Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#51 Postautor: Apocalips » 23 września 2004, o 20:53

Rozumiem, że za 2500 zł silnik pożyczany jest na jedno spotkanie :?: Czyli na około 5-7 biegów :?: :?
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Volter_Apator

#53 Postautor: Volter_Apator » 23 września 2004, o 21:21

Ciezko będzie wygrać z Falubazami, ale cuda się zdarzają.
Zielonka ma silny skład. Okoniewski, Swist, Richardson to nie są debiutanci tylko już markowi jeźdźcy.
W Lublinie jest dobry Peter Karlsson ale i on może mieć problemy z zawodnikami ZKZ-tu.
Główny problem to sprzęt - tu Falubaz może być daleko z przodu.
APATOR TORUN

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#54 Postautor: yamahaR1 » 23 września 2004, o 22:36

kasa kasą ale trzeba jeszcze wiedzieć gdzie ten sprzęt zrobić żeby jechał jak trzeba. A może cudowny powrót jokera darka śledzia z wrocławskim eligowym sprzętem? :lol:

maloh
Szkółkowicz

#55 Postautor: maloh » 23 września 2004, o 22:50

Gawrzyk pisze:Lotos 1 mln

skÄ…d masz takie kwoty ?
powiem Ci że za mało

harry
Trener

#56 Postautor: harry » 24 września 2004, o 00:31

maloh pisze:
Gawrzyk pisze:Lotos 1 mln

skÄ…d masz takie kwoty ?
powiem Ci że za mało

Z najlepswzych źródeł!!!
Co i na co za mało?

meridol

#57 Postautor: meridol » 24 września 2004, o 00:54

Gawrzyk pisze:ja nie widzialem zeby ktos z klubu powiedzial ze są albo że nie ma...Jest cisza, a jak wiadomo u nas cisza oznacza ze sie mysli i robi a nie zajmuje gadaniem.
Jest jeszcze duzo czasu do barazow, w przyszlym tyogodniu wiele sie wyjasni. Zalecam odrobine cierpliwosci..

popieram w 100%
przeciez nasi nie naucza sie nagle lepiej jezdzic,jedyna szansa w motocyklach.dyrekcja klubu dobrze wie ze trzeba miec super sprzet na ten dwu mecz i na pewno nie siedza z zalozonymi rekami. poczekajmy pare dni a jak sie komus nudzi to niech szuka sponsora na sprzet. moze zrobic ogolno lubelska zbiorke?!!!! :wink:

Michael00

#58 Postautor: Michael00 » 24 września 2004, o 17:51

tak tak połudzcie sie na ekstralige zawsze mozna :) nie wazne z kim bedziecie jezdzic i tak nie macie szans z zadnym klubem z ekstraligi wiec do zobaczenia w przyszlym roku na stadionie w Lublinie i Rzeszowie
rzeszów rulezzzzz

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#59 Postautor: jas » 24 września 2004, o 18:38

i przyszedles tutaj tylko po to zeby nam to powiedziec? no ale co tam - przeciez trzeba sie jakos dowartosciowac i rozladowac frustracje po przegranym meczu. :twisted:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#60 Postautor: Gelo » 24 września 2004, o 19:07

Ja myslę, że nikt z Rzeszowa nie powinien się wypowiadać na temat szans czy ich braku. Było tyle napinania i pewniactwa, frazesach o niepowstrzymanej foliowej nawałnicy i całą znajomość żużla fanów spod znaku Wielkiej Kuciapy szlag trafił. Nasi chłopcy podtarli dupska folią i spuścili wodę razem z całym józkowym gównem.
Co do barażu - najlepiej ocenia to nasz trener. Tak jak on uważam, że najważniejsze jest to, że z każdym sezonem robimy krok do przodu, postęp jest widoczny. Trzeba spróbować, a co z tego wyjdzie - zobaczymy. Nie mamy teraz nic do stracenia, możemy tylko zyskać. Ponieważ już mamy najlepszy sezon od 9 lat można do dwumeczu podejść na luzie, bo to Falubaz musi wygrać a nie my. Myślę, że w Lublinie sobie poradzimy, gorzej będzie z obroną zaliczki. Ale w zeszłym roku po wygranej Unii z Wybrzeżem "tylko" 6 punktami, mało kto wierzył (ja również) że Tarnów utrzyma to w rewanżu. A jak było wszyscy wiemy. I dlatego żużel jest taki wspaniały.

Gość

#61 Postautor: Gość » 24 września 2004, o 21:57

mam jedno pytanie!! po co zaladacie ten temat, skoro nikt w polsce nie wie, kto bedzie naszym rywalem??? a temat juz zaczety i bo bez sensownie

Robson
Senior

#62 Postautor: Robson » 24 września 2004, o 22:11

Ty to naprawde chyba jesteÅ› w ciemiÄ™ bity ....

borys88

#63 Postautor: borys88 » 24 września 2004, o 22:54

Wydaje mi się, że sprzęt nie jest aż taki ważny jak się wydaje (chyba, że przewaga jest kosmiczna!!). Na meczu ze Stalą Rzeszów Maciej Kuciapa miał sprzęt-rakieta, ale wygrał tylko pierwszy swój bieg. Co do naszej drużyny, to ostatnio obawiam się, o formę Frankówa i Karlssona. Świeci ostatnio Sebastian Trumiński 8) i Daniel Jeleniewski :shock: i chwała mu za to generalnie.

Co wy na to żeby naszą maskotkę nazwać............Siwek ?? :twisted:
w końcu jest taka szara.... hehe

Zulu
Junior

#64 Postautor: Zulu » 24 września 2004, o 23:06

Michael00 pisze:tak tak połudzcie sie na ekstralige zawsze mozna :) nie wazne z kim bedziecie jezdzic i tak nie macie szans z zadnym klubem z ekstraligi wiec do zobaczenia w przyszlym roku na stadionie w Lublinie i Rzeszowie
rzeszów rulezzzzz

Szanse zawsze są. Poza tym jak spadać, to z wysokiego konia. Jakoś wolę zapłacić za bilet na przegrany mecz z ekstraligowcem niż patrzeć, jak Kuciapa ryczy w parkingu a Trumiński ośmiesza na torze Barana, Miesiąca i całą resztę waszych MISZCZÓW. Po meczu z Rzeszowem to chyba zrozumiałe, że chcielibyśmy obejrzeć kawałek żużla na w miarę wysokim poziomie, bo lepiej od Stali pojechałaby szkółka żużlowa z Krosna. :lol: A ekstraliga? To sprawa drugorzędna. Nic na siłę. Nie uda się w tym roku, to być może uda się za rok. Co prawda nie chce mi się już oglądać waszych zawodników, ale jak to mówią -nie ma tego złego. Najwyżej obejrzę kolejny mecz w Rzeszowie bez rundy honorowej w wykonaniu Barana i Spółki...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

borys88

#65 Postautor: borys88 » 24 września 2004, o 23:08

a co do typów punktowych na 10 pazdziernika to (jeśli się nic nie zmieni zbytnio):

TÅ» Sipma - ZKÅ» Quick-Mix
Franków 7 Huszcza 4
Trumiński 6 Kłopot 5
Knapp 8 Åšwist 9
Piszcz 9 Richardson 11
Karlsson 14 Okoniewski 9
Stachyra 0 Suchecki 2
Jeleniewski 6 Marcinkowski 0

ale ja się aż tak nie znam :wink:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#66 Postautor: grzesieck » 24 września 2004, o 23:17

borys88 pisze:a co do typów punktowych na 10 pazdziernika to (jeśli się nic nie zmieni zbytnio):

Franków 7 Huszcza 4
Trumiński 6 Kłopot 5
Knapp 8 Åšwist 9
Piszcz 9 Richardson 11
Karlsson 14 Okoniewski 9
Stachyra 0 Suchecki 2

Troche mala szansa zeby obaj zdobyli 0 pkt biorac pod uwage fakt ze ze zdobyczy punktowych wychodzi 50:40 :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#67 Postautor: jas » 24 września 2004, o 23:54

Zulu pisze: Jakoś wolę zapłacić za bilet na przegrany mecz z ekstraligowcem niż patrzeć, jak Kuciapa ryczy w parkingu a Trumiński ośmiesza na torze Barana, Miesiąca i całą resztę waszych MISZCZÓW.

a ja bym bardzo chetnie poszedl na ten mecz jeszcze raz. a jak trumna osmiesza Baran czy Miesiaca, a takze miny rzeszowskich kibicow jak po tym meczu to bym mogl ogladac w nieskonczonosc. :twisted:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#68 Postautor: grzesieck » 25 września 2004, o 00:41

jas pisze:
Zulu pisze: Jakoś wolę zapłacić za bilet na przegrany mecz z ekstraligowcem niż patrzeć, jak Kuciapa ryczy w parkingu a Trumiński ośmiesza na torze Barana, Miesiąca i całą resztę waszych MISZCZÓW.

