Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Już widziałem Bańbora w składzie :D
No ja nadal nie jestem pewien, czy jest cały i zdrowy
to że wstał i chodzi, nie znaczy że bark z obojczykiem jest cały.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Kaman pisze:Już widziałem Bańbora w składzie :D
Ja już widziałem dyskusję Bańbor czy Vuolas czy Grzelak :D
Nieźle się zdrzemnął Vaculik w finale
Motor mocny
Gdyby miał coś pęknięte/złamane to tak doświadczony i raczej inteligentny żużlowiec nie łaziłby sam po torze i parku maszyn tylko od razu oddał się pod opiekę medyczną.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
kibicLBN pisze:No ja nadal nie jestem pewien, czy jest cały i zdrowyto że wstał i chodzi, nie znaczy że bark z obojczykiem jest cały.
Lekarka tylko zajrzała do ust, także ok
No i może być kłopot z obojczykiem
RadeKas pisze:Gdyby miał coś pęknięte/złamane to tak doświadczony i raczej inteligentny żużlowiec nie łaziłby sam po torze i parku maszyn tylko od razu oddał się pod opiekę medyczną.
To wcale tak nie działa. Po pierwsze adrenalina, po drugie prób bólu, po trzecie jego rodzaj. Ja urazów kości, stawów i więzadeł (złamań , skręceń, odprysków kości, naderwanych więzadeł) miałem sporo w życiu (raczej kilkanaście) i część z nich była wykrywana z opóźnieniem, bo tego rodzaju ból znoszę dobrze i rzadko obrzęk jest duzy, ale jak mnie zacznie brzuch boleć to mogę leżeć sparaliżowany. Myślę że żużlowcy z racji przyzwyczajenia mogą mieć podobnie. Naprawdę można chodzić ze złamaniem dwa tygodnie i myśleć, że wszystko jest ok :)
Może tak być, jednak od chłopa zbliżającego się do 40 i żyjącego tym sportem, a zatem również kontuzjami, spodziewałbym się dobrego ogarnięcia takich tematów. Ale kto wie. Zobaczymy w ciągu dnia lub dwóch.
Richie Faulkner:
Jak masz w życiu złamanie numer X to często wiesz czy jesteś cały, bez lekarza ale da się pomylić. Pamiętam jak będąc 14-stolatkiem po upadku, ze stoickim spokojem splunąłem i stwierdziłem ,,k*** złamałem rękę". Poszedłem na osiedle, pograłem na kompie i po kilku godzinach zakomunikowalem w domu, że złamałem rękę. Co ciekawe każdemu takiemu urazowi (czy wyrywaniu zęba też) towarzyszyła wieczorna gorączka, a niekoniecznie opuchlizna. Każdy typ przechodzi po swojemu.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Na tych kamerach w playerze można było oglądać boks Lindgrena. Coś mu tam medycy grzebali przy prawym barku ale to wiadomo że nic nie wiadomo
Do półfinałów się zagoi, chyba 
Badali cały czas. Teraz zakończyli przekaz. Pewnie dowiemy się z artykułów w mediach, bo klub nic nie poinformuje.
Poinformują że: ,,się poobijał
- ale trenerze, poobijany w gipsie?
- w gipsie siniaków tak nie czuć "
I tyle w temacie.
- ale trenerze, poobijany w gipsie?
- w gipsie siniaków tak nie czuć "
I tyle w temacie.
Wygląda to źle ale na info z klubu bym nie liczył
Jest jakis stream dzisiejszych IMP?
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Styl jazdy w łukach w wykonaniu Adriana Gały nadal bez zmian.
ezbeg pisze:Styl jazdy w łukach w wykonaniu Adriana Gały nadal bez zmian.
Myślę, że dla własnego dobra jak i kolegów z toru Adrian powinien się poważnie zastanowić nad kontynuowaniem swojej żużlowej kariery…
To prawda że jest podejrzenie złamania nogi u Piotra Pawlickiego?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Oficjalnie nie ma żadnego podejrzenia, są tylko domysły, że albo coś z nogą w kolanie albo ścięgna.
Tutaj upadek:
https://twitter.com/ParkMaszyn/status/1 ... 8546718722
Tutaj upadek:
https://twitter.com/ParkMaszyn/status/1 ... 8546718722
No tragiczny jest ten Gała.
Skąd on w ogóle bierze tak szybkie motocykle?
Skąd on w ogóle bierze tak szybkie motocykle?
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Gała powinien mieć zakaz uprawiania tego sportu
Gała to drugi Miedziński, obaj powinni dostać zakaz jazdy na żużlu
Uczeń przerósł miszcza. Miedziak leżał niemal w każdym meczu, Gala leży średnio dwa razy w każdym spotkaniu...