy chyba po narkozie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Podobni jacyś tacy ;)

Widzę , grubo już idziemy z wróżbami absencji na podstawie wyglądu ze zdjęcia .
Ze zdjęcia to można sobie np. wywnioskować, że nie tylko nadgarstek jest złamany.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Koniec sezonu dla Jacka, trzeba sie z tym pogodzic.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Tak w ogóle nie wiem czy ktoś zauważył, ale to zdjęcie było tuż po DPŚ, gdzie służby mu unieruchomiły tę rękę. Na drugim zdjęciu, ze szpitala, widać że głównie nadgarstek ma owinięty, a reszta to stabilizacja po prostu.
Ja po tym zdjęciu sądzę, że to może być koniec kariery. Szkoda, dobry herbatnik był.
Ciekawe co ten Michelsen podpisał w Czewie, może da się go jeszcze wyciągnąć? No chyba że Hampel jednak zostanie...
Ciekawe co ten Michelsen podpisał w Czewie, może da się go jeszcze wyciągnąć? No chyba że Hampel jednak zostanie...
Podobno MIkkel się nie cieszył jak przedłużał i trwa akcja odkręcania tego.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski