Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Za długo się zbierałeś z zakupem? ;) Jeszcze wczoraj wieczorem było ponad 1000 miejsc wolnych.
Nie po prostu myślałem że kupię normalnie w kasie jak to było mówione. Nie wziąłem pod uwagę że to Motor przyjeżdża do Krosna :)
Efekt Zmarzlika działa!
Marcin0203 pisze:Napisałem do biura obsługi klienta w Eventim. Czekam na odpowiedź. Dam znać tutaj o finale sytuacji :) Może kiedyś komuś się to przyda.
No i?
-
Raczejj pisze:Marcin0203 pisze:Napisałem do biura obsługi klienta w Eventim. Czekam na odpowiedź. Dam znać tutaj o finale sytuacji :) Może kiedyś komuś się to przyda.
No i?
Jest możliwość wyrobienia duplikatu (koszt 10zl za zamówienie, niezależnie ile było biletów/karnetów na tym zamówieniu + koszt wysyłki), oczywiście poprzedni bilet/karnet anulują. Formularz złożyłem i wysłałem w czwartek. Mam nadzieję, że zdąża w tym tygodniu to ogarnąć.
WTS sprzedaje bilety na mecz z Motorem. Na sektorze gości brak już wolnych miejsc i nie wiem czy dopiero otworzą sprzedaż czy już pozamiatane. Kupował ktoś już?
asid73 pisze:WTS sprzedaje bilety na mecz z Motorem. Na sektorze gości brak już wolnych miejsc i nie wiem czy dopiero otworzą sprzedaż czy już pozamiatane. Kupował ktoś już?
Sprzedaż ruszyła parę dni temu na ten mecz i z tego co pytałem kolegę z Wrocławia to mówił, że możliwe, że już były na sektor gości, ale dla pewności poleca napisać na profilu Sparty na Facebooku. Odpisują szybko.
Edit: nie było jeszcze sprzedaży dla gości.
Ponoć ruszyła sprzedaż dla gości we Wrocku.
https://twitter.com/motorlublinpgee/sta ... 7111735306
https://twitter.com/motorlublinpgee/sta ... 7111735306
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"

Czytał Łukasz Benz
Wejdę na sektor gości we Wrocławiu, mając bilet na inny sektor ? Tylko jeden sektor jest jeszcze dostępny i nie wiem czy brać. Ile tam miejsc jest dla przyjezdnych i dlaczego bilety zeszły tak szybko ?
nie wejdziesz
qpa pisze:nie wejdziesz
Ge(L)o pisze:Wejdę na sektor gości we Wrocławiu, mając bilet na inny sektor ? Tylko jeden sektor jest jeszcze dostępny i nie wiem czy brać. Ile tam miejsc jest dla przyjezdnych i dlaczego bilety zeszły tak szybko ?
Wejdziesz, mnie z kumplem w sezonie 2022 przekierowali z pod sektora U na sektor gości, muszą tylko widzieć komu kibicujesz czyli jakieś barwy musisz mieć (koszulka, szalik...)
a to zależy od szczęścia, ja byłem światkiem jak odprawili gościa z kwitkiem i stał po drugiej stronie siatki później w stronę zegara.
Jakby jakimś cudem ktoś miał na zbyciu 1 bilet ulgowy lub normlany na najbliższy mecz z Częstochową, to będę wdzięczny za info.
A ja odkupię 2 bilety na sektor gości na mecz we Wrocławiu.
-
- Zawodowiec
- Kontakt:
Pytanie do zorientowanych.
Wybieram się z rodzina na mecz do Wrocławia, sektor U (niestety za późno zabrałem sie do kupienia biletów na sektor gości). Czy ktoś miał jakieś nieprzyjemności ze strony miejscowych jeśli będziemy w barwach Motoru na sektorze nie przeznaczonym dla gości?
Z góry dzięki za info.
Pozdrawia
Wybieram się z rodzina na mecz do Wrocławia, sektor U (niestety za późno zabrałem sie do kupienia biletów na sektor gości). Czy ktoś miał jakieś nieprzyjemności ze strony miejscowych jeśli będziemy w barwach Motoru na sektorze nie przeznaczonym dla gości?
Z góry dzięki za info.
Pozdrawia
MOTOR LUBLIN
We Wrocławiu raczej nie, ale jakbyśmy wygrywali to nigdy nie masz pewności czy jakiś pojedynczy nadgorliwy się nie trafi.
K.A.M.I.L. pisze:Pytanie do zorientowanych.
Z góry dzięki za info.
Byłem na finale 2021 na sektorze L, najbliżej klatki gości. Wtedy wszyscy byli w barwach i nie było problemu, atmosfera bardzo dobra. Sporo ludzi łaziło w głąb sektorów po piwo i do kibla i też raczej bez stresu. Tak samo było na mieście, czy w tramwaju. Generalnie wiadomo, że na wyjazdach nie ma co cwaniakować barwami, ale myślę, że akurat we Wrocławiu jest swobodniej, co pewnie zawdzięczamy piłkarskim relacjom.
Inna kwestia, że było nas w 2021 bardzo dużo, siedzieć w 4 osoby na innym sektorze na żółto może być inaczej :)
Aha - pamiętam za to, że przy wejściu na sektory gospodarzy (wtedy sektor L) problem był trochę z ochroną, która kazała raczej chować barwy.
BTW - sektor U to jest sektor stojący, nie ma tam siedzeń chyba.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
- Zawodowiec
- Kontakt:
Dzięki Cooper.
Zgadza się, to jest sektor stojący wczoraj było jeszcze dostępnych 350 biletów.
W sumie będzie nas 7 osób w tym dwójka dzieci.
Zgadza się, to jest sektor stojący wczoraj było jeszcze dostępnych 350 biletów.
W sumie będzie nas 7 osób w tym dwójka dzieci.
MOTOR LUBLIN
Czy poszukuje ktoś wejścia na dziś? Proszę o priv, mam 2 wejścia na karnet, niedogodność jest taka, że ruszam z domu dopiero po meczu w Grudziądzu, więc wejście na ostatnią chwilę. Cena jak za bilety normalne.
Motor mocnyj!
Poszukuję biletu normalnego na dziś, gdyby ktoś posiadał to proszę o kontakt tel 780 047 122, z góry dziękuję
Ktoś chętny na wejście na karnet normalny? Cena regularna 60zl.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Ktoś chętny na wejście na krytą? Cena oczywiście nominalna. Kontakt PW.

Daniel Jeleniewski: "Jeszcze kupę mogę zrobić."
Witam,
Jak to jest z posiadaczami kartnetów, jest pierwszeństwo przy kupnie biletów na PO ? Nie chce mi się szukać tej informacji,dlatego pozwoliłem sobie napisać.
Jak to jest z posiadaczami kartnetów, jest pierwszeństwo przy kupnie biletów na PO ? Nie chce mi się szukać tej informacji,dlatego pozwoliłem sobie napisać.