Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Jak wprowadzą KSM to nie będzie o czym gadać. I forum żużlowe można będzie przekształcić na forum szachowe. Chyba nie ma we władzach aż takich debili, by wprowadzać tego typu regulacje. Miałem wrażenie, że już kiedyś to przerabialiśmy i wszyscy (związani z żużlem) zgodziliśmy się, że sensu w tym żadnego.
My to wiemy, ale że centrala to wie, to nie postawiłbym złamanego grosza.
Fantastyczny ten tor w Gorzowie
Fantastyczny ten tor w Gorzowie
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
świetny tor, pewnie jakiś karny punkt w zawieszeniu się szykuje ;)
no teraz błąd Andersa, ale tor chyba nieregulaminowy.
Meyze jaki aptekarz... Bez przesady
Meyze jaki aptekarz... Bez przesady
Ostatnio zmieniony 9 lipca 2023, o 21:12 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.
Thomsen owi przypisuje zasługi, że heroicznie dobiegł do mety... Za 10 koła też bym tak biegł :D
Myślałem, że go tam na koleinie podniosło, a on zahaczył o koło Fajfera. No to zwracam część honoru gorzowskiemu owalowi xD
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Bo najpierw wpadł w koleinę.
Kuriozum.
Jakiś taki niezabezpieczny tor w Gorzowie. Co o tym sądzi pan ekspert wśród ekspertów Leszek Demski?
Wykluczenie za dotknięcie przez medyka :D
Czy my możemy mieć chociaż jedną kolejkę ligową bez jakiegoś absurdu/skandalu?
Motor mocny
Miki uczeń Nickiego :D
nawet jakby tego dotknięcia nie było, to na torze w trakcie wyścigu znalazła się osoba trzecia. Nie wiem czy w tej sytuacji bieg w ogóle mógł być kontynuowanyHayden pisze:Wykluczenie za dotknięcie przez medyka :D
papi pisze:Miki uczeń Nickiego :D
Dokładnie o tym samym pomyślałem... Zabrakło jeszcze nawrotki 30cm przed metą
Flagg pisze:nawet jakby tego dotknięcia nie było, to na torze w trakcie wyścigu znalazła się osoba trzecia. Nie wiem czy w tej sytuacji bieg w ogóle mógł być kontynuowanyHayden pisze:Wykluczenie za dotknięcie przez medyka :D
to akurat nie wymaga przerwania wyścigu. Jeśli od motocykla odpadnie jakiś element, a wirażowy ma pewność, że ma czas go bezpiecznie usunąć, to może wbiec na tor. Było kiedyś omawiane. Chyba, że wirażowy może, a medyk nie ;)
Hayden pisze:Wykluczenie za dotknięcie przez medyka :D
Alegoria polskiej służby zdrowia.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
To jest proszę Państwa dramat! Zakaz macania!
ravajas pisze:Hayden pisze:Wykluczenie za dotknięcie przez medyka :D
Alegoria polskiej służby zdrowia.
Dziwisz się? Po ponad dwóch latach unikania pacjentów, nawet umierających, tęskni się za dotykiem i badaniem.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Szkoda trochę Woryny. Pokiereszował się chłopak, moim zdaniem zbyt długo próbował się utrzymać na motocyklu, a powinien odpuścić już wcześniej. Ale łatwo mówić człowiekowi, który w życiu nie siedział na motocyklu żużlowym, a na decyzję ma mniej niż ćwierć sekundy
Na przestrzeni niemal całej rundy zasadniczej zauważyłem iż:
1. Miskowiak potrafi zrobić różnicę w Częstochowie, ale na wyjazdach jest z reguły bezwartościowy.
2. Michelsen jest bardziej chimeryczny niż rok temu, zwłaszcza od paru tygodni widać to dobitnie.
3. Pozostała trójka jedzie mniej więcej na poziomie jaki należało oczekiwać przed sezonem.
Dzisiejszy mecz potwierdził kłopoty Świącików. Do Play offów kupę czasu i może się sytuacja dla nich poprawić, ale na dzisiaj są odrobinę lepsi od Torunia, który zdaje się okopał na pewnym 5. miejscu zwłaszcza pod nieobecność Lamparta. Chociaż bez Wiktora w dwumeczu jest ich w stanie pyknac nawet dobrze nakręcone Leszno... W naszych oczach powalczymy z Wrockiem o złoto, Gorzów z Częstochową o brąz, spadnie Krosno i tyle. Ludzie spoza Lublina raczej widzą Spartę jako faworyta nie do ugryzienia.
Na przestrzeni niemal całej rundy zasadniczej zauważyłem iż:
1. Miskowiak potrafi zrobić różnicę w Częstochowie, ale na wyjazdach jest z reguły bezwartościowy.
2. Michelsen jest bardziej chimeryczny niż rok temu, zwłaszcza od paru tygodni widać to dobitnie.
3. Pozostała trójka jedzie mniej więcej na poziomie jaki należało oczekiwać przed sezonem.
Dzisiejszy mecz potwierdził kłopoty Świącików. Do Play offów kupę czasu i może się sytuacja dla nich poprawić, ale na dzisiaj są odrobinę lepsi od Torunia, który zdaje się okopał na pewnym 5. miejscu zwłaszcza pod nieobecność Lamparta. Chociaż bez Wiktora w dwumeczu jest ich w stanie pyknac nawet dobrze nakręcone Leszno... W naszych oczach powalczymy z Wrockiem o złoto, Gorzów z Częstochową o brąz, spadnie Krosno i tyle. Ludzie spoza Lublina raczej widzą Spartę jako faworyta nie do ugryzienia.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Nie wiem jak was ale mnie denerwuję ten szum wokół podpisanych kontraktów w Gorzowie… Podnięta jakby conajmniej Hancock z Crumpem powrócili do żużla…
Oj tam. Rozgrywają sobie temat marketingowo i tyle.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Bo to, w odniesieniu do plotek jakoby wszyscy stamtąd chcieli uciekać po zeszłorocznej zawierusze, sukces. Jeszcze wieloletnie kontrakty. Miał być rozpad drużyny i zjazd w dół. A za dwa lata będzie wielki powrót mistrza z Kinic i walka o mistrzostwo.
blajar pisze:Oj tam. Rozgrywają sobie temat marketingowo i tyle.
Jest takie powiedzenie, że pieniądze lubią ciszę. Dlatego to Rusko i Kępa budują najlepsze zespoły, a nie Sadowski, czy inne Świąciki…
Rozdzielnia padła.
Po zeszłorocznym okienku wróciliśmy do status quo gdzie nie będzie wielu emocji.
Po zeszłorocznym okienku wróciliśmy do status quo gdzie nie będzie wielu emocji.
Ostatnio zmieniony 9 lipca 2023, o 21:56 przez ezbeg, łącznie zmieniany 1 raz.
- niespokojny
- Trener
Po 12 meczach w sezonie Lindgren ma 12 srednia w ekstralidze. Michelsen jest 13.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych