Motor Lublin w sezonie 2023
Re: Motor Lublin w sezonie 2023
Oni chyba w Elidze mają jakąś platformę (wortal?), przez który dziennikarze mogą wcześniej zadać pytania osobom biorącym udział w konferencji.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Panowie, ale nazwisk to nie przekręcajcie, tak nie wypada ;)
Dominik Berwertz
Dominik Berwertz
papi pisze:Panowie, ale nazwisk to nie przekręcajcie, tak nie wypada ;)
Dominik Berwertz
Zapisze w notatniku.
Ja nic nie przekręcam, nie wiem jak można chodzić na żużel i wymyśleć jakiegoś "Bergenza", przecież to sława nie mniejsza od Mrówy 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Ja nic nie przekręcam, nie wiem jak można chodzić na żużel i wymyśleć jakiegoś "Bergenza", przecież to sława nie mniejsza od Mrówy
Gdzie jemu do księdza Kiełbasy czy Mrówy ;]
albo Zbigniewa Wojciechowskiego i jego VIP Speedway Clubu (tutaj ja mogłem przekręcić) :)
Nie zapominajmy o Panu Cezarym Trąbce :D
Berwertz to swego rodzaju fenomen.
Parę ładnych lat przy speedwayu, a ciągle gada jak laik i zadaje idiotyczne pytania.
Czas wyścigu raz poda, a raz zapomni. Serio, jest tylko kilka rzeczy do podania po biegu: miejsca zawodników, wynik wyścigu, wynik meczu i czas. Jak można zapomnieć o którejkolwiek? Muzyka na stadionie jak na 16 urodzinach jakiegoś sebiksa, chociaż nie wiem czy to akurat on odpowiada za dobór utworów.
Parę ładnych lat przy speedwayu, a ciągle gada jak laik i zadaje idiotyczne pytania.
Czas wyścigu raz poda, a raz zapomni. Serio, jest tylko kilka rzeczy do podania po biegu: miejsca zawodników, wynik wyścigu, wynik meczu i czas. Jak można zapomnieć o którejkolwiek? Muzyka na stadionie jak na 16 urodzinach jakiegoś sebiksa, chociaż nie wiem czy to akurat on odpowiada za dobór utworów.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Przepraszam jeśli głupie pytanie, ale co się stało dokładnie z panem redaktorem Tomaszem Maciuszczakiem? Robił naprawdę świetną robotę, sam zrezygnował czy klub postawił na tego drugiego, może i sympatycznego, ale jednak nie nadającego się do żużla pana?
PS: Fajne podsumowanie z meczu z Krosnem https://www.youtube.com/watch?v=enZciDl ... otorLublin
PS: Fajne podsumowanie z meczu z Krosnem https://www.youtube.com/watch?v=enZciDl ... otorLublin
-
vertigo_07
W głowie kołacze mi jakaś jego wypowiedź (chyba dla audycji Pięć Jeden), że zmienił pracę i ze względu na potencjalny konflikt interesów albo możliwe zarzuty o bycie nieobiektywnym musiał przestać bezpośrednio się angażować w działalność klubu. Ale pamiętam to jak przez mgłę, więc nie dam sobie uciąć ręki czy to prawda.
chłop prowadzi wesela, jest w jakimś sensie pajacem. Nie oczekujmy od niego zbyt wiele :D
!Tylko Motor z Lublina!
Patrząc na tabelę wydaje mi się, że trafimy w pierwszej rundzie na Leszno. Nie sądzę, żeby Wilki się postawiły u siebie i spodziewam się 3 punktów dla Leszna. Natomiast Toruń w Gorzowie raczej nie ma czego szukać i stracą pewnie nawet bonusa. Przy takich wynikach Wrocław trafia na Toruń, a my na Byki.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
ale gdyby się okazało, że Woffinden zostaje zawieszony, a powrót Pawlickiego nie jest pewny (a tutaj pewnie będą mieli swoje wtyki :)), to mogą nie chcieć wygrać w Krośnie
RadeKas pisze:Patrząc na tabelę wydaje mi się, że trafimy w pierwszej rundzie na Leszno. Nie sądzę, żeby Wilki się postawiły u siebie i spodziewam się 3 punktów dla Leszna. Natomiast Toruń w Gorzowie raczej nie ma czego szukać i stracą pewnie nawet bonusa. Przy takich wynikach Wrocław trafia na Toruń, a my na Byki.
Leszno woli Spartę dlatego uważam, że w połowie pojada juniorami do Krosna.
Też uważam, że Leszno przegra w Krośnie. I nie będzie im z tego powodu przykro. Oni nie mają interesu jechac z nami, bo:
a) kompletnie nie umieją naszego toru, dużo lepiej czują się na olimpijskim, szczególnie Kołodziej.
b) my na ich czujemy się całkiem dobrze
c) Sparta być może pojedzie osłabiona brakiem Pawlickiego. W zawieszenie Woffindena nie wierzę.
Nawet jeśli nie pokonają Sparty to w rywalizacji z nimi mają dużo większą szansę na LL niż z nami.
a) kompletnie nie umieją naszego toru, dużo lepiej czują się na olimpijskim, szczególnie Kołodziej.
b) my na ich czujemy się całkiem dobrze
c) Sparta być może pojedzie osłabiona brakiem Pawlickiego. W zawieszenie Woffindena nie wierzę.
Nawet jeśli nie pokonają Sparty to w rywalizacji z nimi mają dużo większą szansę na LL niż z nami.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ja nie sądzę żeby Leszno bawiło się w kalkulacje. Zawodnicy zarabiają na torze. A brak ich wystawiania na rzecz juniorów też raczej nie służy budowaniu team spirit. Bardziej spodziewam się że po ostatnim sukcesie będą chcieli pójść za ciosem.
Richie Faulkner:
ale awans do półfinałów to 4 mecze więcej
Kargolo pisze:Czas wyścigu raz poda, a raz zapomni. Serio, jest tylko kilka rzeczy do podania po biegu: miejsca zawodników, wynik wyścigu, wynik meczu i czas. Jak można zapomnieć o którejkolwiek?
Ale o jaki tu spokój nigdy nie zapomniał to najważniejsze (myślę, że również dla wielu na stadionie
Czasem to się cieszę że głośniki na stadionie działają jak działają.
Ostafiński pisze, że w weekend miała się rozstrzygnąć przyszłość Jarka i podobno Kuba dał mu wolną rękę w szukaniu klubu. Czyli nie udało się tematu przeciągnąć do playoffow. Trzeba mieć nadzieję, że kapitan podejdzie do tematu z pełną motywacją do końca. .
viewtopic.php?p=433459#p433459
Parafrazując:
Czy naprawdę Ostaf musi to pisać zeby uwierzyć w oczywiste oczywistości? To chyba wie każdy...
Parafrazując:
Czy naprawdę Ostaf musi to pisać zeby uwierzyć w oczywiste oczywistości? To chyba wie każdy...
Antti Vuolas i Wiktor Rafalski zostali nowymi zawodnikami Texom Stali Rzeszów. Obaj mogą stanowić solidne wzmocnienie zespołu aspirującego do awansu. Zarówno Fin, jak i młodzieżowiec, mają za sobą epizody w tegorocznych rozgrywkach PGE Ekstraligi i regularnie startują w U24 Ekstralidze.
Oto co napisał na sb nasz niedawny kolega z Torunia odnośnie lucky losera: "Ewentualnie Motor jako LL. U siebie jednak powinni Apator pokonać, dwumeczu nie wygrają ale tam punktowo nie będzie dużej różnicy." Niezły pajac :)
W zeszłym sezonie nasz dwumecz w półfinale 94:86
Przy furze szczęścia z kontuzją Michelsena, ściemnieniem Matiego, lepszymi niż teraz U-24, Lambertem, Przedpełskim, Affeltem i Lewandowskim. Akurat Toruń to najgorzej jeżdżąca drużyna na wyjazdach, a w Lublinie szczególnie. Nawet gdyby jakimś cudem wygrali z nami u siebie, to wytargają 2 może 4 punkty. W Lublinie ok. 20 w palnik.