Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Można wymyślać nazwiska jak w/w, Craig Cook, Daniel King i pewnie jeszcze kilku innych. Wszyscy w takiej stawce jak dziś nic nie znacza. Także płacze Angoli są absurdalne
No właśnie dlatego się zastanawiałem, czy coś mnie ominęło :) Angielskiego żużla specjalnie nie śledzę i nie byłem pewien, czy może umknęło mi jakieś nazwisko.
No cóż. IMO największymi przegranymi Duńczycy. Ich najsłabsze ogniwo - Jensen - był najlepszym zawodnikiem finału, a oni kończą z brązem. No ale kto by pomyślał, że kwartet Madsen - Thomsen - Michelsen - Pedersen zrobi łącznie...16 pkt. Oni powinni to byli wygrać w cuglach
No cóż. IMO największymi przegranymi Duńczycy. Ich najsłabsze ogniwo - Jensen - był najlepszym zawodnikiem finału, a oni kończą z brązem. No ale kto by pomyślał, że kwartet Madsen - Thomsen - Michelsen - Pedersen zrobi łącznie...16 pkt. Oni powinni to byli wygrać w cuglach
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Michelsen to cienki bolek. W stawce nie znaczy nic. Cały czas stoję na stanowisku, że Motor go zbudował i tu osiągnął swój pick. Niech czeźnie.
- niespokojny
- Trener
Peak. Teraz Jackie Holder taki osiaga. Najlepszy sezon w karierze i dwa levele do przodu w porownaniu z poprzednim sezonem. Skazywany na jednoroczny pobyt. Spodziewalem sie progresu ale chyba nie az takiego.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Znacie jakiś godny polecenia stream dzisiejszych IMP?
Dzięki piękne.
No i nie wiadomo, czy pojadą, ale kabaret 
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Ostatnio zastanawiałem się czy mieliśmy jakąś kolejkę ligową bez kompromitacji/żenady/skandalu. Dziś kolejki ligowej nie ma a szykują się niezłe jajca
Motor mocny
A tor przygotowali ludzie z PZMotu
karę im! Walkower!
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Walkower i poteżna kara finansowa dla PZM.
BTW. Jakaś próba toru będzie?
BTW. Jakaś próba toru będzie?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
A Gollob chwali PZM za wzorowe postępowanie :)
"Tor został starannie przygotowany, ale coś nie zagrało"
"Tor został starannie przygotowany, ale coś nie zagrało"
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Odebrać punkty PZM. Patologia w ich wykonaniu.
Facet w materiale mówi, że na wesele nie poszedł, nie śpi bo komodę trzyma.. tfu - tor przygotowuje, a 10 min. później info, że zawodnicy odmawiają jazdy ze względu na zły stan pól startowych i łuków. No ciężko to bez uśmiechu na gębie przyjąć :D
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Trzeba przenieść finał do Lublina...
A tak szczerze kurcze przedszkole co się dzieje...
Edit: no i nie pojadą, najszybciej jutro o 19...
A tak szczerze kurcze przedszkole co się dzieje...
Edit: no i nie pojadą, najszybciej jutro o 19...
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Piękna sprawa te dzisiejsze odwołanie. Bareja by tego nie wymyślił
PZMot tak wybielił te dotychczasowe problemy krośnian, ehh szkoda tylko bo liczyłem na wieczór z żużlem.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- tezetomaniak
- Trener
Podstawowe pytanie to dlaczego w ogóle Krosno dostało ten finał. Może trzeba wprowadzić zasadę, że finały organizują medaliści DMP z poprzedniego sezonu i cześć.
No to jutro tym bardziej będzie problem bo pogoda niepewna :(
tezetomaniak pisze:Podstawowe pytanie to dlaczego w ogóle Krosno dostało ten finał. Może trzeba wprowadzić zasadę, że finały organizują medaliści DMP z poprzedniego sezonu i cześć.
Tutaj akurat chodzi o promocję żużla w ośrodkach drugoligowych i przy okazji aby na tym cyrku zarobił Maciej Polny i jego speedway events.Był Rzeszów i Piła tylko nie wiem skąd w tym roku znowu wpadło Krosno.Ale jak zoorali PZM to chyba się na długo z nich wyleczą.
odkąd są 3 finały to każdą rundę na organizować klub z innej klasy rozgrywkowej. Klucza wyboru chyba nie ma, ale kiedyś czytałem czyjąś wypowiedź, że w elidze w ogóle ciężko o znalezienie chętnych, bo ludzie wolą chodzić na ligę
- niespokojny
- Trener
Jestem w stanie zrozumiec Pile i Rzeszow. Ale Krosno juz bylo w zeszlym roku. Juz pomijam ze wybrano chyba najmniej ciekawe tory w Polsce.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
kibicLBN pisze:Piękna sprawa te dzisiejsze odwołanie. Bareja by tego nie wymyśliłPZMot tak wybielił te dotychczasowe problemy krośnian, ehh szkoda tylko bo liczyłem na wieczór z żużlem.
No nie bardzo, bo juz jest poszukiwanie tajemniczej osoby, co tor we srode zbronowala, zapewne ukradkiem, pod oslona nocy, bez pytania.
- tezetomaniak
- Trener
Widziany ostatnio na weselu z Fiałkowskim.Podobno tylko polewał.
Przecież to jest gigantyczna kompromitacja PZM i tylko i wyłącznie PZM.
Nie ma znaczenia, kto i kiedy ten tor zbronowal. Czy to był Leśniak, Kwieciński, Jaworek czy Dryła. Marynarki miały go do dyspozycji i pod kontrolą od czwartku. To są 4 dni, żeby ogarnąć, że na nim nie da się jechać i ogłosić to z odpowiednim wyprzedzeniem. To oni o 17 stwierdzają, że jest ok, a potem jednak zawodnicy im mówią, że nie jest ok. Naprawdę nie było tam dni jednego gościa, który powiedziałby im wcześniej, że zawodnicy na tym nie pojadą?
Można było to przełożyć w czwartek, w piątek, sobotę, a nawet dzisiaj rano. To te cymbały czekały do końca ściągając zawodników do Krosna i kibiców na trybuny.
Nie ma znaczenia, kto i kiedy ten tor zbronowal. Czy to był Leśniak, Kwieciński, Jaworek czy Dryła. Marynarki miały go do dyspozycji i pod kontrolą od czwartku. To są 4 dni, żeby ogarnąć, że na nim nie da się jechać i ogłosić to z odpowiednim wyprzedzeniem. To oni o 17 stwierdzają, że jest ok, a potem jednak zawodnicy im mówią, że nie jest ok. Naprawdę nie było tam dni jednego gościa, który powiedziałby im wcześniej, że zawodnicy na tym nie pojadą?
Można było to przełożyć w czwartek, w piątek, sobotę, a nawet dzisiaj rano. To te cymbały czekały do końca ściągając zawodników do Krosna i kibiców na trybuny.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski