Jack Holder
Re: Jack Holder
Nadgarstki są niesamowicie kruche i upierdliwe w leczeniu. Nie nastawiałbym się, że Jack wróci w tym sezonie na tor, jeśli faktycznie jest złamany. Zagojenie to jedno, a powrót do pełnej sprawności to drugie. Wyobrażacie sobie jazdę na żużlu z takim nadgarstkiem? Ja nie.
Myślę, że jeśli chodzi o Jacka to wiążące są tu diagnozy i doświadczenia kibicaLBN i tego się trzymajmy.`
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Haron90 pisze:Nadgarstki są niesamowicie kruche i upierdliwe w leczeniu. Nie nastawiałbym się, że Jack wróci w tym sezonie na tor, jeśli faktycznie jest złamany. Zagojenie to jedno, a powrót do pełnej sprawności to drugie. Wyobrażacie sobie jazdę na żużlu z takim nadgarstkiem? Ja nie.
Od przyjaciół z Anglii:
The Tigers swooped for the three-time World Champ to replace No.1 Jack Holder who broke his wrist in the World Cup final on Saturday night.
Cooper pisze:Myślę, że jeśli chodzi o Jacka to wiążące są tu diagnozy i doświadczenia kibicaLBN i tego się trzymajmy.`
Fajnie żeś znowu błysnął. Miałem 3 urazy nadgarstka, z czego 2 złamania. Łódeczkowatej proste i nasady kości promieniowej z małym przemieszczeniem. Wiadomo, że złamania są różne (wieloodłamowe, z przemieszczeniem itd.) Na temat powrotu sportowca po takim urazie nawet większość zwykłych ortopedów może tylko dywagować, bo to inne leczenie niż zwykłych śmiertelników. My robimy tutaj to samo. Ponadto nabijasz się ze mnie, nie pierwszy raz, ale jakimś kurczę cudem moje przypuszczenia, od razu po zejściu z toru się potwierdziły. Więc w czym masz problem? Że miałem rację?Chociaż prywatnie za mną nie przepadasz? Ja akurat nie mam problemu aby odmiennych poglądów prowadzić rzeczową dyskusję. I tak - swoją przypuszczenia opieram na podstawie urazów układu ruchu których odniosłem w życiu kilkanaście. I zwróć uwagę, że poza tym że byłem niemal pewny, że to złamanie, to co do czasu rekonwalescencji biorę pod uwagę różne rozpiętości czasowe.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Perez pisze:Pytanie czy już jest po operacji?
Klub napisze coś w stylu "Już po operacji, szybkiego powrotu do zdrowia Jack!" i kolegom wyżej to wystarczy.
Perez pisze:Czekam na info czy operacja powiodła się. Ktoś coś?
Nie licz na informację, że operacja nie powiodła się.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- tezetomaniak
- Trener
Chirurg nie popełnił błędu, ale mógł zoperować inaczej.
W tym wypadku to raczej skladanie nadgarstka z puzzli. No ale na szczescie, mamy tutaj optymistow 
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Zasadniczo to nie wiemy nic o urazie poza tym, że Jack doznał złamania w nadgarstku. Żadnych szczegółów, więc jakiekolwiek nasze prognozy (również moją) możemy sobie w buty włożyć :) Pozostaje czekać na jakieś informacje, zapewne prędzej drogą pantoflową niż z oficjalnego źródła :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Z piekarni, które dość często ocierały się o prawdę 3 do 4 tygodni maksymalnie. W przypadku Domina mimo powątpiewań piekarnia była w punkt.
A taki mialem apetyt na wygrana we Wroclawiu. Wlasciwie czekam na ten rewanz od pierwszego meczu :/
Lepiej. Dlatego ja w braku Jacka dostrzegam pozytyw że nie odkryjemy wszystkich kart. Chłopaki sobie potrenują, bo mecz jest o pietruchę.
Gelo pisze:Lepiej. Dlatego ja w braku Jacka dostrzegam pozytyw że nie odkryjemy wszystkich kart. Chłopaki sobie potrenują, bo mecz jest o pietruchę.
Mecz z Lesznem/Toruniem już nie będzie o pietruchę. Może być naprawdę ciężko o półfinał.
go! pisze:A taki mialem apetyt na wygrana we Wroclawiu. Wlasciwie czekam na ten rewanz od pierwszego meczu :/
Jakbyśmy wygrali bez Jacka, to by była historia.
Ale po co?
A po co przegrywać?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Żeby wygrać mistrza Polski
czyli wygrany tego meczu przegra tytuł, bo odkryje karty? Skomplikowany ten żużelek
papi pisze:czyli wygrany tego meczu przegra tytuł, bo odkryje karty? Skomplikowany ten żużelek
Czyli ten mecz nie ma żadnego znaczenia. Nawet psychologicznego. Ważne żeby cało i zdrowo.
Perez pisze:Ale Ty jesteś bystry jak woda w klozecie.
Ale Ty jesteś drętwy jak klocek w bidecie.