a ja bym bardzo chetnie poszedl na ten mecz jeszcze raz. a jak trumna osmiesza Baran czy Miesiaca, a takze miny rzeszowskich kibicow jak po tym meczu to bym mogl ogladac w nieskonczonosc. :twisted:

Pamietam nawet jak powiedzialem do Ciebie jakos po 12 biegu cos w stylu: "dzisiaj to moglbym siedziec na stadionie i ogladac ten mecz przez caly dzien" :P
METHANOL ADVENTURE TEAM

borys88

#69 Postautor: borys88 » 25 września 2004, o 17:34

grzesieck pisze:
borys88 pisze:a co do typów punktowych na 10 pazdziernika to (jeśli się nic nie zmieni zbytnio):

Franków 7 Huszcza 4
Trumiński 6 Kłopot 5
Knapp 8 Åšwist 9
Piszcz 9 Richardson 11
Karlsson 14 Okoniewski 9
Stachyra 0 Suchecki 2

Troche mala szansa zeby obaj zdobyli 0 pkt biorac pod uwage fakt ze ze zdobyczy punktowych wychodzi 50:40 :lol:

sorry, generalnie zapomniałem ze w pierwszym biegu jadą juniorzy!! :oops: wiec stachyra 1 a Knapp 7

Piotrbaz

#70 Postautor: Piotrbaz » 25 września 2004, o 17:53

knapp zrobi powyzej 10 ptk !! przekonasz sie !! 8)

stachyra 1 ptk sie zgadzam ale z 6 jelenie nie bardzo ;p jelen zrobi ze 3 ptk moze 4 ;p ... piszcz jakies 7 franki tez trumna 8-9 karlsson jesli bedzie jechal normalnie to jakies 13

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#71 Postautor: bartosch » 25 września 2004, o 21:34

co by nie pisac czeka nas bardzo ciezka przeprawa, na naszym torze powinnismy zwyciezyc ale w Zielonej Gorze lekko nie bedzie, gdyz tamtejszy tor jakos "naszym" nie lezy (dobrze, ze nie ma Sledzia bo on wyjatkowo za nim nie przepadal) mimo to jestem optymista i czuje, ze bedzie dobrze! pozdrawiam!
carpe diem!

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#72 Postautor: Prymus » 25 września 2004, o 22:26

bartosch pisze:co by nie pisac czeka nas bardzo ciezka przeprawa, na naszym torze powinnismy zwyciezyc ale w Zielonej Gorze lekko nie bedzie, gdyz tamtejszy tor jakos "naszym" nie lezy (dobrze, ze nie ma Sledzia bo on wyjatkowo za nim nie przepadal) mimo to jestem optymista i czuje, ze bedzie dobrze! pozdrawiam!

W zasadzie trudno powiedziec czy im lezy czy nie.
Ostatnio nie mieli jakos okazji do czestych startow w tamtych rejonach.
Z tego co sie orientuje to Franek w Zielonce akurat niezle posuwał.
A reszta- to bedzie wielka niewiadoma. Tor zdecydowanie krotszy, ciekaw jestem jak odnajdzie sie (??) na nim Jelen.
Obrazek

Awatar użytkownika
istred
Trener

#73 Postautor: istred » 25 września 2004, o 22:34

Krótki tor jest także w Gorzowie (prawie okrągły) przypuszczam, że w Zielonce jest podobny. Nasi zawodnicy radzili sobie na nim całkiem nieźle, dobrze wychodzili ze startu. Jak Grzesiek Knapp sie dopasował to dwa razy objechał Flisa. Ile punktów przywiózł Jeleń wszyscy wiedzą. Franek tor zna najlepiej z całej drużyny. Tak więc tor nie powininen być problemem.
Ostatnio zmieniony 25 września 2004, o 22:51 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#74 Postautor: KubuÅ› » 25 września 2004, o 22:44

istred pisze:Krótki tor jest także w Gorzowie (prawie okrągły) przypuszczam, że w Zielonce jest podobny. Nasi zawodnicy radzili sobie na nim całkiem nieźle, dobrze wychodzili ze startu. Jak Grzesiek Knapp sie dopasował to dwa razy objechał Palucha. Ile punktów przywiózł Jeleń wszyscy wiedzą. Franek tor zna najlepiej z całej drużyny. Tak więc tor nie powininen być problemem.

Chodzilo ci chyba o Flisa bo Paluch w tym meczu nie jechal :twisted:

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#75 Postautor: Maciek » 26 września 2004, o 01:14

Ja mam jedno pytanie a mianowicie jak obydwa spotkania zakonczal sie remisem co wtedy :?: czekam na odpowiedz :!:
Obrazek
Obrazek
Obrazek